- 8 Kasım 2019
- 2.043
- 1.212
- 133
Sınava girdim o kadar araba sürdüm bana farı yak deseler bilmem kiBen heyecandan farlari yakamadim konusamadim nasil agzim laf yapacak dhfjfjfhjrb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınava girdim o kadar araba sürdüm bana farı yak deseler bilmem kiBen heyecandan farlari yakamadim konusamadim nasil agzim laf yapacak dhfjfjfhjrb
Korkmayın dünyanın sonu değil ya sakin ol kazanacağına inanAy ben de ehliyet kursunayazılfım haftaya başlıyo. Şimdiden bu sınsvdsn kalmaları okuyunca çok korkuyorum. Zaten yapım heyecanlı. Nasıl becereceğim bu işi
Bende yakaamadim hoca gostermisti ama hic aklima gelmedi sinyal kolunu cevirecegim uzunlari yak deyince hatirladim artik en azindan ikinci sinavda badima neler gelecek biliyorum bir nebze daha rahatim birde youtubede bir hoca sinavda aklinizda sadece 3 sey olsun vites sinyal ayna diyor mantikli gelxi dikkste alicamSınava girdim o kadar araba sürdüm bana farı yak deseler bilmem ki
Valla asiri bir heyecan oluyor dogum yaptim o kadar heyecanlanip korkmamistim rahat olmaya calisinAy ben de ehliyet kursunayazılfım haftaya başlıyo. Şimdiden bu sınsvdsn kalmaları okuyunca çok korkuyorum. Zaten yapım heyecanlı. Nasıl becereceğim bu işi