- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.865
Yalvarmaya değmez ki inan artık her şeye bırakıyorlar geçmek mucize ayrıca sarı ışıkta da geçiliyor yani o an nasıl ani fren yapıp duracak insanZaten bende ondan kötü oldum okadar dil döktüm orda ben ısıklara dikkat ediyorum yeşil son ana kadar yandı tam ben geçerken sarı oldu dedım yavaşlasaydın dedi zaten yavaştım dedım kırmızıda gecmedımkı.. İlle olmaz dedı. Hakkıma gırdınız dedım baya konuştum kurs hocamdan orda onların yanında onları haklı buldu sus bari demı. O daha kötüsünü dedı kırmızıda gecmıs olsun dedı ne kırmızısı dedım adamlar da sarı dıyo zaten. Kaldıkı o kadar net ki herşey tam trafık lambasının önünden arabanın burnunu soktum yanı yarısı girdi sarı yandı gectım kırmızı artık arkadakiler görmüştür insan bundan bırakırmı ya bari uyarı ver puan kır. Hayır kırmızı yansa direk geçsem tamam. Zaten bütün parkları yapmısım sinyaller tamam 7 tanede trafık ısıkları gectım döner kavşak vs. Ha heycanıma verın yaaaa. Kurs hocama sınır oldum bari savun yada savunmuyorsan sus. Resmen yalvardım komisyona ne olursunuz ya insan stres oluyo zaten dedım olmaz dedı