Direksiyon sınavından kaldım :(

Sınav giriş ücretleri 130 TL'den 450 TL'ye çıkmış dediler Ocak ayından itibaren
Hiğğğ Allah'ıma şükürler olsun ki geçen hafta itibariyle ehliyetim var artık böyle olacağını bildiğim için yılbaşından önce çıkarttım
Bu arada bende bir şey sorayım bilen vardır belki.Sınavı geçince bir dosya veriliyo ya hani,gidip o dosyayla başvuruyoruz ehliyet için.O dosyayı saklamama gerek var mı benim artık? Ehliyetim elime ulaştı.

Ya bizim kurs her sınav öncesi 2 saat zorunlu ders koyuyor parasını da alıyor. Ben girmesem olur mu diyorum zorunlu diyolar bilgisi olan var mı konuyla ilgili?

Ya bizim kurs her sınav öncesi 2 saat zorunlu ders koyuyor parasını da alıyor. Ben girmesem olur mu diyorum zorunlu diyolar bilgisi olan var mı konuyla ilgili?
Kursa zaten direksiyon eğitimi için gidiyoruz ekstradan para almak ne alaka ya? Zorunlu falan değil çok saçma gitme yani.Zaten kursa kayıt olurken para veriyoruz ne parasıymış bu daha?
Ekstradan verdikleri bir dersse para talep edebilirler ama sana zorla ekstradan paralı ders veremezler.

Sınavdan kalan her aday yönetmeliğe göre sınav öncesi 2 saat ders almak zorundaymış

Eşim de ilk sınavda kalmıştı. Ben de her iyi eş gibi dalga geçtim önüme gelene anlattım makarasını yaptım. İkinci sınava girerken bana haber vermemişti gene kalırsam diline düşmeyeyim diye. İnanın ağlayıp stres yapacak birşey yok olur öyle normal bunlar

İnanamıyorum gercekten mi? Bende Şubat, Mart gibi girecektim sekreter kız 150 TL olur demişti şaka gibi
Öyle dedi kurstakiler acaba sınav öncesi zorunlu dersle birlikte olan parayı mı söylediler? Çünkü bana orada çalışan kız ne yap et geç yılbaşı itibariyle çok fazla zam gelecek dedi

İnşallah geçerim ikinci sınavda çok teşekkür ederim dünden daha iyi durumdayım

Aralarda yazdınız mı bilemiyorum ama komisyon üyesi size tam olarak ne dedi ki sizi bu kadar demoralize edip, onun yüzünden kaldığınızı düşünüyorsunuz gerçekten merak ettim.
Şahsen biz oturunca elimizde tablette çizelge bekliyoruz kursiyeri, heyecanlıysa ki gercekten kadınlar çok daha heyecanlı oluyor, sakin ol gibi rahatlatmaya çalışıyoruz.
Bir arkadaş daha yazmış, komisyon üyeleri öğretmen ve elindeki çizelgeye göre sizin yaptıklarınızı işaretliyor. Orada müfettişler bekliyor, özellikle de park yaptığınız alanda bekliyorlar, siz hata yaptığınız da komisyon bunu görmezden gelirse, o daha büyük bir sorun teşkil ediyor.
Paralel parkta toplamda 3 hamle hakkınız var, mesela tekerlek kaldırıma değse yine hata yapmış oluyorsunuz. Bunları size kurstaki hocanın öğretmesi gerekiyordu, kaç hamlede park etmeniz gerektiğini bilmemeniz de garip.
Kurs hocanız hata yaptınız diye üzülmüştür. Bir sınavda bir kızcağız vardı, binmeden hocası bu kız çok akıllı cok güzel kullanıyor falan dedi. Kız kaldı sınavdan, hoca indi arabadan sürekli "Elif nasıl yaparsın bunu" deyip dövünüp durdu,ağladı ağlayacak.
Kızla beraber hocayı teselli ettik. Kız kaldığına bile üzülemedi
Sebep ne olursa olsun siz hata yaptınız ve kaldınız, bu şekilde düşünün. Bu sınavda yaptığınız hatadan ders çıkarın. Ins ikinci sınavınız stressiz, çok güzel geçer, Bu arada söylemeden geçemeyeceğim paralel park hele de büyük şehirde candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…