• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilemma

Tabiki ben de istedim o kadar dengesiz değilim ama daha çok eşim istedi ama şuan çocukla Bi gram alakası yok. Sanki zorla hamile kalmışım gibi davranıyor. Bu art niyettir bence
Daha dokuz haftalık hamilesiniz, kalp atışı yeni duyuldu, karnınız bile çıkmadı bebeğin somut bir belirtisi yok nesiyle ilgilenebilir ki bebeğin?? Ne yapmasını istersiniz?

Daha dokuz haftalık hamilesiniz, kalp atışı yeni duyuldu, karnınız bile çıkmadı bebeğin somut bir belirtisi yok nesiyle ilgilenebilir ki bebeğin?? Ne yapmasını istersiniz?
Biraz sevinçli mutlu heyecanlı olmasını bekledim açıkcası bide kalbimi kırmadan konusmasını. Nolursa olsun insan dikkat eder bağırıp çağırıp hakaret etmez diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum ki ben

Maddi yardım falan eder de pek gidip gelmez, nedenini bilmiyorum ailecek çok bağlı değiller. Demekki ailesi de sevmiyo bunu
İçgüveysi psikolojisine girmiş. Sen zorlamamışsın taşınmaya ama biraz ezilmiş ailenin ilgisi karşısında. Hayatını sorgulamış, ailesini sorgulamış bu süre zarfında. Ağır gelmiş bu ona. Ben öyle tahmin ediyorum.

İçgüveysi psikolojisine girmiş. Sen zorlamamışsın taşınmaya ama biraz ezilmiş ailenin ilgisi karşısında. Hayatını sorgulamış, ailesini sorgulamış bu süre zarfında. Ağır gelmiş bu ona. Ben öyle tahmin ediyorum.
Çok minnetsiz Bi insan, kendi kafasına göre yaşamaya alışmış

Ya konusmaya çalıştım artist artist hareketler yapıyo, Bi garip tavırlar. Çok pişmanmış ailemin yanından ev aldı diye. Niye diyorum cevap yok
Bakın sebebini öğrenmişsiniz. Demek ki kendisini huzursuz eden bir şeyler olmuş.Bir de tersini düşünün siz onun ailesinin yakınında ev aldığınızı varsayın. Duygularınız nasıl olurdu?Onun da bir şekilde çözümünün olduğunu rahatsız olmaya devam ederse ilerde bir şekilde taşınacağınızı söyleyin. Biz kadınlar nasıl ki rahatsız oluyorsak erkekler de özgürlüklerinin kısıtlanacağını , rahat davranamayacaklarını düşünebilirler.Bir de duygularını açmaya çalışın.Çoğunlukla insanımız duygularını açmak yerine erkekler bağırarak kadınlar da genelde ağlayarak ifade ederler.Bu gibi şeyler tekrarlanınca ilişkiler de bir süre sonra bitme noktasına gelir.
Ayrıca konunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Minnetsizlik başka bu yaptıkları başka. İnsan teşekkür eder. Bu başka birşey.
Madem seni annenin başına bırakmak yerine bakıcı tutsaymış bay minnetsiz.
Hem yaptırıyo hem de tesekkür etmiyo bu minnetsizlik değil nankörlük çok haklısınız. Aaa ev aldı ya annemin yanından çok büyük bişi yaptı ailem tabiki yardımcı olacak diye düşünüyo bence

Bakın sebebini öğrenmişsiniz. Demek ki kendisini huzursuz eden bir şeyler olmuş.Bir de tersini düşünün siz onun ailesinin yakınında ev aldığınızı varsayın. Duygularınız nasıl olurdu?Onun da bir şekilde çözümünün olduğunu rahatsız olmaya devam ederse ilerde bir şekilde taşınacağınızı söyleyin. Biz kadınlar nasıl ki rahatsız oluyorsak erkekler de özgürlüklerinin kısıtlanacağını , rahat davranamayacaklarını düşünebilirler.Bir de duygularını açmaya çalışın.Çoğunlukla insanımız duygularını açmak yerine erkekler bağırarak kadınlar da genelde ağlayarak ifade ederler.Bu gibi şeyler tekrarlanınca ilişkiler de bir süre sonra bitme noktasına gelir.
Ayrıca konunuzu düzenlemeniz gerekiyor.
Çok iyi niyetli Bi insansınız, dilerim söylediğiniz gibidir ama ben daha çirkin şeylerin kokusunu alıyorum

10 gunde ne oldu alip karsiniza sormadimizmi niye boylesin diye
Daha once sikinti yoktu diyorsunuz bir derdi vardir belki

Şimdi şunu ben anlayamıyorum; evet hakaret vs kabul edilecek şeyler değil. Ama annenize yakın sizin istediğiniz eve taşınınca çok iyiydi kocanız 10 gündür ters konusunca mı kötü. İnsan normalde seyahat için bile gitse bir yere duygusal dalgalanma yaşayabiliyor. Çok detay vermemişsiniz ama eğer eskiden beri oturduğu bir yerden ayrılıyorsa belki bunalmıştır. Sonuçta biz Kadınlar hamile olunca,adet olunca, cenazede, düğünde, özel durumda anlayış bekleyip hırçın olduğumuz zamanlar oluyorsa ve erkeklerin anlayışsız olduğundan yakınıyorsak; erkeklerinde böyle zamanları olabilir.
Evlilik böyle bi şey değil. İstediğimi yapınca canımsın aşkımsın ama istediğim gibi olmayınca boşanalım. Bence acele karar veriyorsunuz. Ve kocamdan memnun değilim diye çocuk aldırmak ne demek. Bi tanecik sperm verdi diye çocuğun sahibimi, yooo. Asıl benim o çocuğun her şeyi benim parçam en çok o. Alt tarafı bi sperm bi de soyadı babasından aldığı. Benim kanımdan besleniyor,benim sütümle büyüyor. Ve şuanda kalbi atıyor....
İnşallah doğru ve yerinde karar verirsiniz.

Ettiği hakaretlere alınmamam mı gerekirdi anlamadımki. Prenseslik var mı cidden ben mi göremiyorum

Alintiladigim postlarda adamin ilgili oldugunu gormek zor degil. Ne oldu da hakaretleri etti oraya bakmak lazim. Hakaretlere lafim yok hos gorulemez ama bu noktaya nasil geldigine bakmak lazim. 10 gun oncesine kadar ilgili adam 10 gun sonra bu haldeyse birileri prenseslik sendromundadir kusura bakma.

Şimdi şunu ben anlayamıyorum; evet hakaret vs kabul edilecek şeyler değil. Ama annenize yakın sizin istediğiniz eve taşınınca çok iyiydi kocanız 10 gündür ters konusunca mı kötü. İnsan normalde seyahat için bile gitse bir yere duygusal dalgalanma yaşayabiliyor. Çok detay vermemişsiniz ama eğer eskiden beri oturduğu bir yerden ayrılıyorsa belki bunalmıştır. Sonuçta biz Kadınlar hamile olunca,adet olunca, cenazede, düğünde, özel durumda anlayış bekleyip hırçın olduğumuz zamanlar oluyorsa ve erkeklerin anlayışsız olduğundan yakınıyorsak; erkeklerinde böyle zamanları olabilir.
Evlilik böyle bi şey değil. İstediğimi yapınca canımsın aşkımsın ama istediğim gibi olmayınca boşanalım. Bence acele karar veriyorsunuz. Ve kocamdan memnun değilim diye çocuk aldırmak ne demek. Bi tanecik sperm verdi diye çocuğun sahibimi, yooo. Asıl benim o çocuğun her şeyi benim parçam en çok o. Alt tarafı bi sperm bi de soyadı babasından aldığı. Benim kanımdan besleniyor,benim sütümle büyüyor. Ve şuanda kalbi atıyor....
İnşallah doğru ve yerinde karar verirsiniz.
Vallahi de evi burdan almak onun fikriydi gidene kadar da çok iyiydi. Benim kızdığım şey gidip orda arkadaslarının lafından etkilenip gelip burda köpek gibi saldırması. Bu adama gelecekte biri dese ki çocuk mu bakcan bide kadının işi o deseler demekki çocuğa da bakmıcak. Kaç yaşında adaö durduk yere surat asmalar hakaret etmeler hadi çocuğa da gerizekalı sen Bi işe yaramıyorsun derse ilerde

Bilmiyorum çocuğu aldırayım diye mi yapıyo acaba. Ben fevri biriyim yapacağımı bilir cünkü
Ya bunu anlamanın bir yolu var aslında benim bildiğim bu iş için eşin imzalı belgesi gerekiyor yani tamam derse imzalamaya demek ki istemiyor.

Alintiladigim postlarda adamin ilgili oldugunu gormek zor degil. Ne oldu da hakaretleri etti oraya bakmak lazim. Hakaretlere lafim yok hos gorulemez ama bu noktaya nasil geldigine bakmak lazim. 10 gun oncesine kadar ilgili adam 10 gun sonra bu haldeyse birileri prenseslik sendromundadir kusura bakma.
Şehirdışına gitti evi getirmek için Bi hafta kaldı orda hergün dışardaydı muhtemelen arkadasları dedi ki sen manyak mısın kaynana yanına taşınılır mı. Bunun üstüne gelip sürekli saldırıyo

Back