• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaşlar benim 3 ay sonra düğünüm var. Lazere başladım Elix-r ice diode lazer. Bu cihazla lazer yaptıran var mı. Yardımcı olur musunuz??

Selam,ben 4 seanstır bulunduğum yerdeki bir güzellik merkezine ultra sense phenomenia aletiyle lazer oluyorum. Özellikle seanslardan sonra kıl dönmeleri oluyor. Bu beni düşündürüyor. Lazeri yapan kadın da şaşırdı. Kıllarım bitmeyecek ve cildim bozulacak diye endişeleniyorum. Şimdiden hastaneye gitmediğim için pişman oldum. Koltuk altındakiler azaldı gibi,bacaklarımın alt kısımları bağa azaldı,dizlerim ve bacaklarımın üst kısımları hala duruyor,özel bölgemdekiler nerdeyse olduğu gibi duruyor. Hem zamanım hem de param gitti. Üstelik çektiğim acı da cabası yani düşünün. Ne yapacağım ?

Diod lazeri sırt göğüs ve karın için yaptıran oldu mu? Etkili mı, kaç seans gerek, seans aralıkları ne kadar?

Merhabalar, yeni başladığım klinkte Intermedic Diode cihazı varmış. Hiç duydunuz mu bu cihazı? Bana bir alex bir diode atalım daha etkili olur dediler (El parmaklarım için). Ama bu diode cihazını hiç duymamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Buz başlı diode lazer yeni yaptırdım İzmir'de. Daha önce alexandirat yaptırdım fakat hem acılı olmuştu hem de olumlu sonuç alamamıştım açıkçası. Yaptırdığım yer ..... Tavsiye ederim. Google'da aratarak ulaşabilirsiniz numaralarına. Yeri Gaziemir'de bu arada. Instagram sayfaları ...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar,
ankarada diod lazer markası ADELA 810++ olan güzellik merkezi arıyorum bilgisi olan bayanlar yardımcı olursa çok sevinirim. iyi günler.
avm de ... te var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biyik bölgesine Diot lazer uygulaması yaptıran var mı. Ne zaman dökülecek bu kıllar ve batıklar geçer mi lütfen yardımcı olun

Ben de kol altı, bacak ve genital bölge yaptırıyorum. Tercihim diode lazerden yana olmuştu. Gittiğim yer eva life 8 cihaz kullanıyor. Gayet başarılı gidiyor henüz tüm seanslar tamamlanmasa da.

Kizlar ben 8 seans alexsandra yaptirdim genital ve koltuk alti hic siyah tuy kalmadi sari ve yumusak onlar nasil biticek.Diod la mi devam etsem acaba?

merhabalar,
ankarada diod lazer markası ADELA 810++ olan güzellik merkezi arıyorum bilgisi olan bayanlar yardımcı olursa çok sevinirim. iyi günler.

Ankara Gölbaşı'nda Epilaser'in sahip olduğu lazer cihazı Adela 810. Sitelerinde bu cihaz olduğu yazıyordu Google yorumları da oldukça iyi görüşmeyi düşünüyorum..

bende aydın da aynı makineye başlıycam 2-3 seanstan sonra yorum yaparım buraya umarım etkili olur.. malesef ben yaz kış hep bronzum tüylerimde üst bacakta özellikle sarımsı bir renkte ve genel olarak çok ince bakalım bende etkili olursa bence herkeste olur

Back