Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar ben 8 seans Alexander lazer yaptırdım aslında %80 azalma oldu ama bitmedi.özellikle zayıf tüylerim kalınlaştı. Şimdi tekrar başlamak hepsinden kurtulmak istiyorum diot ince tüylerde daha etkili diyorlar.Ne yapmalıyım sizce
Ve Anadolu yakasında bildiğiniz özellikle hastane var mı

arkadaşlar merhaba lazer epilasyona başlamak istiyorum ama çekincelerim var. özellikle yüzümde yani çene bölgemde siyah siyah yoğun tüyler çıkıyor. yüzüne yaptırıp memnun olan var mı acaba ? birde çok acıyor mu :S

bende alex yaptırıyorum tüm vucut koltuk altım bitti sayılır genitalde azaldı ama kollarım hiç azalmadı haftaya 4.seansıma gidicem alex kollarda etki etmiyomu acaba ya gittigim yerimi degiştrsem diod mu yaptırsam bilemedim sende kollarda bacaklarda ne kadar azaldı canım

Kızlar ben diode gittim ama şimdi hamişim 6 aylık dogumdan sonra kalana gidicem çok az seansım kaldı cok memnunum ben. Koktuk altı ve diger bölgede evet biraz kaldı hala ama eskiye göre cok azaldı ve zayıf bende yeni seansa baslayana kadar agda yapıcam en son 3 ay önce agda yaptım hala bile cok az cıktı bacaklarımda da hiç yok diyebilirim

Benım gıttıgım guzellık merkezı 12 seans anlastık 799tl ılk 4 seans alex gırdım koyu ,guclu kıllar ıcın tuylerım o makına sayesınde zayıfladı azaldı tuy seklını alıncada benı dıod makınasına aldılar yaklasık 2 seansdırda o makınedeyım tuylerım epey azaldı ayva tuyu gıbı oldugundan dıod utuleme sıstemı sayesınde o ınce tuy olanlarda yavas yavas azalmaya basladı bende ıkı makına kullanılıyo yani

Nerede burası ??

yanı anadolu yakasındaysanız öyle cokta uzak sayılmaz 1saat tas catlasın ayda 1kez yetıyor ben memnunum tuylerımde %80 azalma var suanda kalanlarda kalan seanslarda gıder dıye tahmın edıyorum.

Gittiginiz yerin adi nediir

Nerede yaptiriyorsunuz?

yanı anadolu yakasındaysanız öyle cokta uzak sayılmaz 1saat tas catlasın ayda 1kez yetıyor ben memnunum tuylerımde %80 azalma var suanda kalanlarda kalan seanslarda gıder dıye tahmın edıyorum.
merhaba göğüs ucu ve arası için bu lazer uygun mudur ? yaptıran var mı ?

hamilelikle birlikte hormonlar yükseldiği için tüylerin tekrar çıkıyo önceki yaptırdıkların boşa gidiyo diyebilirim.

ben 6 yıl önce başladım.Alex e gittim önce memnundum gerçekten ama gittiğim yer kapandı ve çalıştığım hastanedekine gitmek zorunda kaldım.Yine cihaz alex di ama yapan kişi dozunu çok az verdiği için dökülme çok az oluyodu.Aynı yerde çalışıyoruz halbuki defalarca söylememe rağmen dozunu artırmadı.Dökülme az oluyodu ama çıkma aralığı uzamıştı,3-4 ayda bir gidiyodum artık araya hamileliğim girince bırakmak zorunda kaldım ve tüylerim tekrar çıktı yani eski haline göre az çıktı tabi ama yinede hamilelik etkileri.Hamilelikle birlikte 2 yıl aravermek zorunda kaldım.Şimdi tekrar başladım başka bir yere bu sefer diode ütüleme yöntemiyle yapıyolar.Acısı diğerine göre daha az ama etkiside daha az.Tüm bacak+ genital + yarım kol + koltuk altı + bıyık bitene kadar 500 tl ye anlaştım 2 taksittede ödedim,2. seansıma gittim genital ve bıyığa kontrol yapıyolar yani 15 günde bir gidiyorum diğerleri ayda bir

kızlar merhaba dün bi merkezle görüştüm .. diode ütüleme sistemi kullanıyorlar soprano markaymış cihaz bütün vücut yapılacak 10 seans.. annemle gitimiştik hatta annemin çene bölgesini de hediye olarak yapacaklarını söylediler fiyat 2000 TL uygun geldi bana hastaneden hormon tahlili yaptırmamızı istedi bu ütüleme sistemini kullanan var mı ? birde ben 1 buçuk yıllık evliyim hani hamilelik durumunda bırakmam gerekecek sanırım ara versem boşa mı gider herşey ?

2 KİŞİ TÜM VUCUTMU 2000 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…