Direksiyon sınavı beni endişelendiriyor

İlk sınavda geçenler de oluyor ama. Derslerde genel olarak rahattım ama sınavda öyle olmadı tabii.
2 haftada nasıl hazır olacaksam artık.

Uzulme canim bir dahakine kesin halledersin yakin zamanda ben de girecegim ama bir seye takildim stop hakki 2 degil mi sen 2 kez mi stop ettirdin arabayi

Uzulme canim bir dahakine kesin halledersin yakin zamanda ben de girecegim ama bir seye takildim stop hakki 2 degil mi sen 2 kez mi stop ettirdin arabayi
Stop hakkı bir kez. İkinci kez yapınca kalıyorsun.
Ama ben ışıklarda stop ettirince sorun oldu sanırım. Zaten öncesinde bir gerginlik, streste vardı üzerimde.

Stop hakkı bir kez. İkinci kez yapınca kalıyorsun.
Ama ben ışıklarda stop ettirince sorun oldu sanırım. Zaten öncesinde bir gerginlik, streste vardı üzerimde.
Gerginliğinizi stresinizi çok mu belli ettiniz ?
1 kez stop etmekle bırakmazlar aslında. Bende aşırı stresliydim ama belli etmedim... hiç konuşmadım mesela... stop ettikten sonra çok hızlı şekilde tekrar çalıştırdım...

Evet çok belli ettim. Ayrıca stop ettirince korna çalan çok oldu. O da işin tuzu biberi oldu. Hiç umudum hevesim kalmadı. 4. girişimde sınavı geçersem mucize olarak sayacağım.

Eşim bugün girdi sınava ve çok şükür 0 hata ile bitirdi sınavı ama çok çalıştı araba ile 2 hafta boyunca sağlık olsun sizede insallah bidahakine kazanirsinz

Eşim bugün girdi sınava ve çok şükür 0 hata ile bitirdi sınavı ama çok çalıştı araba ile 2 hafta boyunca sağlık olsun sizede insallah bidahakine kazanirsinz
Teşekkürler. Sınavı geçenlerin yerinde olmak isterdim. Tebrik ederim eşinize.
Ben de çok çalıştım ama eksiklerim vardı ve kendimi yeterli hissetmiyordum. Belki bu kadar gergin olmasam geçerdim de işte olmadı.

Ben dedim eşime yanında ben arkanda cocuklar otryomus gibi hisset sakin ol stres yapma en önemlisi kemeri hemen bağla aynaları düzelt dedim dua ettim şükür bende giricemehliyet almak için ama düz vites aklımı karıştırıyor biraz bide malum park etmek kolay degil

Canım eksiklerin olduğunu düşünüyorsan keşke kursa söyleseydin. Bir sonraki sınava yazarlardı. Bizim gibi kaygıyı stresi yoğun yaşayanların işi zor biliyorum.

Saatlerdir ağlıyorum. Bir şey de yemedim. Nefret ediyorum bazı şeyleri çok abartıp sinir stres olmamdan.
İlk seferde alan kişi sayısı okadar az ki benim girdiğim dönemde 14kişiden 2 kişi geçmiştik herkes kalmıştı bi çoğunun da ilk seferi değildi bence Canını sıkmaya değmez sağlık olsun bunu prova olarak say aynı güzarkahta sabah erken saatlerde kalk çalış gecede olur

Kiz geri park etmeyi ben bile yapmiyorum zorunda degilsem:)) 16 yildir ehliyetim var :))

Canım eksiklerin olduğunu düşünüyorsan keşke kursa söyleseydin. Bir sonraki sınava yazarlardı. Bizim gibi kaygıyı stresi yoğun yaşayanların işi zor biliyorum.
Bilemedim işte. Sınavın tarihi önemli olmaz ve zaten sınava kadar iyi olurum diye düşünmüştüm.

Siz ne zaman girmiştiniz? Sanırım 2015 te sınavda birtakım değişiklikler olmuştu.

Ehliyet olmadan suç olur, o yüzden güzergahta çalışamam. Ama sürücü çalışma alanımda park çalışabilirim. Onda da eğitim aracıyla bizim aracımız farklı olduğu için geri vites ve kavrama noktası farklı. Aynı olsa çok iyi olurdu.

Kiz geri park etmeyi ben bile yapmiyorum zorunda degilsem:)) 16 yildir ehliyetim var :))
İşte artık her şeyi yaptırıyorlar. Anayolda bir tur, geri park (diğer ismi paralel parkmış) ve L park.
Parklarımda da biraz hata vardı. Ama bir şey demediler. Başka komisyon olsa orada sınavı keserdi.

Cidden soğudum iyice. Hevesim de kaçtı. Zaten bu haftaki dersleri zorla yaptım. Çünkü haftalardır aynı şeyleri yapmaktan çok sıkılmıştım, ki bazen yapamıyorum. Bu durum canımı sıkıyor.

İşte artık her şeyi yaptırıyorlar. Anayolda bir tur, geri park (diğer ismi paralel parkmış) ve L park.
Parklarımda da biraz hata vardı. Ama bir şey demediler. Başka komisyon olsa orada sınavı keserdi.
Bence surusun mukemmel olursa parkin birini yap digerini yapama bise olmaz. Benim surusum ilkinde heyecandan cok kotuydu, resmen trafik canavari gibiydim. Arabayi stop ettirdim vs. 2. De aldim ama sukur cunku surusum dikkatli ve kendinden emindi:)

Bence surusun mukemmel olursa parkin birini yap digerini yapama bise olmaz. Benim surusum ilkinde heyecandan cok kotuydu, resmen trafik canavari gibiydim. Arabayi stop ettirdim vs. 2. De aldim ama sukur cunku surusum dikkatli ve kendinden emindi:)
İlk başta parklar yapılıyor sonra ana yola çıkılıp 1 tur atılıyor.
Bugün başka bir komisyon parkı iyi yapamadı diye kızı bırakmış. Kız gerçekten hatalıymış ama. Sağ aynaya bakması gerekirken bakmamış.

O zaman bolca pratik yapcan canim ve aynalara baktigiNi gostercen, sadece bakmiycan. Ben duz parki yapamiyodum valla :))park yerlerinde kazalar yapiyodum hep ilk ehliyet aldigim zamanlar. Biraz ugrasiyosun ama degiyo

O zaman bolca pratik yapcan canim ve aynalara baktigiNi gostercen, sadece bakmiycan. Ben duz parki yapamiyodum valla :))park yerlerinde kazalar yapiyodum hep ilk ehliyet aldigim zamanlar. Biraz ugrasiyosun ama degiyo
Sınavda rahat olabilsem sınavı geçerim, bundan o kadar eminim ki. Ama işte rahat olamıyorum. Sanırım rahat olabilmem için en az 1 ay gece gündüz çalışıp hiç hata yapmıyor hale gelmem lazım. Ama sınav 2 hafta sonraymış. Bu büyük sorun. Keşke bu sınava girmeyip iyice çalışsaydım. Olan oldu tabii.

Cidden soğudum iyice. Hevesim de kaçtı. Zaten bu haftaki dersleri zorla yaptım. Çünkü haftalardır aynı şeyleri yapmaktan çok sıkılmıştım, ki bazen yapamıyorum. Bu durum canımı sıkıyor.
Canım haklısın insan aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyor kendini salak gibi hissediyor. Ben bir tur herşeyi kusursuz hatasız yapıyorsam 2. Tur acayip saçmalayabiliyordum. Bu canımı çok sıkıyordu. Bi gün iyiysem ertesi gün berbattım. Eşimde şaşırıyordu, dün yaptığın şeyi bugün nasıl yapamıyorsun diyordu. Aslında ne kadar çok pratik okadar az hata. Kendi arabamızla da birkaç kez çalıştık eşimle sınav parkurunda. Tabi ehliyetsiz doğru bişey değil ama... araçların kavrama noktası çok farklıydı, kendi aracımızda çok zorlandım, eğitim aracıyla daha rahattim. Zaten manuel ile trafige cikamayacagimi anladim otomatik aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…