- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
Ya ben size hak veriyorum hatta bende konu sahibinin kazanamamamış olmasını iyi buldum tam yapımcıya kadar olmasın tabi ama ne bileyim bu şekilde de herkes araba kullanacak diye birşey yok denmesini doğru bulmadım sadece iki kere sınavı kazanamamış olması hiç yapamayacağı anlamına gelmiyor normal bir sınavda da insanlar hayacablanoıpr yapamıyor bu aptal olduklarını göstermiyor araba kullanan insanlar da üstün zekalı yetenekli insanlar değil yaniEskiden olsa sizin gibi dusunurdum. Ama simdi her gun yaklasik 40 km gidis 40 km donus yol yapiyorum. Inanin panikledigi icin onume aniden kiran, yanindan tir gecerken korkudan soldaki seride kayan, ani bir hamle yapmasi gerekirken araci stop ettirip eli ayagi karistigi icin bir turlu calistiramayip kendini ve cevresini tehlikeye atanlari o kadar cok gordum ki. Bazi seyler sakaya gelmiyor maalesef.
Ben de yeni yeni öğreniyorum hatta bu konuda açtığım bi konum da var muhtemelen bana işine bak diyen matmazel kurcalayacaktır konularımı ve oradan vuracaktır beni diye düşünüyorum
Yani ben açıkcası konu sahibi üzülmüş ki buraya yazmış ben ona moral verilmesin den yanayım ama tabi kim tutar seni yaparsın falan diye gaz vermek değilde daha yumuşak şekilde daha çok çalışın olur falan gibilerinden söylende daha iyi olur demek istedim kimseye bişe dediğim yok