- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.367
-
- Konu Sahibi Meliszamir
Ondan sonra yok eve gittik diye sevismek zorunda mıyız, yok öbüştük diye sevismek zorunda mıyız yok sürtüştük diye sevismek zorunda mıyız. Bi yerden baslatayım da devamını öyle böyle getiririm diyorlar işte, hassasiyetin varsa girişmeyecen , ağlarsın sonra böyle.:) Ya manipülatif tipler o yazdığın önerilere sinip kabul edilmediğinde çirkinleşip, önce öptürmüştün şimdi mi tuttu namusluluğun der.
Ha az olunca dini açıdan sorun yok o zamanöpüşmenin biraz fazla sürmesi inanılmaz derecede vicdan yapmama sebebiyet veriyor.
Yav işte filmin sonu belli, gitme bacım sen de. Adamın gözü göz değil, bakışı bakış değil.Ondan sonra yok eve gittik diye sevismek zorunda mıyız, yok öbüştük diye sevismek zorunda mıyız yok sürtüştük diye sevismek zorunda mıyız. Bi yerden baslatayım da devamını öyle böyle getiririm diyorlar işte, hassasiyetin varsa girişmeyecen , ağlarsın sonra böyle.
Ah canım benim daha ne denizler ne fırtınalar göreceksin.Saf masum ilk gençlik.Erkeklerin kafasından geçenleri bilsen masumluğuna ağlarsın.Merhabalar 19 yaşındayım sınavıma 2 ay var ve 2 aydır sevgilim var. Her şey güzel gidiyor fakat ileride yaşanmasını istemediğim şeyler için önceden onunla konuştum ve beni anlayışla karşıladı. İstemediğim sürece bir şey yapmayacağını söyledi. Sarılmak, öpmek vs rahatsız edici değil ama öpüşmenin biraz fazla sürmesi inanılmaz derecede vicdan yapmama sebebiyet veriyor. Bu konuda da onunla konuştum. Onu gerçekten seviyorum büyük ihitmal de uzun süreli bir ilişki olacak. Çoğu genç de benim gibi düşünmüyor. Sevgili olmak için illaki böyle şeylere ihtiyaç yok değil mi? Tam tamına 2 haftadır bunu düşünüyorum ve delirmek üzereyim neden bu kadar bu durumu taktığımı bilmiyorum. ( Bunlar ayıp şeyler falan demeyin, biliyorum çoğu insan ihtiyaç olarak görüyor fakat ben böyle yetiştim ve istemiyorum da evlenene kadar herhangi bir elleşme cinsel olay. Herkesin ilişkisi farklıdır.)
Evine gittiyse sevişmek zorunda değilmiş , sen git azgın boğaya de onuYav işte filmin sonu belli, gitme bacım sen de. Adamın gözü göz değil, bakışı bakış değil.
Tamam bacım, normal erkeklerde bu geçerli. Ama takıldıkları adamlara bir baksanıza. Dün bir sürü konuştuk işte, tekrar yazmak istemiyorum. Bu tiplerin evine gidersen olanlar olur tabi.Evine gittiyse sevişmek zorunda değilmiş , sen git azgın boğaya de onu
Onu gerçekten seviyorum büyük ihitmal de uzun süreli bir ilişki olacak.
Bence süreden ziyade şöyle, dudaktan minicik öpünce çok da şey olmuyor. Ama öpüşürken diller devreye girince otomatikman vücut testesteron, östrojen ve vicdan azabı pompalamaya başlıyor.5 saniyeden fazla öbüşünce x 2
Naptın ya x 3 oldu şuvanBence süreden ziyade şöyle, dudaktan minicik öpünce çok da şey olmuyor. Ama öpüşürken diller devreye girince otomatikman vücut testesteron, östrojen ve vicdan azabı pompalamaya başlıyor.
Ramazanda bari rahat durun mubarekler demek istiyorum hajajjajaBu nasil konu ya
Iki gündür öpüşen sevişen kan rengi
Durmuyorlar artık yapıyorlar madem saçma sapan şeyler yapıyorlar komik akla zarar şeyler konularRamazanda bari rahat durun mubarekler demek istiyorum hajajjaja