- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Soprana xl ile kaç seansa girdin ve gelişmeler nasıl. Azaldı mı tüylerin? bilgilendirirsen sevinirim:)ben de soprano diode xl la yaptiriorumm
Soprana xl ile kaç seansa girdin ve gelişmeler nasıl. Azaldı mı tüylerin? bilgilendirirsen sevinirim:)
yarim bacak, genital ve koltukaltina 1er seans girdim daha. bacaga ve genitale gireli 2 gun oldu. koltukaltinda da inceltmisti baya, ama ben sut bezelerine zarar verir diye okudum ve igneli yaptirdim sonra koltuk altima. simdi bacakta ve genitalde bakalim ne olucak:) umutluyum ama. gittigim yerdeki kadin alexden daha iyi dedi, saniyede 10 atis yapiyo dedi. ki gittigim yerde alex de vardi
arkadaşlar; yağmurluk arkadaşıma kızmış kadınlar klubu ve cihaz ismi vermemek gerekmiş ama; kendisi doğru söylemiş. Bu cihaz için diode efendisi diyorlar.
yaaa... benim bildiğim kadarıyla(üstad oldum bu konuda:)) sanşyede 3 atış yapan cihazlara ödül veriyor. Gittiğin yerdeki kadın sallamış canım beee....
ben dün koltuk altıma diode lazer yaptırdım.ama hiç aklıma makinanızın markası ne demek gelmedi :) arkadaşım gidiyodu memnundu baya yüzüne yaptırdı bitmiş çok belli belirsiz tüyler kaldı.bende koltuk altım için gittim eğer memnun kalırsam tüm vücut için gitmek istiyorum.fakat gittiğim merkezin doktoruyla konuştuğumda mesela karın bölgemi inceledi ortada çizgi şeklinde çıkan yoğun kılları lazerle yokederiz ama çevresine lazer uygulayamıyoruz dedi ben anlam veremedim bu işe nolur bana fikir verin diode lazerde hiç böyle bi yorum duyan varmı bana biraz tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?