• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

sadece orada aci hissedersiniz, ayni dertten muzdaribim ben de. diger bolgelerde en ufak bir sey hissetmiyorsunuz :-)
Ben bugun yuzumu yaptirdim bagiracaktim nerdeyse. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur. Siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz cok merak ettim. Ins ipl degildir kullandiginiz

ayrintili bilgim yok fakat ciddi dokulmeler yasiyorum. nasil etkisiz olabilir?
Dokulme butun marka lazerlerde olur. Yaptirdiginiz yer doktor ruhsatlimi doktor yoksa eger kesinlikle ipl dir. Yani modern agda sistemi. Biraktiginizda tuyler aynen geri gelir.dioda acisiz diyen birini ilk defa duydumda resmen utu tutuyorlar..

Dokulme butun marka lazerlerde olur. Yaptirdiginiz yer doktor ruhsatlimi doktor yoksa eger kesinlikle ipl dir. Yani modern agda sistemi. Biraktiginizda tuyler aynen geri gelir.dioda acisiz diyen birini ilk defa duydumda resmen utu tutuyorlar..
simdi biraz bakindim da internet ipl e de kalici diyor. kafam allak bullak oldu. simdi ne yapmaliyim bilemedim.

simdi biraz bakindim da internet ipl e de kalici diyor. kafam allak bullak oldu. simdi ne yapmaliyim bilemedim.
Ipl asla kalici degildir. Yapanlara kalirsa hep overler. Doktor bulunmayan yerde gercek lazerleri kullanmak yasaktir. Bir cok bayanda diod lazer yaptirdigini saniyor ipl ile..

doktor varmis, tibbi bir yer burasi falan demislerdi zaten kayit olurken. doktor gozetiminde de mi kalici olmayan cihazlar kullanabiliyorlar?
Acimamasi kafama takildi. Acaba guzellik salonunda ipl mi yaptiriyor diye dusundum bir an. Dusuk joule kullaniyorlar o zaman. Diod berbat bisi ya. Bende son teknoloji dioda gidiyorum ama canim feci yaniyor

Acimamasi kafama takildi. Acaba guzellik salonunda ipl mi yaptiriyor diye dusundum bir an. Dusuk joule kullaniyorlar o zaman. Diod berbat bisi ya. Bende son teknoloji dioda gidiyorum ama canim feci yaniyor
ben memnunum acikcasi. simdi arkadasimla konustum da annesi yaptirmis birkac sene once, o da acisizmis ve cok memnun. icim rahatladi biraz. cani fazlasiyla kiymetli biriyim ve aciya hic dayanamiyorum. dioddan da sikayetci degilim su an, genital haric tabii.

Merhabalar alt bacak 2. seansimi yaptirdim 2 gun once. ilkinde hic aci hissetmemistim ancak bu kez neden oldugunu anlayamadigim bir sekilde baya acidi. ozel bolgeye dayanamam deyip lokal anestezik sordum b block diye birsey soylediler. Ben hic duymadim hemsire olan kardesim de duymamis. Internette arastirdik ancak sadece block plus diye bir merhem var. etkili olup ucuz olan krem de yok sanirim... sizlerin bu konuda bilgisi var mi acep.. guzel gunler dilerim

Merhabalar alt bacak 2. seansimi yaptirdim 2 gun once. ilkinde hic aci hissetmemistim ancak bu kez neden oldugunu anlayamadigim bir sekilde baya acidi. ozel bolgeye dayanamam deyip lokal anestezik sordum b block diye birsey soylediler. Ben hic duymadim hemsire olan kardesim de duymamis. Internette arastirdik ancak sadece block plus diye bir merhem var. etkili olup ucuz olan krem de yok sanirim... sizlerin bu konuda bilgisi var mi acep.. guzel gunler dilerim
2.nci seansta joule yukselttiler sanirim. O tur kremlerin ucuzu yok evet.

Ben başlamıştım 7,8 seans gittim henüz bitmedi ama çok memnunum. Sinoba yerleştim burda yapan yer bulamadım.devam edemedim bu sorun olur mu? Kendim rahatsız oluyorum Sinop ta yapan var mı?

Back