- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar bugn gittim ilk seans oldumm. jel ile yapıldı hiç hiç hiç acımadı. bu da beni şüphelendirdi aslında. neden acımadı acaba atış olmadı mı ya herkes acıdı demiş. diod ütüleme yapıldı komple bacak. ilk seans fazla dökülmeyebilir normal dediler. ikinci de daha net olur dedi. ne diyorsunuz. 44jull akım vermiş öyle dedi bu ne ifade eder
kızlar ben diode ütüleme sistemine gidiyorum jel ile yapılıyor jelsiz de yapılabilien bi cihaz. ilk seansta düşük doz almıstım acımamıstı ama sonrasında 2 seans daha oldum doz yükseltildiğinde kıvrandım canım biraz tatlıdır ama kesinlikle çok acıyor belki yapımla da alakalıdır. işlemi yarım bırakasım geldi son seanslarda o kadar kötü oldum. toplam 3 seansa gittim seanslardan 10 gün sonra belli bölgelerde dökülmeler oluyor ama tekrar cıkıyor tabi. son seans aralıgımı 2 aya uzattım maddi olarak dokunmasın diye bu sefer lazer yapan kadın bunun iyi bisey olmadıgını seans arası cok olursa kıl köklerimin eski halini alacagını söyledi sacma geldi?
Böyle bisey duyan var mı aranızda kızlar henüz bariz azalma göremedim pek bi fark yok gibi ve seans araları 2 ay olsa ne olur bi aksilik olur mu gercekten kadın bana sıfırdan baslamıs gibi olursun dedi olabilir mi böyle birsey ?
seans basına da 100 tl ödüyorum
Evettt ben yaptırdım ayva tüylerinide yok ediyo zaten diode ince tuylere odaklı :)evet diode super yalniz gobek gibi ayva tuylerini de goruyo mu bilgisi olan?
kızlar haftaya gün alıp başlıyorum 6 seans komple bacak diode başlıyorum. yalnız benim çok batık var onlar ne olacak yani derinin altında olanlar temizlenir mi bilemedim. özellikle batık için başlıyorum lazere zaten. bu arada ben 3 yıl önce alex 5 seans koltukaltı 5 seans genital yaptırdım. bıraktığımda yüzde 70 yok olmştu. şimdi biraz daha fazla sanırım tamamen bitmeden bıraktığım için oldu. yine de pişman değilim eskiye göre şu an yüzde 40 50 bi azalma kaldı yani. ama korkuyorum genital için çocuk doğurduktan sonra tekrar başlarım henz evlenmedm bile gerçi ama seneye olabilir:) tabi çocuk filan kısmetse 3yıl sonra düşünüyrm. o zamana kadar genital bekler sanırım.. ya da güvenilirliğine ikna olursam seneye başlarım yani belli olmaz:)) şu bacaklarda bi göreyim diode u ona göre biterse ya da en azından yüzde 50 azalsın batıklar gitsin razıyım o zaman başka bölgeleri de düşüneceğim bel göbek çizgisi popo hattaben de bölge çok anamm bitmez bitmez pufff :S
Batığın tek çaresi lazer ve düzenli gidersen hepsinden tamamen kurtulursunHiç dert etme. Hangi tür diode? Uygulama nasıl yapıldı? Acı durumu neydi?
merhaba arkadaşlar... bende 2013 subat ayından beri yaptırıyorum... bikini, koltkaltı, çene bıyık, komple bacak, ayak parmakları, popo, göbek... 9 seasn oldu.. hastanede yaptırıyorum ve çok memnunum..
ilk 4 seasımı jel sürerek yaptılar sbra dökülmüyordu hep aynı gbiydi.. neyse snra diodenin bi üst modeli geldi ucu buzlu vee son derece süper atış yapıyor ancak acısı da kaçınılmaz... parol içip öle giriorm seansa brz rahatlıyorum..
ve son uyguladığı bu buzlu diod makinayla gerçekten tüylerim btti dieblrm sadece bikini bıyık çene de brz çıkıyor amaa komple vüct bitene kadr gidiyorum.. hastanede 1700 e yaptırıyorum bu da kampanyalıydı.. gayet memnunum batıklarım gitti.. hele ki benm tyler btmez diodm gerçekten insan kendine şöyle bir baktığın da mutlu oluo...
ve htta sordum da acaba hamilelkte doğmdan snra çıkar mı diee çıkmaz dediler :2:
denemeyen varsa denesin hakikaten çok iii =))
Merhaba :) Hadi geçmiş olsun.Bende bugün Bakırköy'de bir yerde ilk seansıma girdim Diod lazer uygulandı ve aynen senin dediğin gibi hiç acıma olmadı. bende şüphelendim sordum acıması gerekmiyomuydu diye. Alexandre cihazları daha çok acı hissi verir diod son derece konforlu ve etkili dedi..Eee galiba bu iş biraz da güven işi. İnşallah işe yararr :)
jel ile olan ütüleme diod dökmüyor mu cnm ben 6 seans komple bacak aldım ilk seans dökülmez dedi 2den sonra dökülür dedi bak şimdi üzüldüm umarım benim öyle olmaz
Kizlar ben yaptiriyorum duzenli gitmedigim halde yok denecek kadar az hemde hic acimiyor adet bittikten sonra gidin daha iyi sonucalirvdaha az aci cekersiniz
döküyor ama çok etkili bulmadım tabiii bnm tüylerim çok sertti yoğndu blmiyorum belkide ondandr.. bi de bni ilk bşlarda bştan sawma yapmşlardı fazla acı duymadım fln.. snra hastanede lazri daha ii yapan bi kadına geçiş yaptm 3ten snra döklmeye bşladı... 4 ten snrada diodun bi üst modeline geçtik işte... çnküü çoğu kişi hep döklmüo demiş bilmiyoum..
umarım senin çabk dökülür...
ya ben de şöyle biliyorum diode etkili ama uzun sürede etkili yani çebuk dökmez ama uzun vadede daha iyi sonuç gibisinden.. ama bu söylentiler ne kadar doğru bilinmez. diode un üst modelinin adı neymiş peki?
kızlar bi de ben hiç jilet yapmazdım bu jilet olayı korkutuyor artacak iyice diyeama jiletsiz de olmaz lazer... puff üst bacağımı azdırmaz umarım o kadar kalın değil benim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?