- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.141
Hm doktor kontrolundeyse sıkıntı oldugunu sanmiyorum çünkü doktor gozetiminde olmasi gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, ben daha önce ne makine ne de jilet kullanmamıştım, sir kullandım hep vücut bölgemde. Uzun zamandır yüzüm için ( neredeyse 15 seans) alexandrite kullanılmıştı tüyler azalmadı aksine yayıldı ve çoğaldı. Yakın zamanda diyot epilasyona geçtim. henüz bir seans uygulandı. Koltuk altı, yüz , karın ve bel bölgesine yaptırıyorum. Karnıma, koltuk altıma ve belime işlem öncesi jilet uygulandı tüylerin koyulaşması ve artmasından korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?? ve yaz aylarında uygulanabiliyor mu ?
Ben de ethicayı düşünüyorum ama bayağı pahalıymış doğrusu.taksit yapıyorlar mı peki. Bu konuda daha önce resmen dolandırılmış biri olarak hastaneden başka bir yerde yaptırmama kararı aldım ama buralarda anladığım kadarı ile oldukça tuzluBi klinikte veya hastanede bi epilasyon aleti olma, ve tum vucuda ayni aletle islem yapilmaz ethica ve acibadem oneririm cok iyiler
Merhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/
Düzgün atış yapamamıslar canım genelde 15 gun sonra kontrol atısı olur dokulmeyen yerler ıcın salonunla bir görüşArkadaşlar banada bir yardım edein lütfen 10 gun önce diode lazer yaptırdım bir güzellik salonuna gittim ama dökülme olmadı baya uzadilar elime atıyorum huc gelmiyorlar canm yanıyor köklerinden oyleler sadece birkac tane geldi gerisi sapasaglam duruyor koltuk altim geliyor ama bacak ve koldakiler gelmiyor ağlıyorum su an sinirden dokulmez mi bunlar
Aradım ama kontrol atışı yok hiç söylemediler bugün tam 11 gun olacak bazıları elimi atınca geliyor ama bazilari bildiğin saç gbi uzamış ama hiç dökülme olmadı onlarda moralim çok bozuk ağladım dün kurtulamazsam diye ne yapacağımı bilmiyorum kadın 15 güne kadar bekle dedi anlamadım kabak lifi duydum liflesem ise yarar mi ki off napsam bilmiyorum moralim çok bozukDüzgün atış yapamamıslar canım genelde 15 gun sonra kontrol atısı olur dokulmeyen yerler ıcın salonunla bir görüş
Merhaba gizemus acaba gittiğin yer nerede adı nedir, yardımını rica edebilir miyim?bende 1600 verdım 9 taksıt :)
Aradım ama kontrol atışı yok hiç söylemediler bugün tam 11 gun olacak bazıları elimi atınca geliyor ama bazilari bildiğin saç gbi uzamış ama hiç dökülme olmadı onlarda moralim çok bozuk ağladım dün kurtulamazsam diye ne yapacağımı bilmiyorum kadın 15 güne kadar bekle dedi anlamadım kabak lifi duydum liflesem ise yarar mi ki off napsam bilmiyorum moralim çok bozuk