Dırdırcı, eleştiri yapan koca

iyy konuyu okudukça tetiklendim
eski sevgilim çok iyiydi, çok hoştu, tatli dilliydi ama asiri mukemmeliyetciydi ve her b.ku elestirmeyi cok severdi. ben de mukemmellikten nefret ederim. herkes cins kedi ararken ben kör topal kedi aradim buldum. kusurlari severim, "oldugu kadar" ile idare ederim. eski sevgilim o kadar cok her şeyi eleştirirdi ki onla ne zaman tatile ciksak dönüşünde ayrilirdim😂😂
gözlüğüm vardi , malima kiymet vermedigim icin cizik cizikti- raftingde yağmurda falan gözlük kulanilmaz diye resmen zorla lens aldirtti (ama kendi de lens takıyordu). ilerleyen yıllarda gözünü cizdir diye tutturdu (ama kendi de sonradan cizdirdi), dislerimde carpikliklar var bir gun neseyle gülüyorum "tel taksana" dedi (kendi de zamaninda takmis hala disinin arkasinda tek tel var)
yani aslinda mal mal konusuyordu ama elestirmek icin değil kendi de yaptigi ve memnun kaldigi seyleri öneriyordu.
beraber bir gelecek kurmayi düşünüyordu benimle ama ben o gelecegi hep şöyle hayal ediyordum; hamile kalsam "bugun folik asitini ictin mi??? unutulur mu boyle onemli şey??? aferin!!!" der kesin:)
ben (iki saat sonra çıkacağım) evine gelir gelmez ceketimi giristeki sandalyeye koyardim. adimi uc kere soyler silkeleyip dolaba asardi. iyyy hatta tatillerde bile valizinden herseyi cikartir donuna kadar asar, bana bir aski birakmaz ona ragmen "niye herseyin cantada yerde? burus burus olacak" diye dirdir ederdi.
allahim, iyi ki de ayrildim.
gercekten hic cekilmez. terazi burcuydu o da.
boyleleri insanin ömrünü tüketir.

Eşim çokkk fazla eleştiren aşırı dırdırcı biri, bu tutumuna karşı güzel konuştum olmadı… aynısını ben ona yaptım olmadı.. cinnet geçirdim olmadı..
Kızlar bana akıl verin lütfen? Sürekli eleştiren dırdırcı bi eşle nasıl başa çıkılır? Ona nasıl davranmalıyım?
Eleştirdiğinde ne yapmalıyım?
Örnej verecek olursam, bugün bir şey almak için eve ayakkabıyla girdim diye tam 2 saat konuştu. En sonunda cinnet geçirdim.

Çamaşır yıkama şeklimden, gülmeme konuşmama ses tonuma her şeyime karışıyor.

Adam bunun dısında aşırı iyi biri baska hiç bir kusuru yok.
Ama bu özelliği bizim evliliğimizde çok büyük sorun yaratıyor..
Lütfen akıl verin nasış davranmalıyım ki bu huyu törpülensin?
Tam boşamalık koca

Eşim çokkk fazla eleştiren aşırı dırdırcı biri, bu tutumuna karşı güzel konuştum olmadı… aynısını ben ona yaptım olmadı.. cinnet geçirdim olmadı..
Kızlar bana akıl verin lütfen? Sürekli eleştiren dırdırcı bi eşle nasıl başa çıkılır? Ona nasıl davranmalıyım?
Örnej verecek olursam, bugün bir şey almak için eve ayakkabıyla girdim diye tam 2 saat konuştu. En sonunda cinnet geçirdim.

Bu bahsettiğiniz zaten en büyük sorunlarından birisi . Bende de benzer bjr sorun var yani inanın sizi.cok iyi anlıyorum

Kiiz başak burcu mu bu... Ayyy başak ise sana okkalı üzüldüm şimdi. Yavv hiç cekilmez.
Not : Başak kadını 😵‍💫

X