• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba, ben daha önce ne makine ne de jilet kullanmamıştım, sir kullandım hep vücut bölgemde. Uzun zamandır yüzüm için ( neredeyse 15 seans) alexandrite kullanılmıştı tüyler azalmadı aksine yayıldı ve çoğaldı. Yakın zamanda diyot epilasyona geçtim. henüz bir seans uygulandı. Koltuk altı, yüz , karın ve bel bölgesine yaptırıyorum. Karnıma, koltuk altıma ve belime işlem öncesi jilet uygulandı tüylerin koyulaşması ve artmasından korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?? ve yaz aylarında uygulanabiliyor mu ?

canım gideli gideli yaklaşık 4 ay olmuş tüylerinin durumu nasıl kalınlaştı mı?

Hastanelere gitmiş arkadaşarım var memnun değiller. Bir arkadaşım birsürü şubesi olan bir firmadan bahsetti izmir merkezli ona gidicem bilgi almak için

Selam kızlar ben de göbek ,bel ve göğüs bölgesinde diode başladm.İlk seansa geçen hafta gittim.Şimdilik dökülme olmadı pek dökülecek gibi de durmuyor.Üstelik gittiğim yerde işlem yapan kadın da çok umutsuz konuşuyor.Beyaz tenliyim tüylerimde azımsanmayacak derece de koyu bence ama işlem yapılmaması için elinden geleni yapıyorlar.Ben her türlü sorumluluğu kabul ediyorum dememe rağmen tüylerin kalınlaşacak diyerek gene tüm kol olarak anlaşmamıza rağmen üst kısmını yapmadılar. Bu şekilde de çok saçma duruyor ki yapmadıkları kısımı ben gene ağda ile aldırdım ne anladım bu işten .( Bu arada benim ablamda bir diode lazer kliniğinde çalışıyor onlar kolun üst kısmınıda vücuttaki diğer bölgeleri de rahatlıkla yaptıklarını ve bir sorun yaşamadıklarını söylüyor bana neden bunlar ısrarla tüylerinin kalınlaşmasını görmek istemezsin diyerek yapmıyorlar.) Üstelik işlem yapılan yerlerde de çok acı hissetmedim dozu artırmalarını isteyince gayet iyi dedi kadın ama bana cihazları iyi değil ondan işlem yapmaya korkuyorlar gibi geldi.Çünkü daha önce başka bir yerde alexle deneme atışı yapıldı vede gayet iyi gördü. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemedim. Sizde durumlar nasıl söylediklerinde haklılar mı diode da kalınlaşma oluyor mu yoksa gerçekten cihazları mı kötü.Bu şekilde yarım yamalak bir işlem yaptırmak istemiyorum ben :KK43:

Bi klinikte veya hastanede bi epilasyon aleti olma, ve tum vucuda ayni aletle islem yapilmaz ethica ve acibadem oneririm cok iyiler
Ben de ethicayı düşünüyorum ama bayağı pahalıymış doğrusu.taksit yapıyorlar mı peki. Bu konuda daha önce resmen dolandırılmış biri olarak hastaneden başka bir yerde yaptırmama kararı aldım ama buralarda anladığım kadarı ile oldukça tuzlu :(

Aslında benm bacaklarm icin gttiğim yerde alexandr yapıyolar ama il dısına cktm ailemn yanına geldm burda da yüzüme lazer yaptrmaya basladm temizlk amaclı diyelim bu diode ütüleme ile yapıyolar ilk seansta bile cok etkili oldu kesnlkle tüylerm büyük ölcüde azaldı kadn da dedi baya dökülme olms ikinci seansı yaptrdm bu seanstan sonra da baya azalır dedi ben cok memnunum alexandra göre ben hc acı hissetmiyorm cok hafif batma seklnde oluyor eğer bacaklarm istedgm sonucu vermesse bu ütüleme yapan yerin ist.daki subesine gdicem o kadar memnn kaldm

Bende diode lazere basliyacagim reglinin bitmesini bekliyorum ilk seansa girmek icin daha once hic jilet yapmamis biri olarak tuy dokucuyle almayi dusunuyorum kucuk tupte uyustrucu krem verdiler agda konusunda dayanikliyim aslinda ama belki zamanla kullanima gerek kalmaz genital ve koltuk altindaki gelismeleri yazarim zaman alan bir sey epilasyon 10seans sonunda gorucez 1sene kadar surer sanirim hadi hayirlisi seanslari tamamlamis arkdslar yorum yaparlarsa bilgi ediniriz herkeae iyi sanslar :21:

Benim üçüncü seansta çok fena acıdı..bikiniyi tam yaptıramadım sanırım kıllarım kalın benim ondan fazla acıyor:( uyuşturucu krem sürsemde ısı arttığı için pek faydası olmuyo sanırım

Merhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/

Merhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/
:KK59:

BEN YÜZÜME 7 SEANS GTTİM DİOD LAZERE
MEMNUN KALDIM YÜZDE ELLİ ALTMİŞ AZALDI AMA KESİNLİKLE BİTMEDİ
TAM AZALANA KADAR GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
YÜZ BÖLGESİNE HİÇ BAŞLAMAMIŞ ARKADAŞLAR ÇOK RAHATSIZ EDİCİ DEĞİLSE ASLA BAŞLAMAYIN
BEN İLK BAŞTA ALEX EGİTTİM YÜZ İÇİN MAHVOLDU YÜZÜZM
ŞİMDİ DİODLA ONU TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYORUM
DİOD LAZER ÇOK ACITIYO YALNIZ
BENİM GÖZLERİM YAŞARIYO:KK12:

Arkadaşlar banada bir yardım edein lütfen 10 gun önce diode lazer yaptırdım bir güzellik salonuna gittim ama dökülme olmadı baya uzadilar elime atıyorum huc gelmiyorlar canm yanıyor köklerinden oyleler sadece birkac tane geldi gerisi sapasaglam duruyor koltuk altim geliyor ama bacak ve koldakiler gelmiyor ağlıyorum su an sinirden dokulmez mi bunlar

Arkadaşlar banada bir yardım edein lütfen 10 gun önce diode lazer yaptırdım bir güzellik salonuna gittim ama dökülme olmadı baya uzadilar elime atıyorum huc gelmiyorlar canm yanıyor köklerinden oyleler sadece birkac tane geldi gerisi sapasaglam duruyor koltuk altim geliyor ama bacak ve koldakiler gelmiyor ağlıyorum su an sinirden dokulmez mi bunlar
Düzgün atış yapamamıslar canım genelde 15 gun sonra kontrol atısı olur dokulmeyen yerler ıcın salonunla bir görüş

Düzgün atış yapamamıslar canım genelde 15 gun sonra kontrol atısı olur dokulmeyen yerler ıcın salonunla bir görüş
Aradım ama kontrol atışı yok hiç söylemediler bugün tam 11 gun olacak bazıları elimi atınca geliyor ama bazilari bildiğin saç gbi uzamış ama hiç dökülme olmadı onlarda moralim çok bozuk ağladım dün kurtulamazsam diye ne yapacağımı bilmiyorum kadın 15 güne kadar bekle dedi anlamadım kabak lifi duydum liflesem ise yarar mi ki off napsam bilmiyorum moralim çok bozuk

Merhaba, 3 yıl önce aleksandrite ile 4 seans yüzüme yaptırmıştım % 70 azalma olmuştu ama yaz dönemi girince bırakmak zorunda kalmıştım. Uzman çıkarsa iple aldırabilirsin, kış dönemi geldiğinde de iğneli epilasyon yaparız demişti. Yaz sonu geldiğinde yüzümde çıkmayan bölgelerde de tüylerde artış oldu ve yüz deri çok inceldiği için sürekli olarak hassas olmaya ve iz kalmaya başladı. Tüyler de arttıkça arttı , kış dönemi tekrar gittiğimde baştan başlayacaklarını ve fiyatı da neredeyse 2 katı olarak söylediler. Korktum ben de gitmeyi bıraktım, şu anda her hafta hem iple hem sir ağda ile aldırıyorum ama artık çok rahatsız oldum psikolojim bozuldu. Diode ile yaptırmak istiyorum, ama İstanbul'da güvenebileceğim ve sonuç alabileceğim iyi bir yer arıyorum yardımlarınızı rica edebilir miyim?

Aradım ama kontrol atışı yok hiç söylemediler bugün tam 11 gun olacak bazıları elimi atınca geliyor ama bazilari bildiğin saç gbi uzamış ama hiç dökülme olmadı onlarda moralim çok bozuk ağladım dün kurtulamazsam diye ne yapacağımı bilmiyorum kadın 15 güne kadar bekle dedi anlamadım kabak lifi duydum liflesem ise yarar mi ki off napsam bilmiyorum moralim çok bozuk

merhaba bende haziran ayında diode lazere başlamıştım aynı sizin gibi olmuştu, çok azı elle çekince geliyodu ve diğer bir çoğuda bildiğin uzamıştı dökülmemişti,2.ciye bazı sebeplerden dolayı gidemedim bu ay tekrar 1.seanstan başlıycam. sizin şuan durum nasıl döküldümü uzadımı?

Back