manuel kullanmayı yapamayanlar otomatik araçlar için ehliyet alabilirler
ama o zaman da manuel araç kullanamazlar o ehliyetle. sadece manuel kullanmak zorunda kalırlar
seneler önce ehliyet alırken aradaki farkı kursu hocama sormuştum. otomatik daha kolay değil mi dedim
evet ama manuel öğrenmek daha faydalı, manueli olan otomatiği de zaten kullanır, acil durumlarda
araç kullanman gerektiğinde araç manuel denk gelebilir, otomatik ehliyetle sorun yaşarsın demişlerdi
ben de 3. sınavımda alabildim zaten manuel araç ehliyetini
hata sayısı 1, 2 tane falan olunca basit geliyor herhalde bazı insanlara
ama sinyal çok önemli bi hata. unutmamak lazım
ben hep stoptan kaldım, strese bağlı stop ettiriyordum
3. sınavımda stres faktörünü azalttım ve stop ettirmeden kullanıp geçtim
konu çok eski ama resmen hatası olanları affetmişler beni de affedip geçiriverselerdi kafasıyla yazmışsınız
bu bakış açısında olanların trafiğe çıkmaması daha hayırlı bence
geçemedin diye kimse salak olduğunu düşünmez, basit iş değil araba kullanmak
neden baside indirgeniyor anlamıyorum özellikle gerçek trafikte deneyimsiz insanlar için aşırı zor
ama o zaman da manuel araç kullanamazlar o ehliyetle. sadece manuel kullanmak zorunda kalırlar
seneler önce ehliyet alırken aradaki farkı kursu hocama sormuştum. otomatik daha kolay değil mi dedim
evet ama manuel öğrenmek daha faydalı, manueli olan otomatiği de zaten kullanır, acil durumlarda
araç kullanman gerektiğinde araç manuel denk gelebilir, otomatik ehliyetle sorun yaşarsın demişlerdi
ben de 3. sınavımda alabildim zaten manuel araç ehliyetini
hata sayısı 1, 2 tane falan olunca basit geliyor herhalde bazı insanlara
ama sinyal çok önemli bi hata. unutmamak lazım
ben hep stoptan kaldım, strese bağlı stop ettiriyordum
3. sınavımda stres faktörünü azalttım ve stop ettirmeden kullanıp geçtim
konu çok eski ama resmen hatası olanları affetmişler beni de affedip geçiriverselerdi kafasıyla yazmışsınız
bu bakış açısında olanların trafiğe çıkmaması daha hayırlı bence
geçemedin diye kimse salak olduğunu düşünmez, basit iş değil araba kullanmak
neden baside indirgeniyor anlamıyorum özellikle gerçek trafikte deneyimsiz insanlar için aşırı zor