Dun gece ilk defa konustuk. Buyuk bir dusus
Yasadik. Ben cok agladim. Gerekli oldugunda evlilik danismanina gelecegini soz verdi esim.
Ayriligi konusuyorduk. 3 sene bu hayat yolunda birlikte yuruduk dedim. Bundan sonra da yalniz yuruyebiliriz demistim.
Esim sustu ve birden sunu soyledi.. 3 sene dedin. Icim acidi dedi. Senden sonrasi benim icin karanlik dedi..
Sarildik birbirimize. Evlilik danismanina gelecegini soz verdi..
Simdilik gelisme bu.
Sorunlar hallolmadi ama artik konusuyoruz..
Allah yardımcınız olsun. Yaşadıkların haliyle hiç kolay olan şeyler değil. Eşinin arkadaş çevresi taa bekarken bile yanlışmış.
onu o arkadaşlardan biraz uzak tutmak lazım diye hissediyorum. Seni cidden seviyor. Fakat erkekleri biliyorsunuz, olgunlaşmaya zaman gerekiyor. Evde gül gibi karısı onu beklerken, ne işi varmış izmir lerde falan. Birde o vakitte hamileymişsin.
Ben bu erkek milletini anlamıyorum. bahane leri hep ben çalışıyorum yoğun tempoda, stresi atmalıyım falan. Bahaneler hep bunlardır, başıma geldiği için söylüyorum. Heleki bekar arkadaşlarıyla izmir de hiç bir işi yok. Bu seni orada aldatacağına gelmez, fakat bekar arkadaşların bir sorumlulukları yok. Onlar disko da eğlenmek ister, bu sefer eşin hayır diyemez, onların gözünde de küçük kalmak istemez. gelemem diyen erkek genellikle light diye tabir edilirya. Aslında çok saçma.
Eşinde bundan dolayı kendini tam olarak evliliğe verememiş. Yanında bekar arkadaşları olduğu sürece, işiniz biraz zor.
Fakat 1 veya 2 evli arkadaşlarınız olsa, okadar güzel olurki, her yere eşli gidilir.
Fakat eşinin evli bir arkadaşıyla gece dışarı çıkması inan bana, bir bekarla dışarı çıkmasıyla daha farklı olur.
Bol bol dua et.. benim ailelerle bir sıkıntım yok, fakat erkekler doyumsuz olduğundan bu yasak sitelere nedense girme ihtiyacı hissediyorlar. Bende hala bunun etkisi sürüyor, bana söz verdiği halde. Önemli olan yaptıktan sonra özür dilemek, fakat yapmadan önce eşini bir saniyeliğine bile olsa ne hissedeceğini düşünmesi! eğer düşünselerdi, bu hatayı zaten yapmazları.
Bekar ken her erkek yapar, ama evliyken bunu gerek duymamaları gerekiyor. Dediğin gibi, bizlerde aslında bir eksiklik yok, erkeklerin doyumsuzlukları. Aynı şekilde biz o hataları yapsak, bizleri dinlemeden boşayabilirler hatta.
Bende psikolojik sorunlar yaşıyorum. Durup durup, normal bir zamanda eşime bakıp, bu hatalara nasıl düştün diye düşünüyorum.
kendime yediremiyorum. Sanki benim eşim bu hataları yapmaz, o öyle bir insan değil diyordum. Yani anlayacağın
çok büüüyüük hayal kırıklığına uğrattı beni. Bir yerlerden tekrar yeni başlamak istiyorum, yolumuza devam ediyoruz, fakat bu sefer yine tökezliyorum. Onu çok seviyorum, fakat endişelerim korkularım oluyor. Evde olmadığım vakit, acabalar beynimi kurcalıyor.
Erkeklerin yüzünden düştüğümüz duruma bir bakın. Bizlere neler yaşatıyorlar. Allah sanada banada tüm sıkıntıda olanlara yardım etsin...