Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Merhabalar sürekli araştırıyorum ama okudukca aklım karısıyor alex nasıldır? Yoksa diod ütülemmi kumralım tüylerim daha siyah ama sert değil vücut düşünüyorum sma güzellik merkezlerine güvenemiyorum burada yorumlarıcokduktan sonra gitmek istediğim yerlerde siteye bakınca göremedim olmayınca ne demek oluyor ? Birde hastane gibi yere gitmek daha mı iyidir.

Canim hastane veya poliklinik tercihetmen daha iyi olur bence. Bende oyle dusunuyorum. Cildimize kil yapimiza gore doktor karar vermeli uygulama yapilacak cihazida fakat bir fikir kafamizda olusmasi icin cogunluk beyaz ten siyah tuy icin alexandrite deniyor. Bronz esmer ten ince tuy diod deniyor. Tabi bu cogunluga gore. Cok ince iki makinenin gormedigi tuyler icin igneli epilasyon deniyor. Yine soyluyorum kisiye bolgeye seans araliklarina uygulayan kisiye uygulama yontemine gore degisir sonuclar.

Merhabalar size br sorum olacaktı ben de diyot lazere başladım ilk seanstan sonra iki hafta geçti fakat hiçbir yerimde dökülme olmadı kandırıldım mı acaba yoksa vücudum alışsın diye az mı yaptılar

Merhabalar size br sorum olacaktı ben de diyot lazere başladım ilk seanstan sonra iki hafta geçti fakat hiçbir yerimde dökülme olmadı kandırıldım mı acaba yoksa vücudum alışsın diye az mı yaptılar
Yaptirdigin yerde ne zamana dokulme baslar dediler? Hemen kandirildim mi diye dusunme bence arayip sorabilirsin icin rahatlar.

Genital ve koltuk altindadami yok dokulme? Hangi lazerle yaptirdiniz

Merhaba, diode lazer daha once yaptirmistim ve memnun kalmistim fakat hem avrupa yakasindaydi hem de artik boyle bir hizmetleri yok. Cok cok uzun zamandir yer bakiyorum fakat emin olamiyorum. Istanbul anadolu yakasi ve mumkunse Kadikoyde, memnun oldugunuz ve tavsiye edebileceginiz yerler varmi? Yardimlariniza acigim Ozel mesaj olarak paylasilmasi gerekiyorsa da lutfen bana tavsiye verebilirseniz cok mutlu olurum.

Daha önce yaptırtıysanız neden tekrar yaptıracksınız yarım mı bıraktınız

Diyot cihazın adı ilk seansı bilerek düşük yaptım dökülmemesi normal dedi ve hafta sonuna tekrar randevu verdi zaten bitene kadar anlaştık seans ücreti almıyorlar gideceğm ben de
Diodda model ne keske sorsaydiniz. Siz ne derseniz diyin bence siz kandiriliyorsunuz. Kuaforde lazer olmaz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…