- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.421
Diex diyod lazer hakkında bilgisi olan var mı?
2.5 sene çok uzun bir süreç sanırım pek etkili değil kaç seans girdiniz acaba ? Birde yüz için yaptırdınız mı? Herhangi bir lekelenme olabilir mi?2 bucuk senedir gidip geliyom tüylerim azaldi fakat halen gidiyom ilk koltuk genital aldirdim simdi 6 aydir komple vücud tabi sancisi var ama deger
bu cihazla yaptirip tavsiye edecek,memnun kaldım diyecek birisi varsa içim rahat edecek.. teşekkürler..
Tuyler incelincede sonra makine gormuyor o tuyleri. Alexandrite lazer yaptirmamakla hata etmissiniz..Ben gittiğim yerdeki cihaz elysion. Bu yüzden sizin bahsettiğinizi bilemiyorum. Ancak benim tecrübelerime göre alt bacak 9. Seans oldu. Yan kısımlar ve diz kapağındaki tüyler inatla gitmek istemiyor. Ama oldukça inceldiler. Ben de inatla 12 seansı tamamlayacağım. Umarım hepimiz de hayallerimize ulaşırız.
alexandr yüz bölgesinde hiçbir işe yaramadı bende ve çoğalttı.. bi arkadaşımda koltuk altını bile kolun aşağısına yaydı kılları,o da dioda geçti..kumralım bende,diod açık renk görüyor mecbur onu tercih ettim bu kez.. bakalım,sonucu görücez.Tuyler incelincede sonra makine gormuyor o tuyleri. Alexandrite lazer yaptirmamakla hata etmissiniz..
Siz yanlis anlamissiniz beni. Diod vucut bolgesinde bir ise yaramiyor demek istedim. Vucut bolgesi icin en iyi lazer alexandrite.alexandr yüz bölgesinde hiçbir işe yaramadı bende ve çoğalttı.. bi arkadaşımda koltuk altını bile kolun aşağısına yaydı kılları,o da dioda geçti..kumralım bende,diod açık renk görüyor mecbur onu tercih ettim bu kez.. bakalım,sonucu görücez.
yok, doğru anladim da, işte benimde kıl kökleri sarı ve kahverengi..alexandr yaptırdığım yerdeki çalışanlar bana diodu önerdi.bizde yok ama alex senin kökleri görmüyor diye.. vücut ve yüz de alexden çok memnun kalan arkadaşımda var,hem vücutta hem yüzümde daha çoğalttı diyen arkadaşım da var.. kişiye göre de değişiyor sonuçlar..maalesef şansa kalmış..Siz yanlis anlamissiniz beni. Diod vucut bolgesinde bir ise yaramiyor demek istedim. Vucut bolgesi icin en iyi lazer alexandrite.
canım iyi araştır diod dediler ütüleme çıktı diyor arkadaş piyasada çok fazla sahtekar kurum var. cihazın adını değştiriyorlar kasasını değiştiriyorlar yada başlığı ama ana beyin ipl olunca kandırılmış oluyoruz. mesela http://www.buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html adamlar cihazı kimlere sattılarını tek tek yazmışlar bir bakın isterseniz.yok, doğru anladim da, işte benimde kıl kökleri sarı ve kahverengi..alexandr yaptırdığım yerdeki çalışanlar bana diodu önerdi.bizde yok ama alex senin kökleri görmüyor diye.. vücut ve yüz de alexden çok memnun kalan arkadaşımda var,hem vücutta hem yüzümde daha çoğalttı diyen arkadaşım da var.. kişiye göre de değişiyor sonuçlar..maalesef şansa kalmış..
Cogu yer utuleme diod lazer diye ipl yapip kandiriyorlar.canım iyi araştır diod dediler ütüleme çıktı diyor arkadaş piyasada çok fazla sahtekar kurum var. cihazın adını değştiriyorlar kasasını değiştiriyorlar yada başlığı ama ana beyin ipl olunca kandırılmış oluyoruz. mesela http://www.buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html adamlar cihazı kimlere sattılarını tek tek yazmışlar bir bakın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?