- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.181
ÇOK PAHALI BEN PURELİFE GİTTİM KOL ALTI 6 SEANS 19 TL.VE 4,SEANSTA HERŞEY BİTTİ.ŞUAN 6-7 TANE YA VAR YA YOK ONLARDA AYVA TUYU GİBİ.FAKAT GENİTALE SLİMFİTTE BAŞLADIM İNANILMAZ ACIYOR.2,SEANS DÖKÜLMELER VAR FAKAT ÖLEE AMAN AMAN DEĞİL.ORASIDA DİOT 10 SENAS GENİTAL 250 TL PEŞİN ANLAŞTIMmerhaba izmirde y.bacak koltuk altı bikini böl.6 seans 750 lira fiyat verdiler.uygunmu acaba siz nekadar ücret ödüyosunuz.birde her ay seans olacakmış.1 ayda tüyler çıkmış oluyomu. bu süre azmı
Lazer epilasyon bölümünde bu tarz sorularına daha çabuk cevap alırsınyüze yaptıran yok mu diod ya da nd yag lazer?
oku bakalım hangi bölümdeyiz lazerdeyiz zaten sen yanlış yerdesinLazer epilasyon bölümünde bu tarz sorularına daha çabuk cevap alırsın
ben seni elestirmedim farklı bir bölümde yazdığını sandım ayrıca niye bukadar Celallendin anlamadimoku bakalım hangi bölümdeyiz lazerdeyiz zaten sen yanlış yerdesin
ben de istemiyorum ama almak gerek diyip alıyolar sanırım üstte tüy olunca lazer görmüyo kökü yakamıyor gibi bi durumlarSelam.. Ben dün diode epilasyon yaptırdım yapan kişi önce yüzümdeki tüyleri jilet görevi yapan bir aletle aldı o aletin adını unuttum şimdi ama ben cok tedirgin oldum ve yaptrmaktan vazgeçtim snra kız bana güven falan filan diyince yaptrtm iyi mi ettim kötü mi bilmiyorum illaha yüzü jilet veya ona benzeyen bi ürünle almaları mı gerekiyo? tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi.
Kac seanstr gidiyosun var mi etkisi pekiben de istemiyorum ama almak gerek diyip alıyolar sanırım üstte tüy olunca lazer görmüyo kökü yakamıyor gibi bi durumlar
Kac seanstr gidiyosun var mi etkisi peki
Aynen canım bnmde öyleBenim çok seans oldu da bitmiyo hiçbiryerim bi türlü
o isinlar bir sekilde gorur sanki canim ya hic gitmedim solaryuma ama leke meke olur gibime geldi. Sen en iyisi lazer yaprirdigin doktora bir sorArkadaslar merhaba ben bisey sorucam bende ütüleme ile epilasyona daha bugün basladim yanik kokusu geldi bana ama fazla bi aci cekmedim insallah sonuc alirim 10 seanslik koltuk alti ve genital bolge paketi aldim bakal8m sonuclari yazarim yine ama bisey ogrwnmek istiyorum simdi bikini bilgem ve koltuk altim isina magruz kalmadigi surece aolaryuma girebilirmiyimki acaba
Saol canim gittim ama bi sorun yasamadim yani net görmedi zaten bikiniyi koltuk altida bir sekilde gizli kaliyor tesekkurler cevabin icino isinlar bir sekilde gorur sanki canim ya hic gitmedim solaryuma ama leke meke olur gibime geldi. Sen en iyisi lazer yaprirdigin doktora bir sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?