- 8 Şubat 2013
- 2
- 3
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.201
Canım nerede oturuyorsun benim gittiğin bir güzellik merkezi var koltuk altı ve genitale daha bir seans ve gittim çok iyi sonuç aldım yüze gitmedim ama belki görüşürsen sana bilgi verirlerMerhaba arkadaslar 8 ocakta yuzume diode lazer yaptirdim 10 gun gecmesine ragmen hala adam akilli dokulme olmadi favori kismi neyse ama yanak kismi resmen hic dokulmuyo ve sinirim bozuluyo artik kurtulamiycak miyim bu tuylerden ya. Oncesinde baska bi merkeze gidiyodum 3-4 seans falan sozde diode cihaziyla epilasyon yaptilar ama sonra neymis diode acitiyomus onun icin kaldirip yerine baska bi makine gelicegini bunun cok iyi oldugunu soylediler resmen favori kismim kalinlasti yanagimda bi kac tuyde kalinlasmis sinirim tepeme cikti yuzumu resmen mahvettim uygun fiyatli ve iyi bir merkez onerebilir misiniz? Ozguvenim yerle bir olmus durumda
Hasekide canimmCanım nerede oturuyorsun benim gittiğin bir güzellik merkezi var koltuk altı ve genitale daha bir seans ve gittim çok iyi sonuç aldım yüze gitmedim ama belki görüşürsen sana bilgi verirler
Aurora/Elos lazeri duyan ya da yaptıran var mı kızlar diode lazer tipi yazıyor bazı yerlerde ve İstanbul'da da bir hastene bu lazer yöntemini kullanıyormuş acaba etkili bir yöntem midir bilgisi olan var mı?
merhaba ankarada nereye gidiyorsun acabaCanim ben ankarada cok arastirdim ben ozellikle yuzumden korkuyodum alexe gidenlerin yuzundeki tuyler incelmis ama bitmemis diod tum tuyleri goruyo dediler ilk seansimdi ama canin cok yaniyo agri kesici krem aldim dayanamayip ben bi tanidik tavsiyesiyle gittim temiz guzel hemde fiyati cok iyi bi yer suan sonuc ne olur tabi net bilmiyorum ama ben yuzunde dahil 1.400 tlye gidiyorum taksit yaptirdim
Alexandrite yi kesinlikle öneriyorum 3.seans bitti çok çok memnunum.Yıllardır Çene ve dudak üstü kıllardan kurtulmak için denemediğim yöntem kalmamıştı en son 4 yıl önce lazere gittim markasını hatırlamıyorum ama o da işe yaramadı ümidi kesip kendi haline bıraktım bu kez daha kalın kalın çıkmaya başladılar özellikle çene bölgem siyahlaştımerhaba ben lazer yaptıracagım yuz bolgesıne hangısını onerırısınz acılll
Arkadaslar merhaba ben bisey sorucam bende ütüleme ile epilasyona daha bugün basladim yanik kokusu geldi bana ama fazla bi aci cekmedim insallah sonuc alirim 10 seanslik koltuk alti ve genital bolge paketi aldim bakal8m sonuclari yazarim yine ama bisey ogrwnmek istiyorum simdi bikini bilgem ve koltuk altim isina magruz kalmadigi surece aolaryuma girebilirmiyimki acaba
Lazer fiyatları SEmtlere görede de değişiyor galiba.Mesela Sefaköy de bir güzellik merkezinde kampanya başlatılmış,komple vücut 1000 TL idi Beykent te ise 2000 TL siz diyorsunuz 4000 TL.Kizlar selam.
Istanbul'da lazer epilasyona nereye gidiyorsunuz ve memnun musunuz? Ben de gitmeyi istiyorum fakat diode ve alx kullananlar yerler biraz pahali oluyor daha uygun merkezler istiyorum. En son bi merkeze tum vucut 6 seans fiyati sordugumda bana 4 bin kusurlerden bahsetti.
Lazer fiyatları SEmtlere görede de değişiyor galiba.Mesela Sefaköy de bir güzellik merkezinde kampanya başlatılmış,komple vücut 1000 TL idi Beykent te ise 2000 TL siz diyorsunuz 4000 TL.Ben ve arkadaşlarım Beykent dekine gidiyoruz çokta memnunuz ortasını bulmak gerekiyor galiba
Lazer fiyatları SEmtlere görede de değişiyor galiba.Mesela Sefaköy de bir güzellik merkezinde kampanya başlatılmış,komple vücut 1000 TL idi Beykent te ise 2000 TL siz diyorsunuz 4000 TL.Ben ve arkadaşlarım Beykent dekine gidiyoruz çokta memnunuz ortasını bulmak gerekiyor galiba
Çok teşekkür ederim ben bu hafta 4. seansı yaptıracağımSonucu sahiden merak ediyorum
Umarım ben de iyi sonuçlar alırım
Seanslarım hala devam ediyor.℅85 bitti diyebilirimMerhaba,
Ben sonucunuzu merak ediyorum.Tamamen bitti mi ?
Benim gittiğim yer Alexandrite kullanıyor ,Diode den çok çekmiş komşumun ısrarıyla Alex si seçtim .Ayrıce kuaförüm ve birkaç müşteriside, çok memnun kaldıkları bir güzellik merkezinin ismini verdi.ön görüşme için gittiğim de Alex makina kullandıklarını gördüm ve hemen başladım.iyiki başlamışım çok memnunum.Bende anlamadim ki, semtine gorede sanki fiyatlar degisiyor. Sizin gittiginiz yerde Kullanilan cihaz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?