• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba izmirde y.bacak koltuk altı bikini böl.6 seans 750 lira fiyat verdiler.uygunmu acaba siz nekadar ücret ödüyosunuz.birde her ay seans olacakmış.1 ayda tüyler çıkmış oluyomu. bu süre azmı
ÇOK PAHALI BEN PURELİFE GİTTİM KOL ALTI 6 SEANS 19 TL.VE 4,SEANSTA HERŞEY BİTTİ.ŞUAN 6-7 TANE YA VAR YA YOK ONLARDA AYVA TUYU GİBİ.FAKAT GENİTALE SLİMFİTTE BAŞLADIM İNANILMAZ ACIYOR.2,SEANS DÖKÜLMELER VAR FAKAT ÖLEE AMAN AMAN DEĞİL.ORASIDA DİOT 10 SENAS GENİTAL 250 TL PEŞİN ANLAŞTIM

Merhaba kızlar
Ben de diode lazer tüm vücut uygulamasına başladım bir merkezde. Daha ilk seans gittim. İnanılmaz acıyor özellikle de genital ve kol altı. Şimdi 4 gün oldu ve hiç dökülme filan yok. O kadar çekilen acıya ve verilen paraya değecek mi bilmiyorum :(
Sonraki seansa jilet vurmak istemiyorum. Acaba tüy dökücü krem kullansam nasıl olur? Çünkü jiletle aldığım kıllarım acayip sert sert elime geliyor. Sinirim bozuluyor. Tüylerin kısa olması gerekiyormus sanırım. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan beni biraz aydınlatabilir mi?

Selam.. Ben dün diode epilasyon yaptırdım yapan kişi önce yüzümdeki tüyleri jilet görevi yapan bir aletle aldı o aletin adını unuttum şimdi ama ben cok tedirgin oldum ve yaptrmaktan vazgeçtim snra kız bana güven falan filan diyince yaptrtm iyi mi ettim kötü mi bilmiyorum illaha yüzü jilet veya ona benzeyen bi ürünle almaları mı gerekiyo? tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi.

Selam.. Ben dün diode epilasyon yaptırdım yapan kişi önce yüzümdeki tüyleri jilet görevi yapan bir aletle aldı o aletin adını unuttum şimdi ama ben cok tedirgin oldum ve yaptrmaktan vazgeçtim snra kız bana güven falan filan diyince yaptrtm iyi mi ettim kötü mi bilmiyorum illaha yüzü jilet veya ona benzeyen bi ürünle almaları mı gerekiyo? tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi.
ben de istemiyorum ama almak gerek diyip alıyolar sanırım üstte tüy olunca lazer görmüyo kökü yakamıyor gibi bi durumlar

kizlar ben de bir seans yaptirdim bir guzellik merkezine koltuk altimda yuzde 70dokulme oldu boyle giderse birkac seansa biter insallah dokulen yerler yeniden cikarmi ama bilmiyorum

Arkadaslar merhaba ben bisey sorucam bende ütüleme ile epilasyona daha bugün basladim yanik kokusu geldi bana ama fazla bi aci cekmedim insallah sonuc alirim 10 seanslik koltuk alti ve genital bolge paketi aldim bakal8m sonuclari yazarim yine ama bisey ogrwnmek istiyorum simdi bikini bilgem ve koltuk altim isina magruz kalmadigi surece aolaryuma girebilirmiyimki acaba :110::110:

Arkadaslar merhaba ben bisey sorucam bende ütüleme ile epilasyona daha bugün basladim yanik kokusu geldi bana ama fazla bi aci cekmedim insallah sonuc alirim 10 seanslik koltuk alti ve genital bolge paketi aldim bakal8m sonuclari yazarim yine ama bisey ogrwnmek istiyorum simdi bikini bilgem ve koltuk altim isina magruz kalmadigi surece aolaryuma girebilirmiyimki acaba :110::110:
o isinlar bir sekilde gorur sanki canim ya hic gitmedim solaryuma ama leke meke olur gibime geldi. Sen en iyisi lazer yaprirdigin doktora bir sor

o isinlar bir sekilde gorur sanki canim ya hic gitmedim solaryuma ama leke meke olur gibime geldi. Sen en iyisi lazer yaprirdigin doktora bir sor
Saol canim gittim ama bi sorun yasamadim yani net görmedi zaten bikiniyi koltuk altida bir sekilde gizli kaliyor tesekkurler cevabin icin :KK200:

Back