- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
Komisyon üyesi dediğiniz kişiler bunun hizmet içi eğitimini almış öğretmenler ve birini bırakınca fazladan para almıyorlar. Günlük sınav ücreti neyse onu alıyorlar sadece. Eğer hata varsa da geçirdiklerinde soruşturmaya kadar gidiyor iş. O yüzden 2 üye birlikte biniyorlar aracaBence insanlardan sınav parası almak için işi iyice abarttılar.
Aslında komisyon üyelerini şikayet edebilecek bir kurum olmalı.
Çok tatlısınız çok teşekkür ediyorumParalel parkın ne olduğuna gittim baktım evet ben asla böyle bir park etme yöntemi kullanmıyorum :) bence kalmanız normal çok zormuş. Böyle iki araba arası boşluğa hiç girmiyorum gidiyorum daha boş bi alana park ediyorumgerekirse daha uzak olsun napalım yürürüm haha :) şimdi girsem hayatta bana ehliyet vermezler demek.
Üzmeyin kendinizi bi dahakine geçeceğinize eminim.
4. Vitese kadar kullandım 3 kavşak geçtim. Yokuş kaldırma yaptım. Sürme konusunda bir sıkıntım yok zaten ama keşke parkta da tek bir hak tanimasalar insanlar ileri geri yapıp doğru açıya karar verip park edebilse.Ben ehliyet alırken 2.vitese geçtiysen tamam diyip geçirmişlerdi. Sonra noldu bi 12 yıl araba kullanamadım güvensizlikten. Böyle olması daha iyi, en azından parka kadar her şeyi öğretiyorlar
Ama ne saçma bi kural. İnsanlar defalarca ileri geri yapıyo sokakta park ederken.Çok tatlısınız çok teşekkür ediyorumya park yapabilirdim ama tek seferde yapmam gerekiyormus bir kere ileri gittim tekrar ileri geri yapamazmışım zaten arabadan inin dediklerinde ne olduğunu anlayamadım bile
İşte gel de söyle. Zorlaştırcaz diye saçma sapan bir hal almış. Umarım ikincide tek seferde tak diye girebilirim park yerineAma ne saçma bi kural. İnsanlar defalarca ileri geri yapıyo sokakta park ederken.
Sanki Allah'ın emri mi bu tek seferde yapılacak
Bugüne kadar park yapıyordum ki benYoutubeda park videoları var onları izlemeni tavsiye ederim
Ben sınavın olacağı gece hiç uyuyamamıştım sıfır uykuyla sürdüm ve üstelik şansıma o sabah bi uyandım lapa lapa kar yağıyordu :') sileceklerim hiç durmamıştı.Bugüne kadar park yapıyordum ki benama izleyeyim tabiki belki daha kısa taktik falan verirler
Evet bu sabah bende bir uyandım şıkır şıkır yağmur yağıyor sileceklerim hiç durmadı benimde. Ama komisyon üyesi gerçekten etkiliyor çok panikletti beni bir insan neden o kadar suratsız ve memnuniyetsiz olur ki anlamadım. Bagaj karmakarışık birsuru şey sordu bu nerde su nerde herşey birbirinin üstünde tek tek elimde aradım buldum hepsiniBen sınavın olacağı gece hiç uyuyamamıştım sıfır uykuyla sürdüm ve üstelik şansıma o sabah bi uyandım lapa lapa kar yağıyordu :') sileceklerim hiç durmamıştı.Umarım bir sonrakinde komisyon üyelerin çok iyi olur benim sohbet havasında geçmişti beni çok rahatlatmıştı sohbet ortamı ama nemrut olsaydılar da sorun değildi çünkü bazı derslerde hocamın hiç konuşmadığı oluyordu her türlü ortama beni hazırlamıştı sağolsun
Bir tane ek hamle hakkı varmış ben bir kere ileri gittim zaten ikinciye arabayı duzelteyim derken hakkım bitmiş meğer. İşini sevmiyorsa yapmasın öğretmendi adam zaten bir proje fen lisesinde. Bu ise onları zorlamıyorlar ki kendileri ek ücret için yapıyorSınavı yapan kişilerin tavırlarını kişiselleştirmemeye çalış bence. Günü kötü geçmiştir, belki işini sevmiyodur, belki bi yakını hastadır vesaire… Kendi hayatlarında huzursuzlar gelip başkasına patlıyolar. Sana özel bir durum değil.
Bir sonraki sınavda güzelce araba içi, kaput, bagaj kısımlarına da çalış hocan da anlatsın. İkinciye full konsantre gir.
Bir de paralel parkta ek hamle hakkı vardı, acaba sen ek hamle yapayım derken dubaya veya kaldırıma mı değdin?
Benim kar yağıyor soğuk diye araç elemanlarını yalan yanlış sorup geçmişlerdi kötü hava şartları lehime oldu resmenEvet bu sabah bende bir uyandım şıkır şıkır yağmur yağıyor sileceklerim hiç durmadı benimde. Ama komisyon üyesi gerçekten etkiliyor çok panikletti beni bir insan neden o kadar suratsız ve memnuniyetsiz olur ki anlamadım. Bagaj karmakarışık birsuru şey sordu bu nerde su nerde herşey birbirinin üstünde tek tek elimde aradım buldum hepsini
bunda bu hale geliyorsanız gerçekten yoğun trafiğe çıkınca otobanın ortasında kontağı kapatıp ağlarsınız o zaman. ehliyet temel pratiği olan, yeteneği olan ve serinkanlı insanlara verilmeli zaten.Öyle demeyin zaten sınav anında heyecanlı oluyoruz üyelerin tavrı da çok etkiliyor insanı. Ben park yaparken ileri geri hakkım oldugunu sanıyordum meğer yokmuş tam vitesi bire aldım ileri gidicem indirildim arabadan
Tek sefer değil içerde düzeltmek için üç hamle hakkı var zaten, üye ileri geri derken fark edememiştir.Ama ne saçma bi kural. İnsanlar defalarca ileri geri yapıyo sokakta park ederken.
Sanki Allah'ın emri mi bu tek seferde yapılacak
Allahim lütfen tonton komisyon üyesiiBen de 2 ay önce aldım ama öncesinde hep ağlıyordum yapamıyorum diye çünkü L park okey Ani fren Okey ama Paralel park beni gevretiyordu resmensınava 3 gün kala kalktıktan yatana kadar videolar izledim özellikle Youtube da Sibelce Eğitim var onun videoları bana inanılmaz güven verdi resmen rüyalarımda kadının sesi vardı. 2. denemeyi de yapın korkmayın bol bol çalışın gerekirse 2 günlük eğitim alın geçersiniz. Belki daha tonton komisyon üyesi gelir katı olmaz :)
Değişiyordu (2015’te aldım, sonrasını bilemem)Peki her sınava girişimizde komisyon üyesi değişiyor mu bilginiz var mı