• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Merhabalar Herkese
Ben gecen yıl diode lazere basladm fakat bi şekilde 2 seans gittikten snra biraktım. Gecen ay tekrardan basladım toplamda 3.seansım olmasına ragmen koltuk altım ve bacaklarımda inanılmaz faydasını gordum burayla 6 seans olarak anlastım ilk seansım suan bir sene sonra ama gercekten inanılmaz memnunum ilk basladıgımda da baya dokulme olustu zaten ki ben esmerim beyaz tenliyim ve malesef tuylerim cok koyu :(
Peki dudak ustune yaptırıp memnun kalana varmı acaba?

Diod Lazer bildiğim kadarıyla tene temas yoluyla yapılıyor. Aletler temizleniyor deniliyor, ama ne kadar temizliğe dikkat ediliyor bilemiyorum. ben tene temas eden aletlere karşıyım. Her türlü hastalık bulaşabilir. Candida mantarından herpes hastalığına kadar... Bu konuda uyarmak istedim...

merhaba ankarada nereye gidiyorsun acaba
Canım.tunalida sech guzellik merkezi var oraya gittim tam sonuc almayi bekledim ilk seanstan sonra kol altim tamamen dokuldu sadece kil donmeleri kaldi onlari keseyle cikardim ,yuzumu yaptirdim yuzumde cok az cikti biyik bolgem sadece pek dokulmedi ama genital bolgede cok az bi kisimda kaldi bacagimdada toplasanoz 10 15 kil cikmistir ilk seans ama 2.ye daha gitmedim acikcasi hic bisey cikmadi 40 gun olcak carsamba gunu ertelesemmi diye dusunuyorum cunku tek tuk cikti kolumdada cok az cikti ama genital blge baya acıyo arkadasim dayanamadi ama bi uyusturucu krem aldim dr biseydi ama unuttum adini suan 20 tl dediler ben hic hissetmedim

beyaz tenli ve koyu renk tüylerim var. 9 seans diod yaptırdım doktor kontrolünde ve hiçbir sonuç alamadım. hormonlarım gayet normal hiçbir sorun yok.

Merhabalar... 18 mart tarihinde diyot lazer soprano xl cihazı ile koltukaltı bölgem için ilk seansıma başladım. İlk seanstan 10 gün sonra tüylerim dökülmeye başladı ve nerdeyse %90 oranında yok oldular.
Bu sonuç karşısında ister istemez şok oldum ve çok sevindim. Tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum ancak sorunum şu, tüylerim 6 ay 1 yıl sonra kendiliğinden geri çıkar mı? (Tabiki herhangi bir hormon değişimi hamilelik vs. Olmadan)

Bu cihazla lazer epilasyon yaptırıp 1 yılı geçenler deneyimlerini yazabilirler mi?

Ben alexandrite gidiyorum bugün 5.seansım oldu 3.seanstan itibaren çok ciddi azalma oldu farkedilir derecede. İlk 3 seans kıl kökleri yoğun olduğu için çok ağrılı acılı oluyor, kıl kökleri azaldıkça acı da azalıyor. Ben genital+kol altı başlamıştım. Hatta en son seansıma 3 ay önce gitmiştim anca çıktı 3 ayda. Ama zaten yapısal olarak da çok az kılım var.

Bıyık düşünüyorum ama şöyle bir durum var ben 25 yaşımdayım ve bıyığımı hiç almadım bugüne kadar çünkü çok sarı. Alırsam rengi koyulaşır daha sert çıkar diye almak istemedim ama yoğun olduğu için de belli oluyor. Karar veremedim kimisi lazer tetikler siyahlaşır diyor, kimisi en azından inceltir azaltır diyor. Gidenler yaptıranlar ne durumda acaba?

Bir de tüylerin kısaltılmasını soranlar olmuş ben jilet yapmadım daha çok kalınlaştırcak lazer onu inceltcek sen geri jilet yapcaksın geri kalınlaşcak onu bir kısır döngü olarak gördüm. Oraya gidince kendileri kısaltıyor traş makinası gibi bir şeyle sebebi ise lazer ışınının enerjisi kıl köküne gitmek yerine kılın ucuna doğru gittiği için sonuç alınamıyormuş. Yani kısaltılması gerekli

Açıkçası ben diode'a gitmiş biri olarak hiç ama hiç memnun kalmadım tüm vucut için gittim baslarda dökülme oldu biraz azaldı tüyler ama yinede vardı hiç ama hiç memnun kalmadım şimdi alexsandirate'a gidiylrum ve aşırı memnunum aşırı diode yerinde mutlaka alex'e gitmelisiniz tecrübe konuşuyo alex çok daha iyi bir alet:KK73::KK73:

ben diode gidiyorum ütüleme sistemi izmirde ata caddesinin orada bir yere gidiyorum hiç ağrı acı vs yok. ve ilk seansta dökülmeler başlamıştı benim heleki yüzümdeki o ince tüylerin çoğu azaldı

Bende 6. Seans diode lazer yaptırdım, bacaklarimda batiklar coktu, genital bölge hep jiletle alirdim , bir kil kökünden 2-3 kil birden çıkıyordu resmen. Şuan bacaklarimda %50 dökülme , genital bölgede %60 dökülme , koltuk altında %30 dökülme , biyiklarimda %10 dökülme var ama siyah biyiklarim neredeyse bitti, koltuk altim genital bolgemdeki kıllar çok inceldi , bacaklarimdaki batıklardan kurtuldum, eskiden Agda yaptirirdim 15 günde çıkardı kıllar, simdi ,bir buçuk ay oldu dokuleli yenisinin çıkmasını bekliyorum dökülme nasıl diye merakla bekliyorum, haftaya 7. Seansa gidicem , inşallah birkaç seansa kil tüy sorunundan tamamen kurtulcam

yüz bölgesine Diode ütülemeli kullandım. evet tüylerde zayıflama oldu fakat çok etili olmadı. yani hiç bir zaman temiz bir yüz ile dolaşmadım. şimdi yeni bir makinaya başladım. alexander yeni makinasıymış. aslında pek fark görmedim ama en azından yüzüm temiz oluyor.

Diode ince tüylerde etkili diye biliyorum. Bel bölgesindeki tüyler için diode etkili olur mu yoksa hiç bulaşmadan iğneliye mi girişsem ne dersiniz

Bana yaklaşık iki seans uygulandi ve çok memnunum fakat acısı sorun oluyor en çok onun içinde buz kompresi ve uyuşturucu kremler var tavsiye ederim

Ben diode lazer yaptırdım ama bende etkisi pek olmadı. Tamamen yapımdan diye düşünüyorum. Yada lazer öncesi kıllar kület ile alındığı için tekrar güçlendi benim vücudumda ve verdiğim 1000₺ boşa gitti resmen heba oldu

Back