- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.341
Ben bugun yuzumu yaptirdim bagiracaktim nerdeyse. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur. Siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz cok merak ettim. Ins ipl degildir kullandiginizsadece orada aci hissedersiniz, ayni dertten muzdaribim ben de. diger bolgelerde en ufak bir sey hissetmiyorsunuz
ayrintili bilgim yok fakat ciddi dokulmeler yasiyorum. nasil etkisiz olabilir?Ben bugun yuzumu yaptirdim bagiracaktim nerdeyse. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur. Siz hangi marka ve modeli kullaniyorsunuz cok merak ettim. Ins ipl degildir kullandiginiz
Dokulme butun marka lazerlerde olur. Yaptirdiginiz yer doktor ruhsatlimi doktor yoksa eger kesinlikle ipl dir. Yani modern agda sistemi. Biraktiginizda tuyler aynen geri gelir.dioda acisiz diyen birini ilk defa duydumda resmen utu tutuyorlar..ayrintili bilgim yok fakat ciddi dokulmeler yasiyorum. nasil etkisiz olabilir?
simdi biraz bakindim da internet ipl e de kalici diyor. kafam allak bullak oldu. simdi ne yapmaliyim bilemedim.Dokulme butun marka lazerlerde olur. Yaptirdiginiz yer doktor ruhsatlimi doktor yoksa eger kesinlikle ipl dir. Yani modern agda sistemi. Biraktiginizda tuyler aynen geri gelir.dioda acisiz diyen birini ilk defa duydumda resmen utu tutuyorlar..
Ipl asla kalici degildir. Yapanlara kalirsa hep overler. Doktor bulunmayan yerde gercek lazerleri kullanmak yasaktir. Bir cok bayanda diod lazer yaptirdigini saniyor ipl ile..simdi biraz bakindim da internet ipl e de kalici diyor. kafam allak bullak oldu. simdi ne yapmaliyim bilemedim.
tamamdir, tesekkur ederim. ben bi ogreneyim yarin, yazarim tekrar.Ipl asla kalici degildir. Yapanlara kalirsa hep overler. Doktor bulunmayan yerde gercek lazerleri kullanmak yasaktir. Bir cok bayanda diod lazer yaptirdigini saniyor ipl ile..
Rica ederim. Markasini modelini ogrenin.tamamdir, tesekkur ederim. ben bi ogreneyim yarin, yazarim tekrar.
doktor varmis, tibbi bir yer burasi falan demislerdi zaten kayit olurken. doktor gozetiminde de mi kalici olmayan cihazlar kullanabiliyorlar?Rica ederim. Markasini modelini ogrenin.
doktor varmis, tibbi bir yer burasi falan demislerdi zaten kayit olurken. doktor gozetiminde de mi kalici olmayan cihazlar kullanabiliyorlar?Rica ederim. Markasini modelini ogrenin.
Acimamasi kafama takildi. Acaba guzellik salonunda ipl mi yaptiriyor diye dusundum bir an. Dusuk joule kullaniyorlar o zaman. Diod berbat bisi ya. Bende son teknoloji dioda gidiyorum ama canim feci yaniyordoktor varmis, tibbi bir yer burasi falan demislerdi zaten kayit olurken. doktor gozetiminde de mi kalici olmayan cihazlar kullanabiliyorlar?
ben memnunum acikcasi. simdi arkadasimla konustum da annesi yaptirmis birkac sene once, o da acisizmis ve cok memnun. icim rahatladi biraz. cani fazlasiyla kiymetli biriyim ve aciya hic dayanamiyorum. dioddan da sikayetci degilim su an, genital haric tabii.Acimamasi kafama takildi. Acaba guzellik salonunda ipl mi yaptiriyor diye dusundum bir an. Dusuk joule kullaniyorlar o zaman. Diod berbat bisi ya. Bende son teknoloji dioda gidiyorum ama canim feci yaniyor
2.nci seansta joule yukselttiler sanirim. O tur kremlerin ucuzu yok evet.Merhabalar alt bacak 2. seansimi yaptirdim 2 gun once. ilkinde hic aci hissetmemistim ancak bu kez neden oldugunu anlayamadigim bir sekilde baya acidi. ozel bolgeye dayanamam deyip lokal anestezik sordum b block diye birsey soylediler. Ben hic duymadim hemsire olan kardesim de duymamis. Internette arastirdik ancak sadece block plus diye bir merhem var. etkili olup ucuz olan krem de yok sanirim... sizlerin bu konuda bilgisi var mi acep.. guzel gunler dilerim
Acisiz epilasyon etkisiz epilasyon..ben de ikinciyi yaptırdım geçen hafta. yine hiçbir şekilde acı hissetmedim. inş etkili oluyodur kızlar
merhabalar, bana diode utuleme, buzlu lazer dediler. ipl olma sansi var midir?Rica ederim. Markasini modelini ogrenin.
Onu anlamak icin buzlazer.com sitesine girecrksiniz hangi sehirde hangi klinige satmislar ordan bakabilirsiniz bende oyle buldum gittimmerhabalar, bana diode utuleme, buzlu lazer dediler. ipl olma sansi var midir?
dün gece baktim yoktuOnu anlamak icin buzlazer.com sitesine girecrksiniz hangi sehirde hangi klinige satmislar ordan bakabilirsiniz bende oyle buldum gittim
Nerdesiniz hangi ilde ve semtte bana yazin ozelden ben bakayimdün gece baktim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?