Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Yasemincim mrb. nasılsın*? Bier sey sorucam sana benim degerim 2 gün önce 225 düşmüştü yaa doktorumda kendi kendine düşüyo demişti. Bugün yine olcturduk degerim yine 225 miş. 2 gümdür kanamam az da olsa devam ediyor. Ben yine korkmaya basladım boyle sabitlenmesi normalmi yükselir mi tekrar?

Yasemincim mrb. nasılsın*? Bier sey sorucam sana benim degerim 2 gün önce 225 düşmüştü yaa doktorumda kendi kendine düşüyo demişti. Bugün yine olcturduk degerim yine 225 miş. 2 gümdür kanamam az da olsa devam ediyor. Ben yine korkmaya basladım boyle sabitlenmesi normalmi yükselir mi tekrar?

canım benimkinin düşerken yükseldiği bile olmuştu bende çok korkmuştum.ama bak benimde düştüğü sırada 246-211 ve tekrar 256 ya yükselmişti.şuan senin hiç yükselmemiş olması önemli olan.ve inan okadar az az düşüyoki milim milim resmen.düşünsene benimki en yüksek 356 idi ve tam 2 ayda sıfırlandı.belki herkeste farklı olur ama daha ilerledikçe tahminim seninkininde düşüşü dahada yavaşlayacak.100 den sonrası resmen 4-5 günde 5-10 değer düşmüştü okadar az yani.doktorunun söyledikleride önemli canım o ne diyor.ama dış gebelik içinde şuan büyüyyor olsaydı değerinde yükselirdi.ayrıca bu düşüşler yaşadığın kanamaylada ilgili.benim kanama artınca düşüş daha hızlı oluyodu kanama azalınca düşüşte azalıyodu.bence korkmanı gerektirecek bişey yok ama doktorunlada görüş için rahatlasın canım

evet agrın yasmın haklı. dıs gebelık sadece yavas yukselen beta hcg ıle bellı olmuyor kı 24-48 saatte bır artısı ıkı kat olmayan hcg degerlerı ıle anlasılıyor. kımının hızla dusup tekrar yukseldıgı bıle oluyor. ben ameıyat oldugum ıcın benım kı hemen sıfırlanmıstı.

Çok teşekkür ederim arkadaslar. Daha doktorumu aramadım. ınşallah kendi kendine düser. Benim zaten öonce 500 dü,sonra 150ye dustu,sonra 360 cıktı,sonrada 225 dustu ayyyy varya maf oldum bu bekleyiş beni tüketti. Su durumu bir atlatsam.

Çok teşekkür ederim arkadaslar. Daha doktorumu aramadım. İnşallah kendi kendine düser. Benim zaten öonce 500 dü,sonra 150ye dustu,sonra 360 cıktı,sonrada 225 dustu ayyyy varya maf oldum bu bekleyiş beni tüketti. Su durumu bir atlatsam.

canım iki gündür yükselmemiş sonuçta buda güzel.gerçekten çok sabır gerektiriyo.çok değişik bişey bu.yani boş gebelikte yada diğer olumsuz gebeliklerde hem tekrarlama riski yok hemde kürtaj oluyosun ve ondan sonrası daha kolay.tam bilmiyorum ama birde mol gebelik varmış o en tehlikelisi allah korusun.bende inan değerim tamamen sıfır olana kadar hiç bişeyden emin olamadım.en son 4 e düşmüştü yok dedim ben illaki sıfırı görücem ve bir hafta sonrada 0,2 olduğunu gördüm şükürler olsun.değerim 58 ken bile geceleri acillere taşındık ağrıdan.okadar düşükken bile yinede korkuyodum noluyo bana diye.o yüzden moralinin yüksek tut.zorlu bir olay bu yaşadığımız.sende atlatacaksın ve hep beraber burdan teker teker bebiş haberlermizi vericez inşallah.

canım peki başka problem varmı yani dış gebelikle sonuçlanan hamileliğin hemenmi olmuştu.tüp bebek falan denedinmi.

ilaç kullanıyordum o zamanlar doğum kontrol hapı bırakınca olmuştu sanırım 3 ay sonra.2005 ocakta tüpüm alındı.

2005 ocaktan 2007 temmuzuna kadar olmamıştı ani kararla tüp bebek yaptırdık ve tuttu o zamanlar doktorlar bi problem görmedi olur dediler en ii proflara gitmiştim.tüp bebekte de 2008 in şubat ayında 27.haftada erken doğım yaptım.(bu hikayeee çokk uzun.)

2009 mart ayında tekrar tüp bebek denedim o da tutmadı.

2009 martan 2009 ekime geldik kan tahlillerim fsh vs.normal rahim filmi normal rezerv normal eşimde zaten hiç bi problem yok.

her ay doktora gidiorum kontrol oluyorum ilaç verdiler şimdi denicem bi kaç ay olmazsa geene tüpe geçicem.maddi olarak zor tüp o yüzden bu yoldayım .kısmet.

Canım benim inşallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz. Görüp görecegimiz sıkıntılar bu kadar olur.Birde ben suan evdeyim calısmıyorum bosluktan baska bişey dusunemez oldum. Burdan tasır tasınmaz Allahın izniyle hemen calısmak istiyorum.

mol gebelık falan bahsetmeyelım yasmın aaaa!
mol gebelık daha sıkıntılı Allah vermesın..

serıfe Allah yardımcın olsun. ne zor yollardan gecmıssın ama bellıkı atlatmıssın.. ınsaellah hayırlısıyla saglıkla bebeklerını kucagına alırsın. senın ıcın hayırlısı buymus demek.

ilaç kullanıyordum o zamanlar doğum kontrol hapı bırakınca olmuştu sanırım 3 ay sonra.2005 ocakta tüpüm alındı.

2005 ocaktan 2007 temmuzuna kadar olmamıştı ani kararla tüp bebek yaptırdık ve tuttu o zamanlar doktorlar bi problem görmedi olur dediler en ii proflara gitmiştim.tüp bebekte de 2008 in şubat ayında 27.haftada erken doğım yaptım.(bu hikayeee çokk uzun.)

2009 mart ayında tekrar tüp bebek denedim o da tutmadı.

2009 martan 2009 ekime geldik kan tahlillerim fsh vs.normal rahim filmi normal rezerv normal eşimde zaten hiç bi problem yok.

her ay doktora gidiorum kontrol oluyorum ilaç verdiler şimdi denicem bi kaç ay olmazsa geene tüpe geçicem.maddi olarak zor tüp o yüzden bu yoldayım .kısmet.

canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamnda inşallah hiç bişeye gerek kalmadan hemen sağlıklı bi şekilde bebeğinin kucağına alırısn

teşekkür ederim arkadaşlar yeni bilgilere ulaşırsam ve sizlerde bilgilenirseniz buradan paylaşıp sıkıntılı olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışalım.

eet sıkıntılı günlerdi Allah herşeyin sabrını sukunetini veriyor inanın bana benden daha kötü durumda olanlar var ben bu yoldaya yürümeye devam edeceğim yolumda ufak tefek taşlar çıkabilir azimle kaldıracağım.yeterki arkadaşlar sağlığımız sağlığınız yerinde olsun.

evet kesinlikle en büyük tesellimiz o zaten sağlığımız yerinde olsunda nasıl olsa gerisi gelir.insan daha büyük şeylerle karşılaşınca daha önceden kafasına taktığı şeylere artık gülüp geçebiliyo.zaten hayat bir imtihan değilmi.öyle yada böyle bu dünyada dertsiz insanda yok tek derdimiz bunlar olsun.sabrımızın mükafatını elbet bizde birgün alıcaz allahın izniyle.

Bende size katılıyorum arkadaşlar. Eninde sonunda sabrımızın mükafatını alıcaz. En azından hamile kalabiliyoruz bu da bişey. Allah daha beterinden korusun.

serıfe senın cocugun yok degıl mı, yanı ınsaellah olursa ılk cocugun olacak?
yasmın bırsey aklıma geldı sen ılk reglını 15gun sonra yasadın ya beta degerın yuksek oldugu halde regl olmus oldun degıl mı? enteresen geldı!

tunemi varmı desem yokmu ? 5 ay yaşadı oğlum yoğun bakımda ve ebedi huzura gitti elle tutulan gözle görülen çocuğum yok onun dışında..varya arkadaşlar bu soru beni çok tuhaf ediyor ömrümün sonuna kadar da edecek sanırım.

inşallah herkes sağlıklı sıhhatli gebe kalır ve 9 ay sonunda emeline kavuşur.

serıfe senın cocugun yok degıl mı, yanı ınsaellah olursa ılk cocugun olacak?
yasmın bırsey aklıma geldı sen ılk reglını 15gun sonra yasadın ya beta degerın yuksek oldugu halde regl olmus oldun degıl mı? enteresen geldı!

yok canım beta tamamen sıfırlandıktan 15 gün sonra regli oldum

tunemi varmı desem yokmu ? 5 ay yaşadı oğlum yoğun bakımda ve ebedi huzura gitti elle tutulan gözle görülen çocuğum yok onun dışında..varya arkadaşlar bu soru beni çok tuhaf ediyor ömrümün sonuna kadar da edecek sanırım.

inşallah herkes sağlıklı sıhhatli gebe kalır ve 9 ay sonunda emeline kavuşur.

canım başın sağolsun öylesi daha zor tabi allah birdaha yaşatmasın

X