- 29 Eylül 2009
- 548
- 729
- 303
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.121
ben de göbeğime yaptırdım benim o bölgemdeki tüyleri jiletle alıp ardından diode lazeri uyguladılar.Arkadaşlar ben bugün ilk defa Diode Lazere gittim karın bölgesi için. Başlamadan önce ağdayla aldı ordaki bayan. Hiç içime sinmedi ama bu cildin bilmem kaç altına kadar işliyor gibisinden şeyler söyledi. Sizce bu normal bir uygulama mı?
Arkadaşlar ben bugün ilk defa Diode Lazere gittim karın bölgesi için. Başlamadan önce ağdayla aldı ordaki bayan. Hiç içime sinmedi ama bu cildin bilmem kaç altına kadar işliyor gibisinden şeyler söyledi. Sizce bu normal bir uygulama mı?
ben de göbeğime yaptırdım benim o bölgemdeki tüyleri jiletle alıp ardından diode lazeri uyguladılar.
ağdayla alınınca kıl kökleri de gidiyor yani garip olmuş ağda yapmaları bence.
Benim de hiç içime sinmedi o yüzdennapsam bilmiyorum agdayla almak da.istemiyordum hic artar diye, bir an güvendim kadina. Sey diye dusundum bir dahaki seansa 15 gün sonra gitsem tüy kökleri biraz daha olusmusken, agda yapmasına izin vermesem falan. Of çok mutsuzum :'(
canım bi seferden bişey olmaz bi daha yaptırmazsın da neden öyle yaptı ki kadına bi sorsan bilgi alsan böyle yapılmıyor diye biliyorum desen.
arkadaşlar benimki tam bir hüsran oldu diode lazare gittiğim memnun kalmadım tüylerimde olduğu gibi duruyor paraya yazık oldu
kaç seans gittin ki?arkadaşlar benimki tam bir hüsran oldu diode lazare gittiğim memnun kalmadım tüylerimde olduğu gibi duruyor paraya yazık oldu
Canım peki jiletten sonra artti mi tüylerin? Lazere kac seans gittin, azaldı veya bitti mi?
Hadi bakalım geçmiş olsun canm başlamışsın ne güzel darısı başımıza hangi makine acaba bazıları gercekten acımıyor pek diyo?? Nerde gidiyosun buarada?
diode diye konustuk ama makinalarını görmedim.Cnm ben basladim tum vucut olarak 2550 tele ilk seansima gittim tuylerim dokuldu çıkmasını bekliyorum haftaya persembe kontrle gidicem memnunum suan da senin gittin lazer aletlerin isimlerini soylermisin ben cok arastirdim ipl gibi aletse sakin gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?