Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Nova tüm vücüt+kol 2500 diyor 7 seans burda ki Hastane 1900 diyor 5 seans ilk 3 seansda kontrol atisi yani dior ki 8 seans Karakucak 2500 diyor 7 seans. Bu Fiyatlar iyimi yada fazla mi hic bi fikrim yok.
Bu dediginiz buzlazer ise Ankarada yuz icin gittigim yer 8 seans 2500 idi kontrol seansi yok. Vucut icin gittigim yerde buzlazer almis en son kampanya vardi orada 6 seans tum bacak koltuk alti ve genital 1400 tl idi haziran sonuna kadar. Paket seanslarda kontrol seansi yapmiyorlar burada. Eger 2500 dediginiz yerde 3 seansta kontrol varsa iyi. 5 seans 1900 dediginiz yer pahali geldi bana.

Merhaba, Hastaneyi bi daha aradim. 1900 tüm vücut+kol 5 seans ve ilk 3 kontrol. Diyorki toplam 8 seans.Bu iyi fiyatmi acaba? Bi de makina soprano xl ve alexandrite var.

Merhaba, Hastaneyi bi daha aradim. 1900 tüm vücut+kol 5 seans ve ilk 3 kontrol. Diyorki toplam 8 seans.Bu iyi fiyatmi acaba? Bi de makina soprano xl ve alexandrite var.
Iyi evet. Ama benden size bir tavsiye yuz ve kola sakin alexandrite yaptirmayin. Ince tuyleri tetikliyor cunku. Kolunuza soprano xl. Geri kalan vucut bolgenize alexandrite yaptirin.

Eki Görüntüle 2010386 bu cihaz kullanılıyor gittiğim yerde diot atış dediler ama sizce nedir bu
Canım ipl olarak gösteriyor ama iyice bir araştır derim. Her jelli yapılan lazer diod değildir ve diod başlığıyla ipl başlığının biz arasındaki farkı anlayamayız uzman değiliz sonuçta

Canım ipl olarak gösteriyor ama iyice bir araştır derim. Her jelli yapılan lazer diod değildir ve diod başlığıyla ipl başlığının biz arasındaki farkı anlayamayız uzman değiliz sonuçta
Canım maalesef diot değil IPL mis ama satıcı Sina sorduk eski IPL gibi değil bu son çıkan modellerden kıl kökünü yakıyor uzun sürüyor ama uzman kişi yaparsa bitirir kalıcı olur dedi.
İlk görüşmede hemen sözleşme imzalamamak iyi araştırmak lazım zaten ilk görüşmede o ille sözleşme ye imza attırmak istiyorlarsa bisi çıkıyor kesin altından gerçekten maceraya gerek yok.

Aynen dediğin gibi hele bide ısrarcılarsa en kısa sürede ordan kaçmak lazım. Sen yinedede temkinli ol başlama oraya

Üst bacağa diode yaptıran ince kahve-siyah tüylü bayanlar memnun kaldınız mı?Bu bölge hariç diğer yerlerime alex yaptırıyorum cok memnunum.Üst bacak ve alt kola da diode mu yaptırsam diyorum.Ya da hiç bulaşmasam mı:/

Ust bacagi bilmem ama ust bacagima alex yaptirdim cok memnunum. Bence hic kol olayina girmeyin cogu kisiden yayiliyor diye duydum. Erkek kili gibi olsa neyse

Ust bacagi bilmem ama ust bacagima alex yaptirdim cok memnunum. Bence hic kol olayina girmeyin cogu kisiden yayiliyor diye duydum. Erkek kili gibi olsa neyse

di mi , üst bacağım ince olduğu için alex sürdürtmedi; alt bacağı bile az döküyor.sizi biliyorum yüzünüze diode yaptırıyodunuz; yüzde bile kotarıyorsa üst bacağı da azaltmasa da arttırmez herhalde.Hiç jilet de yapmadım bu halini aramak istemem valla.

Buzlazer diod bende yuz bolgesinde ise yaradi cidden. En azindan karsidan bakildiginda belli olmuyor artik. Ust bacaga diod. Alt bacagada alex yaptirin evet. Alt bacakta alex ise yariyor ama dusuk joule uygulamasinlar ona dikkat edin. Yoksa cok git gel yaparsiniz.

Arkadaşlar merhaba, bu siteye üye olma sıkıntımdan bahsedeceğim size, lütfen yardım edin. Öğrencim zarzor paramı biriktirip lazere başladım ama HİÇBİR SONUÇ ALAMIYORUM. Antalya da bir merkeze başladım diod buz başlıklı olduğunu söylüyorlar ama 4. Seansım bitti hiçbir sonuç yok. Makinenin sahte olmasından şüpheleniyorum lütfen yardım edin nasıl anlayabilirim ?

Buzlazer.com sitesinden hangi sehirde hangi kliniklere satilmis burdan bakip ogrenebilirsiniz. Ysptirdiginiz yerin ismi yoksa bilin ki sahtedir.

Buzlazer.com sitesinden hangi sehirde hangi kliniklere satilmis burdan bakip ogrenebilirsiniz. Ysptirdiginiz yerin ismi yoksa bilin ki sahtedir.
Çok teşekkürler cevabınız için. Ne yazık ki sitede gittiğim yerin adı yok. Antalya da DDFORM a gidiyorum. Ama hiç bir dökülme azalma hiçbir şey olmad

Çok teşekkürler cevabınız için. Ne yazık ki sitede gittiğim yerin adı yok. Antalya da DDFORM a gidiyorum. Ama hiç bir dökülme azalma hiçbir şey olmad
Evet bende baktim. Sitede ismi yok. Boyle cogu yer buzlazer yapiyoruz diye kandiriyorlar. Diode vucut bolgesinde bir ise yaramiyor zaten. Keske alexandrite lazer yaptirsaydiniz.

henüz lazer yaptırmadıysanız size mersin karşısındaki yi tavsiye ederim ben daha önce tüm lazer çeşitlerini denediğim için tüylerim cok ıncelmişti hic bir uygulamadan sonuc alamadım taa ki gıdene kadar cok hijyenik bır ortam çalışanlarda deneyimli memnun kalacagınıza ınanıyorum deneyın derım tlf

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul avrupa yakasında tüm vücut ve özellikle yüz için epilasyon merkezi önerebileceğiniz bir yer var mı? Yüz bölgem çok tüylü alex denememe rağmen hala çok tüylü ve sert yüzüm.Bir de bir güzellik merkezinden epilasyon hizmeti aldım fakat hiç memnun kalmadım eskisiden daha kötü oldu tüylerim merkezi şikayet etme şansım parayı geri alma imkanım var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…