Direksiyon sınavı beni endişelendiriyor

Şu sınav denilen şey olmasa keşke. Veya komisyon daha sınav başlamadan " bu sınavı ne yaparsan yap geçeceksin, o yüzden rahat ol" dese benim de hata yapma korkum olmazdı belki.

ilk komisyon başa belaydı benim yanıltarak bıraktılar çok ağladım
inşllah görevden alınırsınız birdahaki sınavda görevden alınmışlardı:)
ikinci komisyon rahat ol ve şimdi bizi götür bakalım dediler konuşa konuşa gittik
ve duba arası parkta yardımcı oldular :) hayatta iyi insanlarda var

Kimse beni anlamıyor. Varsa yoksa " sakin ol, arabada bir tek sen varmışsın gibi düşün, aman boşver altı üstü bir sınav". Bunları ben de biliyorum herhalde.

Güzel haberlerini bekliyorum:dua::dua:
Çok teşekkür ederim. Çok düşüncelisiniz.:)
2. sınav bir hafta ertelenince gireyim bari dedim ve sınavı geçtim. Şükürler olsun. Az önceydi sınavım.
İlk sınav kadar olmasa da yine gergindim ama komisyon çok anlayışlıydı. Bir kez bile istop ettirmedim. Her şey neredeyse mükemmeldi. O kadar rahatladım ki anlatamam.

2. sınav bir hafta ertelenince gireyim bari dedim ve sınavı geçtim. Şükürler olsun. Az önceydi sınavım.
İlk sınav kadar olmasa da yine gergindim ama komisyon çok anlayışlıydı. Bir kez bile istop ettirmedim. Her şey neredeyse mükemmeldi. O kadar rahatladım ki anlatamam.
Tebrikler hayırlı olsun

Mune Mune derdim çözüldüğüne göre konum kapanabilir.
Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.
Bu konuda merak ettiğiniz veya söylemek istediğiniz bir şey olursa özelden yazabilirsiniz.:)

Ben de çok sevindim senin adına :KK37:
Darısı başıma olsun inşallah,ben kaldım ikinciden de:/

Tebrikler...hayırlı olsun...
Peki boşuna stres yapmışım bunca zaman dediniz mi? Gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor muydu?

Tebrikler...hayırlı olsun...
Peki boşuna stres yapmışım bunca zaman dediniz mi? Gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor muydu?
Teşekkürler. Açıkçası bu sınavda da ilk sınavdaki kadar olmasa da stresli ve gergindim. O yüzden boşuna stres yaptığımı düşünmüyorum ne yazık ki.:)
Ama gözümde büyüttüğüm kadar zor değildi. Bu da 2. sınava daha iyi hazırlanmamdan kaynaklandı.

X