- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
-
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
Ya ben size hak veriyorum hatta bende konu sahibinin kazanamamamış olmasını iyi buldum tam yapımcıya kadar olmasın tabi ama ne bileyim bu şekilde de herkes araba kullanacak diye birşey yok denmesini doğru bulmadım sadece iki kere sınavı kazanamamış olması hiç yapamayacağı anlamına gelmiyor normal bir sınavda da insanlar hayacablanoıpr yapamıyor bu aptal olduklarını göstermiyor araba kullanan insanlar da üstün zekalı yetenekli insanlar değil yaniEskiden olsa sizin gibi dusunurdum. Ama simdi her gun yaklasik 40 km gidis 40 km donus yol yapiyorum. Inanin panikledigi icin onume aniden kiran, yanindan tir gecerken korkudan soldaki seride kayan, ani bir hamle yapmasi gerekirken araci stop ettirip eli ayagi karistigi icin bir turlu calistiramayip kendini ve cevresini tehlikeye atanlari o kadar cok gordum ki. Bazi seyler sakaya gelmiyor maalesef.
Ama o sizden daha insani şekilde anlatmışAferin.
Oldukça açıklayıcı olmuş, benim de anlatmaya çalıştığım bu idi.
teşekkür ederimcanım ben arabayı srürüyorum derste hata yapmıyorum ama sınavda çok heyecan yapıyorumCnm uzulme.daha iki hakkin varmis bol bol pratik yap hatta baska insanlarida al arabana yabancilarin yanindaki heyecaninida bastrmis olursun
ben sadece sınavda heyecanlanıyorumugün kendi arabamızı hatasız kulladnım sadece sınav zamanı aşırı stres oluyoBu heyecanli halinizle trafige cikmamalisiniz da zaten. Cunku trafikte sik sik sogukkanli olmamiz gereken anlar oluyor.
Bu durumu yenmeye calismalisiniz, kendinizi hazirlamalisiniz. Sanki siradan bir olay gibi, yolda yuruyormus gibi dusunmelisiniz. Yoksa ehliyet verseler bile trafige cikmayin bence.
4 hak var diye biliyorum siz yeniden dosya mı açtınız yani5.ci denememde geçmiştim sınavı. Panik yapma yeter, imkanın varsa bir gün önce sınav yerine gidip deneme yap.
evet araba stop ettiriyorum sürüşüm gayyet güzel kurallara uyuyorum sinyal vites direksiyon hakimiyetm güzel ama dur kalklarda araba istop ediyorNerede hata yapıyorsun mesela araba stop mu edıyor yada parktamı zorlanıyorsun .
evet haklsın ama sadece sınavda heyecan yapıyorum yoksa ehileyt almak için yazılmam bile 2 çocuğum var benim onları ve başkalrını sevdiklerinden ayırmak istemem başkasının canına kıyamam bençok heyecanlanıyorsanız trafikte zorlu anlar yaşarsınız, inşallah sadece sınav stresinden öyle oluyordur. ama bazı insanlar arabayı naparsa yapsın kullanamıyor, ayıp bir şey değil. belki de trafiğe çıkmamanız daha hayırlıdır, beni yanlış anlamayın kendi canınız için söylüyorum. trafik hatayı heyecanı affetmez çünkü allah korusun.
ok sağoln herkes sizin gibi empati kuarmıyor maalesef anlayışınız için teşekkür ederimÇok kırıcı ve çok acımasız bir cevap olmuş bu
Evet yapamıyorsa sınavdan kalması doğru olmuş ama -üzülme bir daha ki sefere daha iyi olursun - demek daha iyi
5 diye biliyorum bende.4 hak var diye biliyorum siz yeniden dosya mı açtınız yani
Bilmem ben 2008 de almıştım ehliyeti, 5.ci de aldım. İlkinde stop ettirdim. İkincide kaldırıma çarptım. Test hocası' oha kaldırıma çıksaydın bari' dedi, onun üzerine bir de kaldırıma çıktım öyle yani. Sonuncu sınavda yine hatalarım vardı ama sanki geçirmek istediler ve geçtim gibime geliyor. Kormayın yani.4 hak var diye biliyorum siz yeniden dosya mı açtınız yani
19 eylülde sınv var tekrar ama hiç umudum yok hevesim kaçtı sankiBen 3. De aldım Can'ın hiç heyecan yapma alırsın
Özel ders al gerekirse
artık kurallar çok zor gerçi komisyonun anlayışına bağlı bazlıarı var ilk hatada indiriyorlar bazılarıda heyecandan olduunu anlayığp çok hata yapmadığın sürece bişey demiyorlar ben 4 defa istop ettirdim öyle bıraktılar yoksa adamlar çok iyiydi büyük fırsatı kaçırdmBilmem ben 2008 de almıştım ehliyeti, 5.ci de aldım. İlkinde stop ettirdim. İkincide kaldırıma çarptım. Test hocası' oha kaldırıma çıksaydın bari' dedi, onun üzerine bir de kaldırıma çıktım öyle yani. Sonuncu sınavda yine hatalarım vardı ama sanki geçirmek istediler ve geçtim gibime geliyor. Kormayın yani.
hoca bize 4 dedi5 diye biliyorum bende.
Bende araba kullanmayı yeni öğreniyorum aslında bu konu o yüzden dikkatımı çekti başlığı gördüm direk girdim ve ilk yoruma baktim kadın yapıştırmış cevabı ve bende aynı durumlardan daha yeni geçtiğim için etkilendim açıkcasıEskiden olsa sizin gibi dusunurdum. Ama simdi her gun yaklasik 40 km gidis 40 km donus yol yapiyorum. Inanin panikledigi icin onume aniden kiran, yanindan tir gecerken korkudan soldaki seride kayan, ani bir hamle yapmasi gerekirken araci stop ettirip eli ayagi karistigi icin bir turlu calistiramayip kendini ve cevresini tehlikeye atanlari o kadar cok gordum ki. Bazi seyler sakaya gelmiyor maalesef.
4 defa stop ettirmek çok olmuş ya. Ben ilkinde bir defa stop ettirip kalmıştım. Sonrasında bir daha da yapmadım. Sadece bu konuda bile çalışsanız yeterli.artık kurallar çok zor gerçi koisyonu anlayışına bağlı bazıarı var ilk hatada indiriyorlar bazılarıda heyecandan olduunu anlayığp çok hata yapmadığın sürece bişey demiyorlar ben 4 defa istop ettirdim öyle bıraktılar yoksa adamlar çok iyiydi büyük fırsatı kaçırdm(
evet bugün çalıştım baya dur kalk yaptık eşimle ama tek sorunumheyecan onu atsam yeter bana gerisi çorap söküğü gibi gelir zten4 defa stop ettirmek çok olmuş ya. Ben ilkinde bir defa stop ettirip kalmıştım. Sonrasında bir daha da yapmadım. Sadece bu konuda bile çalışsanız yeterli.