- 17 Haziran 2024
- 476
- 1.739
- Konu Sahibi minikkelebekcik
Değiştiremezsiniz. Ona göre de siz normal değilsiniz çünkü.Bunu nasıl değiştirebilirim? Nasıl daha normal biri olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değiştiremezsiniz. Ona göre de siz normal değilsiniz çünkü.Bunu nasıl değiştirebilirim? Nasıl daha normal biri olabilir?
Tam boşamalık kocaEşim çokkk fazla eleştiren aşırı dırdırcı biri, bu tutumuna karşı güzel konuştum olmadı… aynısını ben ona yaptım olmadı.. cinnet geçirdim olmadı..
Kızlar bana akıl verin lütfen? Sürekli eleştiren dırdırcı bi eşle nasıl başa çıkılır? Ona nasıl davranmalıyım?
Eleştirdiğinde ne yapmalıyım?
Örnej verecek olursam, bugün bir şey almak için eve ayakkabıyla girdim diye tam 2 saat konuştu. En sonunda cinnet geçirdim.
Çamaşır yıkama şeklimden, gülmeme konuşmama ses tonuma her şeyime karışıyor.
Adam bunun dısında aşırı iyi biri baska hiç bir kusuru yok.
Ama bu özelliği bizim evliliğimizde çok büyük sorun yaratıyor..
Lütfen akıl verin nasış davranmalıyım ki bu huyu törpülensin?
Bu bahsettiğiniz zaten en büyük sorunlarından birisi . Bende de benzer bjr sorun var yani inanın sizi.cok iyi anlıyorumEşim çokkk fazla eleştiren aşırı dırdırcı biri, bu tutumuna karşı güzel konuştum olmadı… aynısını ben ona yaptım olmadı.. cinnet geçirdim olmadı..
Kızlar bana akıl verin lütfen? Sürekli eleştiren dırdırcı bi eşle nasıl başa çıkılır? Ona nasıl davranmalıyım?
Örnej verecek olursam, bugün bir şey almak için eve ayakkabıyla girdim diye tam 2 saat konuştu. En sonunda cinnet geçirdim.
Kiiz başak burcu mu bu... Ayyy başak ise sana okkalı üzüldüm şimdi. Yavv hiç cekilmez.Eşim çokkk fazla eleştiren aşırı dırdırcı biri, bu tutumuna karşı güzel konuştum olmadı… aynısını ben ona yaptım olmadı.. cinnet geçirdim olmadı..