- Konu Sahibi EstetikEditor
-
benim canım inanılmaz yanıyor..bırak genitali bacaklarımda bile dayanamadığım yerler oluyor bazen..önce jel sürüyorlar evet ucu soğuk tabancayla atış yapılıyor ama sıcak atış yapılıyor başlık bi süre sonra ısınıyor değidiğinde bile yakıyor..
15 gün derken dökülmeye başlıyor..diğer lazerler de acı veriyor diye biliyorum..en güzeli uyuşturucu kremler sürmek..%100 etkisi olmuyor tabi ama en azından yarıda kalmıcak kadar dayanabiliyosun..anlıyorum ben seni huzurdansorumluevbakanı canın yanıyor derken acaba bu çakmaklardaki elektoro gibi bi elektirik gibi bişe dior arkadaş o kişiye göre değişir dio acısı gitmeden daha korkmaya basladım nasıl olacak ben anlamadım bu işi ama ii ce araştırıp gitmek istiyorum bende ucu hiç ısınmıyor dior arkadaş ama ve son sorum nezaman dökülmeye başladı sende onu merak edyorum..
arkadaşlar spa shr de ütüleme lazer olarak geçiyor, diodla ikisi aynı şey mi
anlıyorum ben seni huzurdansorumluevbakanı canın yanıyor derken acaba bu çakmaklardaki elektoro gibi bi elektirik gibi bişe dior arkadaş o kişiye göre değişir dio acısı gitmeden daha korkmaya basladım nasıl olacak ben anlamadım bu işi ama ii ce araştırıp gitmek istiyorum bende ucu hiç ısınmıyor dior arkadaş ama ve son sorum nezaman dökülmeye başladı sende onu merak edyorum..[/QUOT
NOKTA ATISLARI YAPILIYOR BINEVI CAKMAK CAKAR GIBI BEN ILK YAPTIRDIGIMDA BIR AY OLMASINA RAMEN CIKMAMISTI VE COK SASIRMISTIM ASIRI DERECEDE RAHATLIK.AGDANIN YAPTII BATIK IZLERI HEP ECTI VE PURUZSUZ YUMUSAKİ,. BANA GORE KAS ALDIRMAK DAHA ACI VERICI ZATEN KISA SURUYOR.KIZLAR HERKESE EPILASYONU TAFSIYE EDIYORUM
benim canım inanılmaz yanıyor..bırak genitali bacaklarımda bile dayanamadığım yerler oluyor bazen..önce jel sürüyorlar evet ucu soğuk tabancayla atış yapılıyor ama sıcak atış yapılıyor başlık bi süre sonra ısınıyor değidiğinde bile yakıyor..
Diode ve Alexandrite arasında çok kararsız kaldım. Diode olursa zaten ütüleme tekniği mantıklı gibi. Bu ikisinin birbirinden farkı tam olarak nedir? Kimse tam olarak bir farktan bahsetmemiş. Bir de Etiler-Levent vs taraflarında önerebileceğiniz merkezleri ya da hastaneleri buradan yazılıyorsa buradan, yazılmıyorsa özelden yazarsanız sevinirim.
benim 4. seansım oldu 8 seansım kaldı baya memnunum ben ama biraz acıyo bikini ama baya etki etti
selam kızlar..
sizlere birşey sormam gerek. genital bölge için lazer çok zararlıymış. kısırlık yapıyormuş. ilerde hormonları çok yüksek ve down sendromlu çocuklar dünayaya getirebilirmişiz. 6-10 yıl sonra ortaya çıkıyomuş zararları. Amerikada bu zararlar görülmeye başlamış. bi hemşire arkadaş anlattı bunları bana bende size aktardım ama kafam çok karıştı. bu konuda bilgisi olan varmı genital bölgeme lazere gitcektim ve şuanda tamamen karıştım. hatta kol altı lazeri içinde meme kanserini tetiklediğini söyledi. ordaki bilmem ne bezlerini bozuyomu ne öle söyledi. o bez aklıma gelmedi şimdi kusura bakmayın. kol altı lazerine gidiyorum ve iyice korktummmo da gitmek istiyomuş çok ama bnları duyunca kapısından dönmüş. siz duydunuz böyle şeyler
bende diod yaptırıyorum
şimdilik memnun gibiyim
soracakların varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?