Direksiyon sınavını kaybettim

Ya ben size hak veriyorum hatta bende konu sahibinin kazanamamamış olmasını iyi buldum tam yapımcıya kadar olmasın tabi ama ne bileyim bu şekilde de herkes araba kullanacak diye birşey yok denmesini doğru bulmadım sadece iki kere sınavı kazanamamış olması hiç yapamayacağı anlamına gelmiyor normal bir sınavda da insanlar hayacablanoıpr yapamıyor bu aptal olduklarını göstermiyor araba kullanan insanlar da üstün zekalı yetenekli insanlar değil yani
Ben de yeni yeni öğreniyorum hatta bu konuda açtığım bi konum da var muhtemelen bana işine bak diyen matmazel kurcalayacaktır konularımı ve oradan vuracaktır beni diye düşünüyorum
Yani ben açıkcası konu sahibi üzülmüş ki buraya yazmış ben ona moral verilmesin den yanayım ama tabi kim tutar seni yaparsın falan diye gaz vermek değilde daha yumuşak şekilde daha çok çalışın olur falan gibilerinden söylende daha iyi olur demek istedim kimseye bişe dediğim yok

ben sadece sınavda heyecanlanıyorumugün kendi arabamızı hatasız kulladnım sadece sınav zamanı aşırı stres oluyo

evet haklsın ama sadece sınavda heyecan yapıyorum yoksa ehileyt almak için yazılmam bile 2 çocuğum var benim onları ve başkalrını sevdiklerinden ayırmak istemem başkasının canına kıyamam ben

4 hak var diye biliyorum siz yeniden dosya mı açtınız yani
Bilmem ben 2008 de almıştım ehliyeti, 5.ci de aldım. İlkinde stop ettirdim. İkincide kaldırıma çarptım. Test hocası' oha kaldırıma çıksaydın bari' dedi, onun üzerine bir de kaldırıma çıktım öyle yani. Sonuncu sınavda yine hatalarım vardı ama sanki geçirmek istediler ve geçtim gibime geliyor. Kormayın yani.

artık kurallar çok zor gerçi komisyonun anlayışına bağlı bazlıarı var ilk hatada indiriyorlar bazılarıda heyecandan olduunu anlayığp çok hata yapmadığın sürece bişey demiyorlar ben 4 defa istop ettirdim öyle bıraktılar yoksa adamlar çok iyiydi büyük fırsatı kaçırdm (

Bende araba kullanmayı yeni öğreniyorum aslında bu konu o yüzden dikkatımı çekti başlığı gördüm direk girdim ve ilk yoruma baktim kadın yapıştırmış cevabı ve bende aynı durumlardan daha yeni geçtiğim için etkilendim açıkcası
Peki ciddi olarak soruyorum size konu sahibi ve ben ne yapmalıyız nasıl deneyim kazanmalıyız
Ben mesela ilk zamanlar trafiğin olmadıgı köy yolları gibi yerlerde günlerce eşimle alıştırma yaptım ama onlar da bi yerden sonra sıkıyor insanı bom boş ve dümdüz yol trafiğe çıkmakla aynı şey değil
Daha sonraları yanımda eşim olmak şartıyla ufak ufak şehir içine girdim daha sonra e 5 e falan çıktım ama tabiki usta şöför değilim eşim olmadan yalnız çıkmıyorum ve şuan da öle bişe olacak galıba bir sene stajyer sürücü yanında hoca olmadan trafiğe çıkamayacak bende aynen o şekilde eşim olmadan çıkmıyorum ama yani tartışma amaçlı değil ciddi ciddi soruyorum size biz nerde deneyim kazanacağız siz 80 km yol yaptığınızı söylüyorsunuz bu deneyime nasıl geldiniz yada onu sorayım ?
Ya ı dediğim gibi tam eşimle tartışma yaşadığımız bir konu oldugundan bu konuya hassasiyetle yaklaştım

4 defa stop ettirmek çok olmuş ya. Ben ilkinde bir defa stop ettirip kalmıştım. Sonrasında bir daha da yapmadım. Sadece bu konuda bile çalışsanız yeterli.

Ben iyi bir surucu olduğumu düşünüyorum ve herkes bunu söyler. Tabii benim zamanimda ehliyet almak kolaydı ama ben ilk günlerde buz gibi ter dökerdim kış günlerinde. Heyecanıniz olması çok doğal, sırf bu yüzden vazgeçin diyenlere katılmıyorum

Bu arada eşimle ilk bulusmalarimzda da aşırı heyecan yaşar, saçmalardim. Sakinleştirici bitki çayları içebilirsiniz. Beni onlar yatistirirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…