- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- Konu Sahibi ReinedelAmour
canım benim erkeklerin geneli aynı sanırım evlenince anlıyorsun ne olduğunu. gerçekten biraz sabır ve zaman herşeyi ama iyi ama kötü olacak şekilde yola sokuyor
Rabbim yardımcın olsun zorlu bir süreç ama bir yuva kolay kurulmuyor emek verılıyor bunu unutmayalım olurmu canım hakkında hayırlısını diliyorum herseyın en guzelıne layıksın
Erkekler evlenmeden önce kadını elde edene kadar rol yapıyorlarmış , bir nevi elde etme hırsı gibi , elde edene kadar çiçekler ,aşk sözcükleri , romantizm .... bunları yaparkende bilinçli yapmıyorlarmış bunlar doğalarında varmış
evlendikten sonra elde etmenin verdiği rahatlıkla gerçek kişiliklerini ortaya çıkarıyorlarmış uzun lafın kısası eşiniz değişmedi sadece siz şimdi eşinizin gerçek kimliğiyle karşılaştınız , bunları pskolojinden biliyorum yani bilimsel şeyler hemen belirteyim tüm erkekler böyle demiyorum ama çok büyük çoğunluğu böyleymiş
sizin yapabileceğiniz şey eşinizin bu olduğun kabul edip kendinizi en az düzeyde üzmek ve onu nasıl , ne oranda değiştirebilirsiniz bunu düşünmek olabilir
aynen öyle..değişmiyorlar sade egerçek yüzlerini gösteriyorlar roldü onların hepsi ne yazıkki..
Benim de dogamda anne olmak var. Icgudusel bi istek. Dollenmek icin vahsi dogaya cikip kizismis erkek aramiyorum ?
Freud ve arkadasari maalesef erkek milletin ayilik ve egolarini pek de bilimsel bir zemine oturtmuslar... bravo. Simdi kaniksayalim ve yine biz cabalayalim.
Bana mantikli gelmiyor.
Piskologa gittim bugun. Iyikide gitmisim.
Yalniz gitmem iyi olmus dedi danisman. Once benimle gorusecek, daha sonra gerekirse esimi de cagiracak. Ama once seni ele alacagiz dedi.
Kendimi ertelemisim ve kucumsemisim . Bunun sebeplerine inecegiz dedi...
Son düzenleme: