Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Selam arkadaslar. Bıyık bölgemde bi leke var.Tüylerimde sert sıyah(Beyaz tenliyim).Bi güzellik merkezinde "gel dıyot yapalım.Böylelıkle hem rengı acılmıs olur lekenın hem kılları ınceltmıs oluruz" dedıler.kararsızım fıkır verebılecek olan var mı ? Ayrıca bekleme surecındekı goruntuden korkuyorum .

Diyot acıtıyor diye duymuştum. Ama bilemiyorum.

Diode lazerler - Alexandrite veya IPL lerde oldugu gıbı farklı kalıtelerdedırler. bu yuzden her dıode lazer ıyı sonuc vermeye bılir. bunun dısında cıahz kadar uzman faktorunu cok onemlı oldugunu unutayın. Alexandrite - ıpl veya vortex gıbı teknolojılerının kullanım amacları aynı olsada kıl evrelerı degıstıgınden kullanım zamanlarıda farklı olabılır

Hanımlar bu cihazla lazer yaptırıp memnun olanlar var mı önerir misiniz? görüstügüm hastanede sadece bu yöntemle lazer işlemi yapılıyor.

Nisan Ayından beri çeneme soprano xl cihazıyla diode epilasyon yaptırıyorum başlangıçta inanılmaz sert ve çok kıllar vardı (tüy diyemeyeceğim). En son 21 eylülde yaptırdım ve şu tarih oldu (30 Ekim) hala belirgin bir şekilde çıkmadı; çıkanlar da zaten ayva tüyü şeklinde çıkmaya başladılar. 2 kasım gününe randevum var fakat tüyler çıkmadı yani 1 ayı geçti hala yoklar. :) Göbeğime de aynı şekilde yaptırıyorum orada da büyük azalma incelme mevcut.

Kesinlikle tavsiye ediyorum ama cihaz çok önemli diode alma laser soprano xl olacak dikkat edin başka bi cihaz kullanılmasın. Uygulamadan önce jiletle tüy kısaltılıyor ve jelle işlem yapılıyor.

Flood olacak ama; işlem uygulanırken kıl köklerinin yandığını hissediyorsunuz yani hafif bir acı duyuluyor. En çok acıyı en son seansımda duydum sanırım tüyler inceldikçe daha çok akım uyguluyorlar anlamadım. Ama o hissedilen acıya değer kesinlikle.

meduostar veya soprano vea ust duzey herhangı bır cıahz ust duzey sonuc sunabılırler . aynı durum Alexandrite , ipl veya ilp tabanlı vortex sıstemlerı ıcınde gecerlı . onemlı olan cıahzın kalıtesi , ancak daha da onemlısı - kılın pıgent yogunlu ve ten rengıdir. tum atımlı sıstemler pıgment uzeınden etkılendıgı ıcın enonemlı unsur uygun kosullu tuyler ve beraberınde uzmanın deneyımıdır.

Diod diye ipl i kakaliyolar cogu merkezde. Hayir basima geldi ordan biliyorum. O israrla dokulmeyen killarda bu yuzden oluyo. 50 yeri aramistim markasini soyleyin diye bide soylemek de istemiyolar artizlenende cok oluyo. Herhalde 3-5 yerde var bildigim kadariyla istanbulda. Hamilelikten dolayi baslayamadim. Ince killar icin cok heveslenmistim halbuki. Kalinlari 7-8 seansta nd-yag la bitirmistim ben %80 oraninda.

cok hos ancak tuylerınızın dokulmemesı IPL veya diode kaynaklı degıl. bu yuzden IPL kotu seklınde konusmak pek dogru olmaz. cunku dıode ve IP kı ozellıkle İYİ bır IPL ince tuylerde en ETKİLİ epılasyon yontemıdır. bu yuznden oncelıkle Uzman ve Cıhaz kalıtesıne dikkat edın.

Meraba kızlar yeni uye oldum kk benimde diode lazerle 5.ci seansım komple yaptırıyorum oteki lazer cihazlarını bilmiyorum ama diode inanılmaz acıtıyo ya

ben kolatıma alex gittim 2 sene önce, üstelik hastanedeydi, uygulama yapan kız yaktı 3.seansta. şimdi başka biyerde diod gidiyorum, ve aşırı acıyor benimde genital, kendimi kasmaktan şekilden şekile giriyorum

Aynen bende inanılmaz kıvranıyorum ya telefonumu falan sıkıym baya kendimi sıkmaktan ertesi gun sırtlarım agrıyo emla diye bi krem var uyusturuyo gelmeden 1 saat once suruyon %50 gibi acıyı kesiyomus ama fiyatı yuksek 100 tlmi ne olması lazım sgkda karsılamıyo

ben emla da kullandım 100 tl aldım içnden 5 tane minik tüp çıkıyor, 2 tanesibi sürdüm en son, baya kendimi paketledim de gittim mutfak strechleri ile, hatta 2 saat kaldı krem, ama tamamen uyuşmadı yine de hissettim. şölyle bişi oldu sanki emla sürdükten sonra daha az döküldü gibime geldi :s

Hadi ya almıym ben o zaman normalde epilasyondan sonra fito diye bi krem var onu suruyn ben emlayla karıstirıp fitoyu alıp surmustum gitmeden ama genede baya dokuldu bide yogun bi krem fitoda bide onun dökmeyi etkileme gibi bi durumu olsa soylerler heralde demi benimde genitalimde falan yanıklar oldu bacagımdada ama geciyo zamanla valla bu lazer isi cok zor ya hem o kadar para veriyosun o kadar acın cekiyosun bide her seanstan sonra benim dokulmeyen yerlerim oluyo

fitoyu agda yaptırdığım zaman sivilcelenme oluyordu, bende madecassol ile karıştırıp sürüyordum. Güzellik akademimiz var bizim okulumuz var daha doğrusu, en son gittiğimde uzmanla konustugumda gelmeden yarım saat önce ağrı kesici iç dedi, bir de onu deneyeceğim 2 hafta sonra lazere.

Ben diode lazerin 3 . seansina girdim koltuk altimda hafif dokulmeler oldu fakat genital bolge tam bi fiyasko kil donmesi jiletle aldigim icin daha fazlalasti makine iyi olsada gittigim her seansta bos atis yapiyor gibi kil bolgelerimi hic incelemio 15 dk islemi bitiriyor bu seans bilerek biraz uzayarak gttim durumu gorsun diye dokulme olmuyor genitalde dedigimde hic bi yanit vermedi ozenerek benim takibimi yapmadiginin farkindayim derecesini bile hatirladgni sanmiyorum her seans kafaisna gore yapiyor bilgilendirme sifir... Kampanyadan almistim ama artk oraya gitmeyecegim.benm kendi kuaforum ipl yapiyor bana demisti gel bak ilk seansta dokulucek farki gorceksin gitmedim ama bundan sonra orayi denicem orada yaptiranlarin baya azalmis ve cikmiyor kendileride kullanmis oldukca memnun gorunuyorlar bilincli yer herzaman isini daha iyi yapiyor makines istedikleri kadar iyi olsun...isi bilmiyorlarsa tam bi fiyasko

kampanyalardan asla gidilmesini tavsiye etmiyorum,ilgilenmiyorlar neresi olursa olsun, bende yaptım öyle bir hata, ipl eski bir teknoloji üstelik kuaforde. ben işini bilen kişilerce yapılmasının taraftarıyım, sonucta zamanında koltuk altımı da yaktılar benim :s şuan diod ütüleme gidiyorum genital üst komple döküldü neredeyse 3 seanstayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…