Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Şu an durum nasıl yüz bölgenizde memnunmusunuz?

Canım şimdi durum nedir, memnunmusun? İki seans arası nasıl idare ediyorsun benim bıyık bölgemde problemim var cmbızla aldığım içinde sert ve koyu, fondoten filan kapatırmı?

slm kızlar 71 sayfa diod hakkında yazı var hepsini okuyamadım üşendim hem de vaktim yok. hepsini okuyan varsa bi genelleme yapabilir mi. ben bugn internette 6 seanslık bi paket gördüm ve satın aldım. komple bacak başlayacağm ocak ayı ortası gibi. umarım faydası olur.

kızlar ben diode ütüleme sistemine gidiyorum jel ile yapılıyor jelsiz de yapılabilien bi cihaz. ilk seansta düşük doz almıstım acımamıstı ama sonrasında 2 seans daha oldum doz yükseltildiğinde kıvrandım canım biraz tatlıdır ama kesinlikle çok acıyor belki yapımla da alakalıdır. işlemi yarım bırakasım geldi son seanslarda o kadar kötü oldum. toplam 3 seansa gittim seanslardan 10 gün sonra belli bölgelerde dökülmeler oluyor ama tekrar cıkıyor tabi. son seans aralıgımı 2 aya uzattım maddi olarak dokunmasın diye bu sefer lazer yapan kadın bunun iyi bisey olmadıgını seans arası cok olursa kıl köklerimin eski halini alacagını söyledi sacma geldi?
Böyle bisey duyan var mı aranızda kızlar henüz bariz azalma göremedim pek bi fark yok gibi ve seans araları 2 ay olsa ne olur bi aksilik olur mu gercekten kadın bana sıfırdan baslamıs gibi olursun dedi olabilir mi böyle birsey ?
seans basına da 100 tl ödüyorum

Seans basi 100 oduyrm diyosun cok ucuz makina si saprona alma mi en iyisi buymus ben bugun bi yerle gorustm bakirkoyde genital tam bacak koltk alti seans basi 450 istedi ama paket alirsan yedi seans 2200 istrdi bana pahali geldi sen nereye kac seansa nereni yaptiriysn nakit ama krediye 2500 12 taksit yapiyo fiyaati birax daha uygn i yer bulamadim arkadaslar yardimci olun bana

kızlar haftaya gün alıp başlıyorum 6 seans komple bacak diode başlıyorum. yalnız benim çok batık var onlar ne olacak yani derinin altında olanlar temizlenir mi bilemedim. özellikle batık için başlıyorum lazere zaten. bu arada ben 3 yıl önce alex 5 seans koltukaltı 5 seans genital yaptırdım. bıraktığımda yüzde 70 yok olmştu. şimdi biraz daha fazla sanırım tamamen bitmeden bıraktığım için oldu. yine de pişman değilim eskiye göre şu an yüzde 40 50 bi azalma kaldı yani. ama korkuyorum genital için çocuk doğurduktan sonra tekrar başlarım henz evlenmedm bile gerçi ama seneye olabilir:) tabi çocuk filan kısmetse 3yıl sonra düşünüyrm. o zamana kadar genital bekler sanırım.. ya da güvenilirliğine ikna olursam seneye başlarım yani belli olmaz:)) şu bacaklarda bi göreyim diode u ona göre biterse ya da en azından yüzde 50 azalsın batıklar gitsin razıyım o zaman başka bölgeleri de düşüneceğim bel göbek çizgisi popo hatta ben de bölge çok anamm bitmez bitmez pufff :S

kızlarr aldım randevu . nerelerdesiniz.. gelişmeleri yazarım. cuma günü ilk randevum .. yalnız alex iki ayda birdi.. diode ayda bi oluyormuş . her ay regldan bi hafta sonra yapılıyormuş.. sizin de öyle mi? lütfen cevappp

Diod, doğru kara:) ben çok memnunum sizde benim gibi memnun kalacaksanız gerçekten diod cihazı ise.

ayy hadi inşallah yaa peki nasıl anlayabilirim gittiğim yerin sitesi filan var gittim gördüm gayet hoş bi salondu inşallah arka plan da öyledir. onlara da diyemiyorsun ki cihazınız gerçek mi diye idince cihaza iyice bakarım nasıl anlaşılır ki gerçek mi değil mi? bi de sen ayda bir mi gidiyorsun cnm alex 2 ayda bi oluyordu ondan bu bir aymş şaşırdım

bi de ben bunu bi siteden aldım 6 seans komple bacak 100 tl ödedim... normalde seans başı komple bacak 150filan.. çok ucuz yani ondan deneyim bi dedim. sitelerden almak da bi yandan güven verici gibi. bilemedim 100tl verdm dökülmezse de üzülmem yeter ki zarar vermesin ya da daha fazla arttırmasın razıyım az dökülse kar kardır yani:)

Tüm bacak 6 seans ve 100 tl ise ve siteden aldıysanız o cihaz ıpl lazer epilasyondur. Yani gerçek epilasyon cihazı değildir.

gidip konuştum ıpl de yapıyoruz dedi hatta isterseniz bu 6 seans sonrasına ekleme yaparız dedi filan.. yani diode da var ipl de var orada. ama ipl gerçek mi bilmiyorum. site dediğim de hani bu şehir fırsatlarının olduğu siteler oluyor ya.. grupfoni grupanya vs... onlardan aldım.

Ütüleme lazer epilasyon haricinde başka cihaza girme, boş boşuna zaman kaybı net sonuç alamazsın. Dıod lazere biraz fazla ödeme yaparsın ama İnan pişman olmazsın. Ben Beşiktaş'ta biryere gidiyorum ama defalarca araştırdım en sonunda bu gittiğim yer benim için son nokta oldu. Diod lazere de hastalık öncesi ve sonrası hesaplar yapıp randevu ayarlıyorlar. Ilk seanslarda aylık daha sonraki seanslarda da kılın uzaması geciktiği için seans aralığı uzuyormuş.

valla mutlu oldum cnm ben ankaradayım :) ankarada dediğim sitelerde gördüm bu kampanyayı. normalde orda da pahalı ama bunlar sınırlı sayıda müşteri alıştırmak adına yapılan hizmetler..mesela ben kpss uzaktan eğitim dersini bile oradan yarısından bile daha ucuza almıştım. ondan güvendim bi de sitesi filan var site yapmak zor değil ama yne de güven verdi bana ya da güvenmek istedim.. diode olduğuna eminim de gerçek diode mu onu da artık kesin bilmek pek mümkün değil gibi. inşallah gerçek diode dur. çakma uzakdoğu cihazlarından değildir.. ben beyaz tenliyim tüylerim normal yani ne aşırı siyah ve sert ne de sarı orta şeker ama koyuya daha yakın.. sen hangi bölgene yaaptırdın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…