- 20 Haziran 2015
- 88
- 27
- 37
-
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
Arkadaşlar 2.kez direksiyon sınavını heyecanım yüzünden kaybettim komisyo dakiler o kadar iyilerdiki bir daha bu fırsatı yakalayamaycam çom üzgünüm iki şansım daha var ama gecemicem biliyorumm çünkü çok aşırı heyecan yapıyorum ne önerirsiniz bana verdiğim 1 millyar boşa gitcek moralim çok bozuk
Çok kırıcı ve çok acımasız bir cevap olmuş buBelki de olması gereken budur. Yarın ehliyeti aldıktan sonra aracınızın direksiyonunda iken heyecanlanıp başka insanların hayatlarını tehlikeye atabilirsiniz. Herkesin araç kullanması gerekmiyor.
Çok kırıcı ve çok acımasız bir cevap olmuş bu
Evet yapamıyorsa sınavdan kalması doğru olmuş ama -üzülme bir daha ki sefere daha iyi olursun - demek daha iyi
Başüstüne hemen işimin başına dönüyorum hanımımGerçekçi olmak, hayalperestlikten veya gereksiz nezaketten daha doğru bence. Siz bana öğüt vereceğinize kendi işinize bakın lütfen.
Çok kırıcı ve çok acımasız bir cevap olmuş bu
Evet yapamıyorsa sınavdan kalması doğru olmuş ama -üzülme bir daha ki sefere daha iyi olursun - demek daha iyi
Başüstüne hemen işimin başına dönüyorum hanımım
Eskiden olsa sizin gibi dusunurdum. Ama simdi her gun yaklasik 40 km gidis 40 km donus yol yapiyorum. Inanin panikledigi icin onume aniden kiran, yanindan tir gecerken korkudan soldaki seride kayan, ani bir hamle yapmasi gerekirken araci stop ettirip eli ayagi karistigi icin bir turlu calistiramayip kendini ve cevresini tehlikeye atanlari o kadar cok gordum ki. Bazi seyler sakaya gelmiyor maalesef.