- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.381
Diodda model ne keske sorsaydiniz. Siz ne derseniz diyin bence siz kandiriliyorsunuz. Kuaforde lazer olmaz cunku.
Kuaför değil ki kandırıldığımı nerden çıkardınz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diodda model ne keske sorsaydiniz. Siz ne derseniz diyin bence siz kandiriliyorsunuz. Kuaforde lazer olmaz cunku.
Kisileri karistirdim sanirim. Bir kac gundur kuafor mevzusu vardi. Pardon.Kuaför değil ki kandırıldığımı nerden çıkardınz
Merhaba, evet sadece 2-3defa gitmistim 2sene once, bu sefer duzenli gidip bitirmek istiyorumDaha önce yaptırtıysanız neden tekrar yaptıracksınız yarım mı bıraktınız
Merhaba, evet sadece 2-3defa gitmistim 2sene once, bu sefer duzenli gidip bitirmek istiyorum
Cihazdan cihaza belki değişir ama benim tanıdığımda bikini bölgesi için gidiyor 18ile yapmışlar yanmış şimdi 15ile yapıyorlarmış zaten bir süre sonra tüyleriniz azaldığı için acı azalıcak. Paket almanız için düşükte yapıyor olabilirler tabi. 15seans kime göre neye göre. Cinsiyete cilt tipine ten rengine kıl yoğunluğuna kalınlığına ve kıl rengine göre değişir. Ben en fazla 12seans duydum o da yüz içindi yani benim için söylenenBenim merak ettiğim ne kadar süre devam edilmeli.15 seans yeterli diyorlar.Ama benim arkadaşım alexander yaptırmış ve 3 sene olmuş,3 ayda bir hala gidiyor.Birde ben kampanya ile bir yere başladım.Buzlu lazer dediler ve bikini bölgesinin haricinde acı yok.İlk başlar da dökülme vardı.5 seansa gittim dökülme yok.8 seans sonra bakıp fiyat vereceğiz dediler.Heralde en düşükte atıyorlar.
Dokulme yoksa artik lazer gormuyor olabilirBenim merak ettiğim ne kadar süre devam edilmeli.15 seans yeterli diyorlar.Ama benim arkadaşım alexander yaptırmış ve 3 sene olmuş,3 ayda bir hala gidiyor.Birde ben kampanya ile bir yere başladım.Buzlu lazer dediler ve bikini bölgesinin haricinde acı yok.İlk başlar da dökülme vardı.5 seansa gittim dökülme yok.8 seans sonra bakıp fiyat vereceğiz dediler.Heralde en düşükte atıyorlar.
18 ile birden bire yapilmaz ki. Benim 5.nci seansta bacaklari ilk defa 16 joule ile yapti. Onceki seanslarim 13 14 joule idi. Genitali hala 14 ile yapiyorCihazdan cihaza belki değişir ama benim tanıdığımda bikini bölgesi için gidiyor 18ile yapmışlar yanmış şimdi 15ile yapıyorlarmış zaten bir süre sonra tüyleriniz azaldığı için acı azalıcak. Paket almanız için düşükte yapıyor olabilirler tabi. 15seans kime göre neye göre. Cinsiyete cilt tipine ten rengine kıl yoğunluğuna kalınlığına ve kıl rengine göre değişir. Ben en fazla 12seans duydum o da yüz içindi yani benim için söylenen
o yüzden yanma olmuş olması mümkün.En yuksegi 18 joule zaten.
18 ile birden bire yapilmaz ki. Benim 5.nci seansta bacaklari ilk defa 16 joule ile yapti. Onceki seanslarim 13 14 joule idi. Genitali hala 14 ile yapiyor
Merhaba Mersin veya Adana da lazer yada Buz lazer iyi bi yer biliyormusunuz acabaRica ederim. Bu site banada cok faydali oldu. Ablam yegenlerim ve arkadaslarimda yaptirdi hepsini gozlemledim arastirdim ve sonra karar verdim bende. Ins ilerleyen zamanlarda faydasini goruruz. Duzenli gidin aksatmayin
Merhaba ablam Adana'da oturuyor gercek buzlazer sadece Nova poliklinikte var.Merhaba Mersin veya Adana da lazer yada Buz lazer iyi bi yer biliyormusunuz iacaba
Ablaniz yaptirdimi? Memnun kaldimi? Simdiden cok sagolunMerhaba ablam Adana'da oturuyor gercek buzlazer sadece Nova poliklinikte var.
Mersin'de de Dr.Sultan Karakucak Dr. Mustafa Karakucak. Birde Buzlazer Anamur Kliniginde var.
Ablam yaptirdi ama vucut bolgesine alexandrite yaptirdi. Yuzune kollarina buzlazer diod yaptirdi. Tertemiz geziyor :)) Ama su da var yas cok onemli. 35 yasini gecmis dogum olayini tamamlamis bayanlarda kesin cozum. Diger turlude cok iyi tabikide en azindan inceliyor azaliyor. Bende yuzume buzlazer yaptiriyorum cok memnunum. Benim artik tuylukten cikmis kil olmustu. Simdi karsidan bakildiginda belli olmuyor bile.Ablaniz yaptirdimi? Memnun kaldimi? Simdiden cok sagolun
Ya ben aciya hic gelemiyorum. Simdi Mersinde bi Hastaneye sorumlugu Cihaz Soprano XL. Yas tamam dogumda yaptim. Su Alexandrit acimazsaAblam yaptirdi ama vucut bolgesine alexandrite yaptirdi. Yuzune kollarina buzlazer diod yaptirdi. Tertemiz geziyor :)) Ama su da var yas cok onemli. 35 yasini gecmis dogum olayini tamamlamis bayanlarda kesin cozum. Diger turlude cok iyi tabikide en azindan inceliyor azaliyor. Bende yuzume buzlazer yaptiriyorum cok memnunum. Benim artik tuylukten cikmis kil olmustu. Simdi karsidan bakildiginda belli olmuyor bile.
Nova yada sordum burda Mersinde de anlamadim Doktorla reklam yapiyorlar ama Doktorla görüsme yok nasil bi sey anlamadimAblam yaptirdi ama vucut bolgesine alexandrite yaptirdi. Yuzune kollarina buzlazer diod yaptirdi. Tertemiz geziyor :)) Ama su da var yas cok onemli. 35 yasini gecmis dogum olayini tamamlamis bayanlarda kesin cozum. Diger turlude cok iyi tabikide en azindan inceliyor azaliyor. Bende yuzume buzlazer yaptiriyorum cok memnunum. Benim artik tuylukten cikmis kil olmustu. Simdi karsidan bakildiginda belli olmuyor bile.
Genelde estetisyenler bakip karar verir. Buzlazerin adi buzlazer ama inanin alexandrite dan daha acili. Biyik bolgesinde kendimi zor tutuyorum. Benim bugun 6.nci seansim bitti vucutta cok memnunum. Eger tuyleriniz siyah ve sert ise alexandrite yaptirin bence. Daha dogrusu vucut bolgesi icin alexandrite en uygunu diyebilirim.Nova yada sordum burda Mersinde de anlamadim Doktorla reklam yapiyorlar ama Doktorla görüsme yok nasil bi sey anlamadim
Ozaman ben gidim burda Mersinde Hastanede bidaha konusim. Karar veremedim. Mersin mi Adana mi. Burda Fiyatbilgisi verebilirmiyim? Yeni üye oldumdaGenelde estetisyenler bakip karar verir. Buzlazerin adi buzlazer ama inanin alexandrite dan daha acili. Biyik bolgesinde kendimi zor tutuyorum. Benim bugun 6.nci seansim bitti vucutta cok memnunum. Eger tuyleriniz siyah ve sert ise alexandrite yaptirin bence. Daha dogrusu vucut bolgesi icin alexandrite en uygunu diyebilirim.
Ayri sehirlerdeyiz nasil olsa verebilirsiniz tabiOzaman ben gidim burda Mersinde Hastanede bidaha konusim. Karar veremedim. Mersin mi Adana mi. Burda Fiyatbilgisi verebilirmiyim? Yeni üye oldumda
Nova tüm vücüt+kol 2500 diyor 7 seans burda ki Hastane 1900 diyor 5 seans ilk 3 seansda kontrol atisi yani dior ki 8 seans Karakucak 2500 diyor 7 seans. Bu Fiyatlar iyimi yada fazla mi hic bi fikrim yok.Ayri sehirlerdeyiz nasil olsa verebilirsiniz tabi