Direksiyon sinavindan kaldim tecrubeli arkadaslar

Tavsiyem sabah erken saatlerde cikin cikabiliyorsaniz iste 6 7 gibi bulundugunuz sehre gore yogun degilse o saatte. Tek basiniza cikin muziginizi de kisik sesle acin. Hem kendine guveni getirir hemde o saatlerde tek tuk araba olur. Tek basina bir kere cikmak arac kullanmanin yuzde doksanini halletmek bence.
Aslında öyle yapmak istiyorum ama doğumuna günler kalmış bir hamileyim o yüzden tek çıkmaya cesaretim yok şu an. Yoksa her ne kadar hatalarımı gostermesi açısından iyi olsa da eşle pek olmuyor bu işler 🤣

Konuyu dogru yere actigimdan emin degilim bugun direksiyon sinavim vardi ve maalesef kaldim parkura gayet guzel basladim son 1 lambam kalmistim heryerde sinyalimi vererek gayet guzel geldim yokus kalkisimi geri gelmeyi basarili sekilde bitirdim ani freni mi yaptim sinyalimi verdim ve kalkmaya calistim stop ettim debriyaji ani birakmamdan kaynakli oldugunu dusunuo daha dikkatli tekrsr denedim yine stop ettim meger vitesi 1 e almayip 2. Vitesle kalkis yaomaya calismisim o an heycandan ve komisyon uyesinin surekli sacma sapan soru sormasindan kaldim cumartesi tekrsr sinavim vsr bana onerileriniz ve dikkat etmem husular hakkinda bilgi verirmisiniz
2 ncı kez istop hakkınız yok.Evet olsun bende kaldım tekrar girerseniz hayatın sonu değil.

Ya aslinda komisyon beni birakmak icin elinden geleni yaptı kadin daha arabaya binmeden beni azarlamaya basladi montumu bagaja koyuyorum diye bi azar yedim hizli ol falan gibisinden asiri aceleci davrandi herseyi hizli hizli sordu oraya esimle gitmistim kocayi bulmussun gibi kelimeler kullandi arabaya bindim emniyet kemerimi taktim sinyalimi verip kalktim dur daha gitmiyoruz d di beklememem ragmen soru sormayinca bende klakmistim neyse sordu cevapladim hazir olunca kalkisimi yaoabilirsin dedi yaptim parkurun neredeyse sonuna gelmistim ani fren sonrasi elimi vitese attigim an dur bakalim biraz kendinden bahset dedi ben anlatirken devam edelim diyince vitesi unuttum keşke o an bire almis olsaydim ikincide sakin kalmam gerektigini dusunuyorum umarim basaririm
Bu bilinçli yapılan bir davranış ama. Trafikte araba kullanırken yanında insan da olacak, etraftan korna çalan da olacak müzik olacak vs vs senin hepsini aynı anda koordine etmeyi öğrenebilmen gerekiyo.

Aslında öyle yapmak istiyorum ama doğumuna günler kalmış bir hamileyim o yüzden tek çıkmaya cesaretim yok şu an. Yoksa her ne kadar hatalarımı gostermesi açısından iyi olsa da eşle pek olmuyor bu işler 🤣
Ayy hamissiniz demek saglikla gelsin insallah. Eş dunya iyisi olsa araba ogretmesin biz her seferinde birbirimize giriyoduk. Ne zaman tek basima cikmaya basladim o zaman ozguvenim geldi. Hala soylerim yan koltukta sen yokken ben cok daha guzel kullaniyorum diye.

Konuyu dogru yere actigimdan emin degilim bugun direksiyon sinavim vardi ve maalesef kaldim parkura gayet guzel basladim son 1 lambam kalmistim heryerde sinyalimi vererek gayet guzel geldim yokus kalkisimi geri gelmeyi basarili sekilde bitirdim ani freni mi yaptim sinyalimi verdim ve kalkmaya calistim stop ettim debriyaji ani birakmamdan kaynakli oldugunu dusunuo daha dikkatli tekrsr denedim yine stop ettim meger vitesi 1 e almayip 2. Vitesle kalkis yaomaya calismisim o an heycandan ve komisyon uyesinin surekli sacma sapan soru sormasindan kaldim cumartesi tekrsr sinavim vsr bana onerileriniz ve dikkat etmem husular hakkinda bilgi verirmisiniz
Herseyi güzel yapmışsın zaten. Nerde hata yaptığınida biliyorsun. Haftaya olacak sınavda komisyona sessiz olmaları gerektiğini rica edebilirsin. Bana da sınav günü çok soru sormuşlardi ama ben yola konsantreydim. Adamlar ne sorsa robot gibi cevap veriyordum. Ve geçtim şükür.. sizde geçersiniz.

Ayy hamissiniz demek saglikla gelsin insallah. Eş dunya iyisi olsa araba ogretmesin biz her seferinde birbirimize giriyoduk. Ne zaman tek basima cikmaya basladim o zaman ozguvenim geldi. Hala soylerim yan koltukta sen yokken ben cok daha guzel kullaniyorum diye.
Amin inşallah çok teşekkürler. Benim direksiyon hocam bile kendi eşine ogretememis gerçekten kocadan hoca olmuyor

Bu bilinçli yapılan bir davranış ama. Trafikte araba kullanırken yanında insan da olacak, etraftan korna çalan da olacak müzik olacak vs vs senin hepsini aynı anda koordine etmeyi öğrenebilmen gerekiyo.
Normalde babamla esimle yada kurs hocalarimla ciktigimda muzikte oluyor sohbette ediyoruz ama sinavin ayri bir gerginligi var bence ondan kaynaklandi bu hata

Bilerek kafa karistiriyorlar orada hem konusup hem arac kullandirmak maksat. Multitasking diye bir kavram var coklu zeka bircok isi ayni anda yapabilme. Onu gelistirebilirsiniz. Kimse konusmasin pür dikkat vitese odaklanayimla arac kullanayim yapmayin biri kornaya bassa eliniz ayaginiza dolasir sonra fren yerine gaza basiyorlar panikleyip. Birde iyice ogrenmeden de ehliyeti de almayin zaten. Ben cok korkuyorum acemi suruculerden yolu ortalayip ön cama da yapisiyorlar aynalara bakmak falan hak getire nereye kacacagimi sasiriyorum. Hepimiz acemi oldukta oyle kullanana ehliyet verilmeden iyice ogretilmesi gerekir hop trafige olmasin sizinkide bol pratik yapin. Sonra vitese giden el otomatige bagliyor inanin ne ara 1e attim 2 ye attim fark etmeyeceksiniz alisinca.
Aslinda inanin bana arac surmemde hicbir sorun yok genelde annemler bana 15 dk cevre yolundan oraya gidip gelebiliyorum hicbir sorun yaşamadan memlekete gidiyorum gayet guzel sekilde cevirmeye de hic denk gelmedim vitesten kalacagim aklima gelmemisti kalirsam sinyalden kalirim diyordum ama o an oyle olmadi hayirliis olsun bu hafta daha fikkatli olucam

Aslinda inanin bana arac surmemde hicbir sorun yok genelde annemler bana 15 dk cevre yolundan oraya gidip gelebiliyorum hicbir sorun yaşamadan memlekete gidiyorum gayet guzel sekilde cevirmeye de hic denk gelmedim vitesten kalacagim aklima gelmemisti kalirsam sinyalden kalirim diyordum ama o an oyle olmadi hayirliis olsun bu hafta daha fikkatli olucam
Size sunu da soyleyeyim direksiyon calistiran hocam bana hep heyecanini belli etme rahat gorun diyip durmustu. Direksiyon sinavinda resmen rol yaptim vitesi artistik atiyorum sorulara cevap veriyorum hatta onlara ben soru soruyorum isle ilgili. Ne kadar abartmissam artik adam siz işe arabayla gidip geliyorsunuz sanirim demisti. Halbuki ne kadar heyecanliydim. Benim rahat oldugumu goruncede fazla sıkıstirmamislardi. Siz sinava girene kadar gunde yarim saat kullansaniz tenha yolda dur kalkla bu is hallolur.

Ben dördüncü de pes ettim dahada girmem sınava
ben pes etmedim en son kaldığım sınavda heyecandan el frenini unuttum. sağımı solumu unutan biri olduğum için hep kaldim ama sonra mantığını oturttum gideceğim yöne doğru ayarladım kendimi. en son ne sakinleştirici içtim ne başka şey kalacaksam kalayım 1 kere yaktım. 1 kere geç kaldım 1 kere hasta olduğum için giremedim. yine yakacaktım dosyayı yansın dedim otomatik alırım dedim öyle aldım. 18 yaşından beri de aktif sürücüyüm hiçbir kaza vs yapmadım en ufak sürtme dahi

Hocam trafikte çok fazla konuşulmaz ben şu an yoluma odaklaniyorum diyerek susturabilirsin bilerek de konusturuyorlar edebiyle susturani da takdir ediyorlar bence.. trafikte sohbet eden soforlere herkes uyuz olur sen sadece işine odaklan multitasking olayı ile sohbet etmek ayni şey değil sanki

sınav anında sadece. en son sınavda öyle geçtim 🤣 şuan zaten otomatik araç kullanıyorum. sınav öncesi xanax içip gitmekten kaldım hep
ehliyet kursuna giderken o tavsiyeyi bende duymuştumda dedim iyi misiniz :KK70:
ilaç içip sınava mı girilir
git meditasyon yap ne bilim en sevdiğin yemeği ye o gün sınavdan önce seni en mutlu eden şeyi yap
ama yeterki sakinleştirici içme :KK70:

Valla ağzın iyi laf yapcak kafalıyacaksın komisyon üyelerini 😬 ikna kabiliyetinde yüksek olcak . Ortama gergin başlamicaksın heyecan yapma bu arada gerisi gelir 🥰 benim hatam vites birle kalkış yapıp yolu biraz gidince vitesi ikiye almamam oldu 🤣 gerisi kusursuzdu . Bide yanımdan motorlu ani geçince korkmuştum ama panik yapmamıştım . Bana dediği sana ehliyet veremem sen kazada yaparsın insan canını riske atarsın diye ,benim dediğim tek şey buraya sağlam geldiysek demekki insan canını riske atmamışım kimseyede bişey olmadı demem hoşuna gitti ve ehliyeti kaptım 😬

Ya aslinda komisyon beni birakmak icin elinden geleni yaptı kadin daha arabaya binmeden beni azarlamaya basladi montumu bagaja koyuyorum diye bi azar yedim hizli ol falan gibisinden asiri aceleci davrandi herseyi hizli hizli sordu oraya esimle gitmistim kocayi bulmussun gibi kelimeler kullandi arabaya bindim emniyet kemerimi taktim sinyalimi verip kalktim dur daha gitmiyoruz d di beklememem ragmen soru sormayinca bende klakmistim neyse sordu cevapladim hazir olunca kalkisimi yaoabilirsin dedi yaptim parkurun neredeyse sonuna gelmistim ani fren sonrasi elimi vitese attigim an dur bakalim biraz kendinden bahset dedi ben anlatirken devam edelim diyince vitesi unuttum keşke o an bire almis olsaydim ikincide sakin kalmam gerektigini dusunuyorum umarim basaririm
Kendisi bekar heralde ona neymiş ki kocayı bulmuşun demiş 🤭 gözü kocana oynadı heralde 🙈 bana bunları söyleyen kadına o arabada öyle bi korku yaşatırdım ki ayaklarının bağı çözülürdü 🤣

1. Denemede ben de kalmıştım. Ne oldu sanki? 2005te ilk aracı aldim. Fırt fırt geziyorum. Ilk sene sağa sola sürttüm. Baska da birsey olmadi

Anlamadım ehliyetsiz araba kullanarak memlekete mi gidiyorsunuz?

Kendisi bekar heralde ona neymiş ki kocayı bulmuşun demiş 🤭 gözü kocana oynadı heralde 🙈 bana bunları söyleyen kadına o arabada öyle bi korku yaşatırdım ki ayaklarının bağı çözülürdü 🤣
Hdjdjfjdjrjejrjr in hadi kocisin seni bekliyor dedi 🤣🤣🤣 çok şükür dedim indim kocam yoktu fhfjfjfjjff oda lesimden gelmis sinavda kaldigimi farkedince ona sarmayim diye kacmis

Valla ağzın iyi laf yapcak kafalıyacaksın komisyon üyelerini 😬 ikna kabiliyetinde yüksek olcak . Ortama gergin başlamicaksın heyecan yapma bu arada gerisi gelir 🥰 benim hatam vites birle kalkış yapıp yolu biraz gidince vitesi ikiye almamam oldu 🤣 gerisi kusursuzdu . Bide yanımdan motorlu ani geçince korkmuştum ama panik yapmamıştım . Bana dediği sana ehliyet veremem sen kazada yaparsın insan canını riske atarsın diye ,benim dediğim tek şey buraya sağlam geldiysek demekki insan canını riske atmamışım kimseyede bişey olmadı demem hoşuna gitti ve ehliyeti kaptım 😬
Ben heyecandan farlari yakamadim konusamadim nasil agzim laf yapacak dhfjfjfhjrb

X