• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

benim canım inanılmaz yanıyor..bırak genitali bacaklarımda bile dayanamadığım yerler oluyor bazen..önce jel sürüyorlar evet ucu soğuk tabancayla atış yapılıyor ama sıcak atış yapılıyor başlık bi süre sonra ısınıyor değidiğinde bile yakıyor..

anlıyorum ben seni huzurdansorumluevbakanı canın yanıyor derken acaba bu çakmaklardaki elektoro gibi bi elektirik gibi bişe dior arkadaş o kişiye göre değişir dio acısı gitmeden daha korkmaya basladım nasıl olacak ben anlamadım bu işi ama ii ce araştırıp gitmek istiyorum bende ucu hiç ısınmıyor dior arkadaş ama ve son sorum nezaman dökülmeye başladı sende onu merak edyorum..

anlıyorum ben seni huzurdansorumluevbakanı canın yanıyor derken acaba bu çakmaklardaki elektoro gibi bi elektirik gibi bişe dior arkadaş o kişiye göre değişir dio acısı gitmeden daha korkmaya basladım nasıl olacak ben anlamadım bu işi ama ii ce araştırıp gitmek istiyorum bende ucu hiç ısınmıyor dior arkadaş ama ve son sorum nezaman dökülmeye başladı sende onu merak edyorum..
15 gün derken dökülmeye başlıyor..diğer lazerler de acı veriyor diye biliyorum..en güzeli uyuşturucu kremler sürmek..%100 etkisi olmuyor tabi ama en azından yarıda kalmıcak kadar dayanabiliyosun..

arkadaşlar spa shr de ütüleme lazer olarak geçiyor, diodla ikisi aynı şey mi :(

ikisinide onermıyorum. Bıtme garantılı yerlerı tafsıye etmıyorum.alexsandırat dıye bı cıhaz var o super zaten malıyetıde bıraz tuzlu dıgerlerı gıbı degıl.yaptırıyorum memnunum.izmirde olanlar denız sen estetıkten uzak dursun yuzumu yaktılar ve hıcbırsey olmamıs gıbı davrandılar.doktorum dıye gecınen bırı ama dr degıl.

anlıyorum ben seni huzurdansorumluevbakanı canın yanıyor derken acaba bu çakmaklardaki elektoro gibi bi elektirik gibi bişe dior arkadaş o kişiye göre değişir dio acısı gitmeden daha korkmaya basladım nasıl olacak ben anlamadım bu işi ama ii ce araştırıp gitmek istiyorum bende ucu hiç ısınmıyor dior arkadaş ama ve son sorum nezaman dökülmeye başladı sende onu merak edyorum..[/QUOT
NOKTA ATISLARI YAPILIYOR BINEVI CAKMAK CAKAR GIBI BEN ILK YAPTIRDIGIMDA BIR AY OLMASINA RAMEN CIKMAMISTI VE COK SASIRMISTIM ASIRI DERECEDE RAHATLIK.AGDANIN YAPTII BATIK IZLERI HEP ECTI VE PURUZSUZ YUMUSAKİ,. BANA GORE KAS ALDIRMAK DAHA ACI VERICI ZATEN KISA SURUYOR.KIZLAR HERKESE EPILASYONU TAFSIYE EDIYORUM

arkadaslar gıttgımız yerın cıhazının ne oldugunu nasıl anlayacagız onların soylemıne gore mı yoksa ustunde yazar mı ben gıttım kol ıcın doıd lazer utuleme vs dedıler ama ozellıkle dıkkat ettım cıhazın ustunde bısıy yazmıyordu bununla ılgılı dogru soyledıklerını nerden bılebılırım???

Diode ve Alexandrite arasında çok kararsız kaldım. Diode olursa zaten ütüleme tekniği mantıklı gibi. Bu ikisinin birbirinden farkı tam olarak nedir? Kimse tam olarak bir farktan bahsetmemiş. Bir de Etiler-Levent vs taraflarında önerebileceğiniz merkezleri ya da hastaneleri buradan yazılıyorsa buradan, yazılmıyorsa özelden yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

Kesin aynı soruyu onuncu kez duyuyorsunuzdur ama o kadar çok mesaj var ki içinden aradığım cevabı bir türlü bulamadım.

sorum da tüy dökülmesiyle ilgili... Yüzüme ve kollarıma yaptıralı 1 hafta oldu... Daha önce koltuk altıma Alexandrite yaptırmıştım, ikisi birbirinden bayağı bir farklı geldi. O zaman bir kaç gün içinde tek tük de olsa dökülmeler başlamıştı. Yani bunun nasıl bir his olduğunu az çok biliyorum.

kolum ve yüzüm için bana 15 gün sonra kese yapmam söylenmişti ama ben dayanamadım ve bugünden "bakalım ne olacak?" diye azıcık giriştim fazla zorlamadan, çünkü kıllarım biraz sert ya da kalın olduğu için yer yer ufak tefek kabuklanmalarım var (normal olduğu söylendi??), zarar vermekten çekindim.

Sonuç: kollarıma epilasyon yapıldığı belli bile değil! Yüzüm ise "ehhh işte".. Oysa acıya ağrıya dayanıklı olduğum halde yapılırken o kıl köklerinin tek tek yanma acısını gayet güzel hissetmiştim. Hatta yüz için fazla acıyınca epilasyonu yapan kişi eğer dayanamazsam ayarı biraz düşürebileceğini bile söylemişti ama dayanabilmiştim. Çok mu sabırsızım acaba??

dudak çevresi için düşünüyorum diod u. Anadolu yakası bağdat caddesinde bildiğiniz temiz güvenilir bir yer var mı kızlar. ama öyle ütüleme lazer değil, onun bi faydası olmadı bir iki kez gittim... normal diode lazer istiyorum, Alexander vücut için yaptırıyorum ama orda diode yok, yüze alax olmaz dediler. aslında en iyisi iğneli epilasyonmuş. ama o da çok acıtıyormuş. :(

Bayanlar merhaba uzun zamandr sıteyı takıp edıyorum ama anca uye olabıldım. bende dıode lazere baslıcam ama bana tuylerın uzunken gel oyle yapıcaz dedıler bu normal mı

Son düzenleme:
benim canım inanılmaz yanıyor..bırak genitali bacaklarımda bile dayanamadığım yerler oluyor bazen..önce jel sürüyorlar evet ucu soğuk tabancayla atış yapılıyor ama sıcak atış yapılıyor başlık bi süre sonra ısınıyor değidiğinde bile yakıyor..

Canım bana mesajla atabilirmis
N gittiğin yerin bilgilerini ve memnun musun. Ben özel mesal atamıyorum da henüz.

Diode ve Alexandrite arasında çok kararsız kaldım. Diode olursa zaten ütüleme tekniği mantıklı gibi. Bu ikisinin birbirinden farkı tam olarak nedir? Kimse tam olarak bir farktan bahsetmemiş. Bir de Etiler-Levent vs taraflarında önerebileceğiniz merkezleri ya da hastaneleri buradan yazılıyorsa buradan, yazılmıyorsa özelden yazarsanız sevinirim.

aynen benimde merak ettiğim bu diod lazerle alexandrite arasındaki fark nedir tam anlatan olursa ii olur ya araştırıyoruz ama tam ii bilen birinden duymak güzel olur ya :26:

Merhaba arkadaslar yeni uye oldm ama surekli takip ettigim bi site epilasyon yaptiricam arastiryrm ama bi yer bulamadim ist avrupa yakasinda yaptiranlar onerileriniz neler bi yaardimci oln

selam kızlar..
sizlere birşey sormam gerek. genital bölge için lazer çok zararlıymış. kısırlık yapıyormuş. ilerde hormonları çok yüksek ve down sendromlu çocuklar dünayaya getirebilirmişiz. 6-10 yıl sonra ortaya çıkıyomuş zararları. Amerikada bu zararlar görülmeye başlamış. bi hemşire arkadaş anlattı bunları bana bende size aktardım ama kafam çok karıştı. bu konuda bilgisi olan varmı genital bölgeme lazere gitcektim ve şuanda tamamen karıştım. hatta kol altı lazeri içinde meme kanserini tetiklediğini söyledi. ordaki bilmem ne bezlerini bozuyomu ne öle söyledi. o bez aklıma gelmedi şimdi kusura bakmayın. kol altı lazerine gidiyorum ve iyice korktummm :( o da gitmek istiyomuş çok ama bnları duyunca kapısından dönmüş. siz duydunuz böyle şeyler

Bu mesaj pek dikkate alınmamış cihazlar Fda onaylı filan diye yorum yapılmış ama Tıp da bazı ilaçların yada tedavilerin yan etkileri olduğu yada yanlış olduğu yıllar sonra ortaa çıkabiliyor. Küçükken bademcik için doktorun bana devamlı verdiği bir ilacın yıllar sonra yan etkilerinden dolayı piyasadan toplatılıp satışının durdurulduğunu biliyorum. Yine de inşallah lazerin kötü bir sonucu olmaz diye umuyorum...

Back