Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

herkese merhaba benım 10. seansım diode epilasyonda izmirdeyim. bikini bölgesine yaptırdım ama ilk aylarda çok güzel dökülüyordu ama tamamen bitmedi altlarda dökülme cok az oldu yarısı kaldı bölgesel dökülmeler oldu sadece bu ay gel temizlemeden bi bakayım dedi. bakalım ne olcak . Bende pek işe yaramadı bu lazer epilasyon malesef kişiden kişiye değişiyor sanırım

Merhaba kızlar bende diode 808 buzlu epilasyon a başladım fakat yapan eleman 3. Seansa kadar jilet 3. Seanstan sonra daha etkili çözüm için agdayla geleceksiniz dedi bir suru açıklama da yaptı bu makinede böyle dedi ama açıkçası pek içime sinmedi bu konuda fikri olan var mi acaba ?

Merhaba arkadaslar 8 ocakta yuzume diode lazer yaptirdim 10 gun gecmesine ragmen hala adam akilli dokulme olmadi favori kismi neyse ama yanak kismi resmen hic dokulmuyo ve sinirim bozuluyo artik kurtulamiycak miyim bu tuylerden ya. Oncesinde baska bi merkeze gidiyodum 3-4 seans falan sozde diode cihaziyla epilasyon yaptilar ama sonra neymis diode acitiyomus onun icin kaldirip yerine baska bi makine gelicegini bunun cok iyi oldugunu soylediler resmen favori kismim kalinlasti yanagimda bi kac tuyde kalinlasmis sinirim tepeme cikti yuzumu resmen mahvettim uygun fiyatli ve iyi bir merkez onerebilir misiniz? Ozguvenim yerle bir olmus durumda

Canım nerede oturuyorsun benim gittiğin bir güzellik merkezi var koltuk altı ve genitale daha bir seans ve gittim çok iyi sonuç aldım yüze gitmedim ama belki görüşürsen sana bilgi verirler

Bide epilasyondan beri hametan yada madecassol suruyorum yuzume acaba bunlar dokulmesini etkiliyo olabilir mi? Bide buz masaji yapiyorum nerdeyse bir haftadir sizce etkiliyo mudur kizlarr ?

arkadaşlar ben de diode lazer yaptırıyorum 3.seansımı dün oldum koltuk altım azaldı genital de azaldı gibi ancak bacaklarım sert çıktı sanki çoğaldı koyu renk bir de sizin nasıl oldu bacak bölgeniz daha kötü olacak diye korkuyorum bir de ner ile nemlendiriyorsunuz lazeri yapan kişi bacaklarımın çok kuru olduğunu nemlendirmemi söyledi

Aurora/Elos lazeri duyan ya da yaptıran var mı kızlar diode lazer tipi yazıyor bazı yerlerde ve İstanbul'da da bir hastene bu lazer yöntemini kullanıyormuş acaba etkili bir yöntem midir bilgisi olan var mı?

Canim ben ankarada cok arastirdim ben ozellikle yuzumden korkuyodum alexe gidenlerin yuzundeki tuyler incelmis ama bitmemis diod tum tuyleri goruyo dediler ilk seansimdi ama canin cok yaniyo agri kesici krem aldim dayanamayip ben bi tanidik tavsiyesiyle gittim temiz guzel hemde fiyati cok iyi bi yer suan sonuc ne olur tabi net bilmiyorum ama ben yuzunde dahil 1.400 tlye gidiyorum taksit yaptirdim

merhaba ankarada nereye gidiyorsun acaba

Kizlar selam.

Istanbul'da lazer epilasyona nereye gidiyorsunuz ve memnun musunuz? Ben de gitmeyi istiyorum fakat diode ve alx kullananlar yerler biraz pahali oluyor daha uygun merkezler istiyorum. En son bi merkeze tum vucut 6 seans fiyati sordugumda bana 4 bin kusurlerden bahsetti.

merhaba ben lazer yaptıracagım yuz bolgesıne hangısını onerırısınz acılll
Alexandrite yi kesinlikle öneriyorum 3.seans bitti çok çok memnunum.Yıllardır Çene ve dudak üstü kıllardan kurtulmak için denemediğim yöntem kalmamıştı en son 4 yıl önce lazere gittim markasını hatırlamıyorum ama o da işe yaramadı ümidi kesip kendi haline bıraktım bu kez daha kalın kalın çıkmaya başladılar özellikle çene bölgem siyahlaştı kafayı yemek üzereyken bir arkadaşım kendisinin gittiği alex kullanan bir merkezi önerdi bu markayı kullanıp daha ucuza yapan merkezler olduğu halde ben önerilen yere Ekim aynıda gitmeye başladım 8 seans olarak anlaştık 3.seans bitti ortalama 1,5 ay sonra bir sonraki seansa gidiyorum kalın kıllar şimdiden bitti gibi, ince tüylerde etkili olmuyormuş ama 8.seans sonunda ince tüylerdede azalma olduğunu kalanların rahatsız etmeyeceğini söylediler.Ben yinede ince tüylerden rahatsız olursam bu kez Diode lazere gitmeyi düşünüyorumbu arada çenemdeki siyahlıkda yok oldu.

Merhaba,
Bende diode ütüleme yöntemine başladım. Daha 4 gün oldu henüz bir şey yok. Sizde nasıl sonuç oldu merak ediyorum. Çünkü bende bir kaç bölge dışında hiç acı hissetmedim.

Lazer fiyatları SEmtlere görede de değişiyor galiba.Mesela Sefaköy de bir güzellik merkezinde kampanya başlatılmış,komple vücut 1000 TL idi Beykent te ise 2000 TL siz diyorsunuz 4000 TL. Ben ve arkadaşlarım Beykent dekine gidiyoruz çokta memnunuz ortasını bulmak gerekiyor galiba

Bende anlamadim ki, semtine gorede sanki fiyatlar degisiyor. Sizin gittiginiz yerde Kullanilan cihaz nedir?

az onceki mesajimda ayni seyi yazmisim:))

Bende anlamadim ki, semtine gorede sanki fiyatlar degisiyor. Sizin gittiginiz yerde Kullanilan cihaz nedir?
Benim gittiğim yer Alexandrite kullanıyor ,Diode den çok çekmiş komşumun ısrarıyla Alex si seçtim .Ayrıce kuaförüm ve birkaç müşteriside, çok memnun kaldıkları bir güzellik merkezinin ismini verdi.ön görüşme için gittiğim de Alex makina kullandıklarını gördüm ve hemen başladım.iyiki başlamışım çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…