- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben de bugün fiyataldım tüm vucut1500 tl çok uygun geldi haftaya başlıcam inşallah kurtulurum
ben 2. seansımı yaptırdım
bu ilkine göre daha cok acıdı. bide ben emla sürmeyi unutmusum.ona rağmen iyi dayandın dedi doktor:95:
koltukaltı tamamen döküldü. özel bölgeyede kese yapmam lazım.oda 3-4gün içinde dökülür büyük ihtimalle
walla ben cok memnunum:)
merhaba :) bende bu ayın 2.sinde ilk seansıma gittim acıma olmadı ikinci seansımda daha çok acıdı diyorsunuz kullanılan cihazz Diode mi sizinde acaba çünkü benim bildiğim hiç acıma olmuyor diğer seansımda ekim 2 de :)
Merhaba,
4 seans alexle tüyleri inceltip azalttılar, son seansımı diode cihazıyla oldum yalnız böyle bir acı yok.
Özellikle koltuk altı ve genitalde ağladım.
Bu acıyı azaltmak için bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Emla falan işe yarar mı? Nasıl kullanmak lazım?
2 seansım daha var ve bu şekilde dayanabileceğimi sanmıyorum.
izmir torbalıdada nacra essi güzellik merkezi ilk başta anlaşmamızda 5 seans lazer ve lazer sonrası kontrol lazeri diye anlaştık daha lazer seanslarım bitmeden seanslarınız bitti dediler nasıl olur bitemez benim hesabıma göre diye konuştum meğer bana verdikleri vaat deki ara seanları onlar normal lazer seansı saymış bende kontrol lazeri diye gidiyordum kandırıldım yani
Bunlar dolandirici olmus resmen bilindik yerlere gitmek lazim yoksa verdigin paranin 10 katini oduyosun
ben bu işi anlamadım şimdi bayadır okuyorum herkesin yorumlarını okudum hemen hemen kiminde diod lazer ütüleme tekniği ile ilgili çok acıtıyor kimde normal fazla acıtmıyor dior bi kaç arkadaşım gidiyor benim onlarada sordum birisi çok acı çekiyor biriside önce jel sürüyor sonrada ucu soğuk olan tabancayla atış yapiyor dio bunların hangisi daha etkili acaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
bnde diodelazerde koltukaltıma gittim cok fazla acımadı 375 atiş yapıldıgını sledi.cift taram yptı bugun 3 gün henuz dökulme olmadı ılk on gün uzar on gunden sonra dökulme baslr dedi seans aralıkları 6 hafta olcak umarım snonuc alrımm..birde kadın bır dahadi seansta bu kadradaacımaz mrk etme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?