- 20 Haziran 2015
- 88
- 27
- 37
-
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
siz artık yorum yapmayın lütfenGerçekçi olmak, hayalperestlikten veya gereksiz nezaketten daha doğru bence. Siz bana öğüt vereceğinize kendi işinize bakın lütfen.
Konu ilgili bölüme taşınmıştır,bilginize.Arkadaşlar 2.kez direksiyon sınavını heyecanım yüzünden kaybettim komisyo dakiler o kadar iyilerdiki bir daha bu fırsatı yakalayamaycam çom üzgünüm iki şansım daha var ama gecemicem biliyorumm çünkü çok aşırı heyecan yapıyorum ne önerirsiniz bana verdiğim 1 millyar boşa gitcek moralim çok bozuk
Şimdi yiyeceksiniz paparayısiz artık yorum yapmayın lütfen
Hiç hoşlanmam sizin gibi heves şevk kıran insanlardan,siz annenizin karnından tır şoförü olarak mı çıktınız?
Arkadaşlar 2.kez direksiyon sınavını heyecanım yüzünden kaybettim komisyo dakiler o kadar iyilerdiki bir daha bu fırsatı yakalayamaycam çom üzgünüm iki şansım daha var ama gecemicem biliyorumm çünkü çok aşırı heyecan yapıyorum ne önerirsiniz bana verdiğim 1 millyar boşa gitcek moralim çok bozuk
Hiç hoşlanmam sizin gibi heves şevk kıran insanlardan,siz annenizin karnından tır şoförü olarak mı çıktınız?
Araba kullanmak o kadar zor olsa bu kadar millet trafikte olmazdı,ayrıca büyük kazalarıda genelde acemi şoförler değil usta şoförler yapar,gereksiz özgüvenden.
Hayır her normal insan gibi bir öğrenme eğrisi şeklinde öğrendim. Tır da kullanmıyorum, iyi şöförlük kıstasının tır kullanıp kullanmama ile bağlantılı olduğunu bilmiyordum.
Büyük kazaları yapanların şöförlük becerilerini neye göre değerlendirip bir de istatistiki verilerine sahipsiniz?
Hiçbir zaman araç kullanmaması gereken kişiler direksiyon başına geçebildiği için her gün maddi ve/ veya can kayıplı trafik kazaları yaşanmakta.