Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

evet bu dediğini kastetmiştim cnm :) jilet konusunda da içim rahatladı valla :) en çok korktuğum oydu zaten .. şimdi mutlu oldumm..ben de bu 6 seans bitsin yine bi 6 seans alırım internetten fırsatlardan alıyorum ucuza geliyor nasılsa. bu 6 seansı 100tl komple bacak bi de ..

ben salı günü 21'inde yaptırdım ilk seansımı, 3 gün oldu sanki hiçbir şey yapılmamış gibi duruyor, dökülme falan olmadı

Canim normal ikide ucte benim bir dokuldu sok oldum tabi sonra artik duzenli dokulmelere basliyo benimde diode tu yazin uc ayda 3 kere almisimdir toplasan :)

hadi inşallah 2 3ten sonra ben de beklerim dökülmesini yeter ki dökülsün 2 3te dökülsün sağlam dökülsün:44:

Merhaba kizlar ben de gecen hafta yaptirdim ilk seansimi genital acidi once alex le basliyolar sonra diod yapiyolar ilerde kac gun oldu hala dikulme yok bugun besinci gun ins ise yarar
cnm alex en geç 10 güne dökülür ben genitale 5 seans alex yaptırmıştım iki yıl önce.. sonra da keşke diode ile devam etseydim.. eskisi gibi değil simdi özellikle üst kısımlar baya azaldı ama daha istiyor da bi iş bulunca devam ederim ona da inşallah. şu bacaklara diode iyi gelirsee oraya da yaptırırımm

merhaba kızlar, ben de önümüzdeki hafta diode sopranoyla başlıycam alt bacak ve koltuk altı için. ama burada okuduklarım biraz moralimi bozdu. diode ince tüyler için mi iyi gerçekten? benim tüylerim koyu renk ve sert, o zaman diode bi işime yaramıycak mı yani?

bizzat etkisini henüz bilmiyorum ama sanırım öyle değil. benim araştırdığıma göre kalında da etkili ama inceyi bile görüyor şeklinde bir etkisi var. ben de 10 gün sonra ikinci seansa gideceğim ilk seansta dökülmedi ama zaten dökülmez demişlerdi ondan sorun olarak görmüyorum .. bekliyorum bakalım benim de komple bacak başladım

ben de bugün randevu almak ve öngörüşme yapmak için gittim. 1 ay sonraya ancak randevu alabildim bir de benim bacaklarımda bir kaç tane ben var. forumlarda gördüğüm kadarıyla bu benleri beyaz kalemle kapatıp o şekilde bir uygulama yapılıyormuş zarar görmemesi için. ben bunu lazer yapacak yere söylediğimde hayır diodenin tenle ilgisi yok zaten o yüzden yazın güneş görmesine rağmen uygulayabiliyoruz o yüzden benleri kapatma işlemi yapmıyoruz dedi. ama benim içim rahat etmedi sizin bu konuda bilgileriniz var mı kızlar? :/ bir de kadın bana 8 seansta tüylerden tamamen kurtulabileceğimi söyledi uzun sürüyomuş acaba düşük ayarda mı yapıyorlar uzun sürsün diye? çünkü burda 4-5 seansta bitti diyenler okudum ben

Canım ne kadara anlaştın sorabilir miyim sakıncası yoksa

Canım ne kadara anlaştın sorabilir miyim sakıncası yoksa

canım ben internetteki fırsat sitelerinden bulduğum bi yere gidiyorum baya bi uygun yani, ama şansımı deniyorum gibi bir şey. çünkü gittiğim yer hakkında olumlu ya da olumsuz hiç bir fikrim yok. sadece bir kaç kez kavitasyon vb. gibi işlemlere gitmişti annem ve memnun kalmıştı, sonrasında böyle çok uygun bi fiyata lazer görünce bi deneyelim dedik. şu anda 5 seansı 150 lira gibi komik bi fiyat ama dediğim gibi kadın bana 8 seansta tamamen biteceğini o yüzden bu fiyata ek olarak 3 seans daha (seans başına 200tl) almam gerekeceğini söyledi. ben de bir başlayıp eğer faydasını görürsem alabileceğimi söyledim, bakalım göreceğiz ama çok endişeliyim. :18::18:

inşallah faydasını görürsün endişelerin yersiz çıkar canım gerçekten çok zor şu kıllarla uğraşmak yaaa fiyatı çokkkk uygunmuş gerçekten ya yani faydasını görürsen inşallah bedava gibi bişey olacak. ben dün görüşmeye gittim bi yerle tek seansa 400 tl dedi

klinik gibi bi yere mi gittin ki sen tatlım fiyatı baya yüksekmiş ama eğer iyi bi yerse değer bence. bazı yerlerde 4-5 seansta bitiyomuş çünkü hem de iyi bi yerse sağlık açısından da daha güzel

klinik gibi bi yere mi gittin ki sen tatlım fiyatı baya yüksekmiş ama eğer iyi bi yerse değer bence. bazı yerlerde 4-5 seansta bitiyomuş çünkü hem de iyi bi yerse sağlık açısından da daha güzel

Yok canım güzellik merkeziydi.iyimiydi bilemiyorum ki yapmadan emin olamıyor insan e yapim desem de çok para şaştım kaldım walla :106:

ben güzellik merkezinde 12 seans ıpl yaptırdım yazın bile o kadar özenle korudum yaptırdımki etek bile giyemedim hiç.sonuc noldumu yüzde 80 i duruyo hiç memnun kalmadım.orda oturup sıra beklerken bir kadında spora gelmişti basen eritmeye onla konuştuk memnun olmadığımı söyledim ve bana diode yaptırdığını söyledi bir merkez ismi verdi izmirde.adımı ver git görüş dedi bak bacaklarıma dedi gösterdi sonuç cok güzeldi cok cok azdı bir bacakta toplam 10 kıl vardı en fazla.diode düşünüyorum şimdi ama bekarım ve doğumdan sonra kılların tekrar cıkabılecegını duydum dedi kadın bende duymuştum bunu doğum öncesi yaptırıp doğumdan sonra eskisi gibi hiç yaptırmamış gibi bi durum yaşayan varmı varsa doğurduktan sonra yaptırayım boşuna acı cekmeyeyım cıkcaksa.

ıpl zaten modern ağda cnm iyi değil diye duydum hep.. doğum sonrası yüzde yüz aynı konuma gelecek diye kesin bi şey yok ama sonuçta hormonlardan dolayı belki biraz çıkabilir onları da bi kaç seans gider hallederiz diye umuyorum. benim ilk seans bitti haftaya ikinci seansa gideceğim komple bacak. ilk seans dökülmez demişti öyle de oldu hiç dökülmedi. bakalım 2. seansı bekliyorum sonuçları yazarım diode daha etkili dediler diye ben de bir fırsat gördüm aldım. 6 seans 100tl komple bacak diode.. dökülmezse de içim yanmaz çok komik bi rakam çünkü. işe yararsa da başka bölgeleri de alırım yine bi fırsat yakalarım elbet.. sizler de bence çok uçuk rakamlar ödemeyin şehr fırsatı grupfoni grupanya yakala vs vs bi sürü site var oradan alabilirsiniz çok uyguna geliyor. benim gittiğim yer ucuz ama normal gitsem seansı yarım bacak 150.. ki benim komple. bilmiyorum inşallah gerçek cihazdır da aldatılmamışımdır.

bende 12 seansı ıplde 150 tlye yaptırmıştım yüzde 40 ıse yaradı dıyebılırım.dökülme ve ıncelmede.o yönden bıraz rahatım cok para vermedim Allahtan ama dıodede bu rakamda ıyımıs ben akıllandım önce gıdıp makıne ısmını görucem bızzat sonra bılgı alıcam konusucam eve gelıp nette arastırıcm makıneyı sonra gıdıp kayıt olcam ödeme yapcam.sonuç alamıcaksam vakıt kaybetmıcem artık gıttı 1 yılım başka yerde olsa bıtmıstı sımdı kurtulmuştum tertemızdım her an ama suan maalesef değil.yazın bıle gıttım ben ya etek bıle gıymedım dısarda hıc leke olmayayım dıye denıze bıle 5 ten sonra gırdım oda sadece 2 kere.ttatılımıde mahvettiler.cok çektim cok kökleri kurusun bu kılların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…