Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba :) bende bu ayın 2.sinde ilk seansıma gittim acıma olmadı ikinci seansımda daha çok acıdı diyorsunuz kullanılan cihazz Diode mi sizinde acaba çünkü benim bildiğim hiç acıma olmuyor diğer seansımda ekim 2 de :)

ya kızlar bende ilk seansımı oldum tüm vücud ama bikinimi acıdan yaptırtamadım yarı da kestirtim.kızlar cok acıdı siz ne kullanıyorsunuz acı hissetmemek için emla sürsem acı azalırmı terler aktı inanın cok acıdı.20 gün sonra yine gidecegim bu kez bıyık bölgesinide yapacak bu kez dayanmak istiyorum genitale yardım edin lütfen daha 12 seansım varrrr

ewt diode du
ama lightsheer modeliydi ve baya acıyodu
simdi baska bir sehirde soprano xl yaptırıyorum. acımıyo. ama su an için memnun değilim ondan

Merhaba,

4 seans alexle tüyleri inceltip azalttılar, son seansımı diode cihazıyla oldum yalnız böyle bir acı yok.
Özellikle koltuk altı ve genitalde ağladım.
Bu acıyı azaltmak için bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Emla falan işe yarar mı? Nasıl kullanmak lazım?

2 seansım daha var ve bu şekilde dayanabileceğimi sanmıyorum.

emla kremi seanstan bi yarım saat önce sürmek gerekiyo
hep krem sürüp gittim acıyı azaltıo ama tamamen hissetmeme gibi bişe yok
ama bi sefer unutmustum krem sürmeyi. orda bi uyuşturucu gibi bişe vardı onu fıslattılar. o emladan daha cok ise yarıodu

izmir torbalıdada nacra essi güzellik merkezi ilk başta anlaşmamızda 5 seans lazer ve lazer sonrası kontrol lazeri diye anlaştık daha lazer seanslarım bitmeden seanslarınız bitti dediler nasıl olur bitemez benim hesabıma göre diye konuştum meğer bana verdikleri vaat deki ara seanları onlar normal lazer seansı saymış bende kontrol lazeri diye gidiyordum kandırıldım yani

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar dolandirici olmus resmen bilindik yerlere gitmek lazim yoksa verdigin paranin 10 katini oduyosun

bacaklarımdaki tüyler ince telli ama rengi koyu sayılır. diode ile mi yaptırmalıyım yoksa alex ile mi?

yüzüm için ilk 4 gün oldu pek öle dökülme olmadı yüzümde çok agrı olmadı vücudum için 2 hafta sonra bakalım 8 seansda bitecek mi?Gidenler ve sonuç alanlar varsa lütfen yazsınlar

meva_87 arkadasim, ben de yaklasik 2 sene yuzume diod yaptirdim hem de turkiyenin en iyi hastanelerinin birinde diger yerlere guvenemedigim icin ama yuzum mahvoldu ilk bas azalir gibi oldu ama sonradan 1 tane olan kilim 5 katina cikti hem de kalin ve simsiyah bir sekilde neyseki cok sukur birakip igneliye basladim ve simdi yari yariya azaldi lazer gormeden en basta keske igneliye gitseydim diyorum simdi, belki moralini bozdum ama senin iyiligin icin soyluyorum bence bir daha dusun

polikistik over hastalığım.ama uzun yıllardan beri ilaç vs kullanmıyorum.adetlerim düzenli.neyse yüzümde çene ve boynumda erkek kılı gibi sakal var.başlamak istiyorum.bulunduğum yerde lazer yok.1 2 saat yolculuk yapmam gerek.tel ettim.yüz seans 50 bıyık 10 dediler.12 seans sürermiş.inş çözüm alırım.alexandrayt bide diyot muş makineleri.param ziyan olmaz diye umuyorum.
yüzde kıl olması çoook zor bakkala giderken bile utanıyosum.hep önüne bakıyosun aman bi tanıdık çıkmasın diye.

kızlar bende diod lazere gidiyorumda bir hafta öncesinden jiletleyip gittim ilk seansta simdi 2 .seansa gidicem yine jiletlememmi gerek bir hafta öncesinden heryerimi.bide bıyık bölgemidemi jiletleyecegim simdi.napmam gerek bilen varmı?

Taamma kuzucuklar ögrendim jiletlemem gerekliymiş ama bıyık hariç.öptüm burada ben cok memnunum dioddan daha 1. Seansda baya etki etti cok acıdı ama gercekten etkili.

ben bu işi anlamadım şimdi bayadır okuyorum herkesin yorumlarını okudum hemen hemen kiminde diod lazer ütüleme tekniği ile ilgili çok acıtıyor kimde normal fazla acıtmıyor dior bi kaç arkadaşım gidiyor benim onlarada sordum birisi çok acı çekiyor biriside önce jel sürüyor sonrada ucu soğuk olan tabancayla atış yapiyor dio bunların hangisi daha etkili acaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

benim canım inanılmaz yanıyor..bırak genitali bacaklarımda bile dayanamadığım yerler oluyor bazen..önce jel sürüyorlar evet ucu soğuk tabancayla atış yapılıyor ama sıcak atış yapılıyor başlık bi süre sonra ısınıyor değidiğinde bile yakıyor..

super atıs yapmıslar gerçekten arkadaşıma tüm vücuda 528 atış yapmışlar ilk seansta nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…