- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi allymcbeal
Bence biraz daha sabret bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabki de art nyet.. ama kesnlikle hazr hissettiğin zamanda olması en güzeli olurdu..2 seçenek sana ve bebiğine mutsuzluk getirir .. ilk seçeneğede kıyılmaz yaaTabiki ben de istedim o kadar dengesiz değilim ama daha çok eşim istedi ama şuan çocukla Bi gram alakası yok. Sanki zorla hamile kalmışım gibi davranıyor. Bu art niyettir bence
Sizinle geldiği için neden kaybetsin ki ,Benimle hastaneye geldiği için 50 bin kaybetti, kendi hataları yüzünden 1 milyon TL kaybetti adını bile anmadım kendi kazandığın para dedim. Şuan bu durumdaysak eşimin yaptığı finansal hatalar yüzünden ama Bi kere yüzüne vurmadım
Kafam çok karışık düzgün anlatamamışım. Hamile Olduğumu öğrendik ailemin yanından ev aldık kendi fikriydi, sonra esyaları taşımaya gitti şehir dışına geldiğinde suratı 5 karış sürekli laf sokma derdinde. Olay günü de mobilyacı geldi esyalarımı kuruyordu esyaların yerine karıştı benim dediğimin tam tersini söylüyo oraya olmaz buraya olur. Hafif atıştık elektrik falan alınacaktı komsudan illa annen de gelsin dedi. Ben de salonun konsol yerine karar veremedim annem de gelince o da baksın dedim şimdilik başka yerleri kursunlar dedim. Sonra gelip yanıma bunları söyledi. Hem annem gelip it gibi çalışsın istiyo hem de annem bişiye karışmasın istiyo galiba. Tam anlamadımBunları durup dururken mi söyledi?
Yani ortada bir şey yoktu ve geldi size yukarıdakinleri söyledi.
Adamın söyledikleri çok davarca ama karşılıklı bir diyalog olmuş olması lazım, kimse durup dururken bunları söylemez
Başında durması gerekiyordu borsa sabah 10 da açılıuo erken gidecektik uyanamadım 11 de gittik hissesi düşmüş satmak zorunda kaldı falanSizinle geldiği için neden kaybetsin ki ,
Ailesiyle pek görüşmez ailem de bana aşırı düşkün, dediğiniz olabilir. Çünkü benim ailem bişi yapmak zorunda değil ama her yere koşturuyor Bi Allah razı olsun demedi.eşinizin ailesiyle sorunlarimi var
Siizn aileyle olan bagimi kiskandi bu tarz triplere girdi
Evde iş yapıyordu onlar ben de balkonda oturuyorum. Baya da Bi saat geçti acıktım çok kan şekerim düştü. Acıktın mı diyo evet diyorum şu işlerde bitsin diyo öyle çıkarız yemeğe 2 saat geçti öylece. Aşırı acıkıyorum bekleyecek durumda değilim. Yada çocukla ilgili açıp bişi okumuyo iskele babası kıvamında
Yasal aldırma süresine 1 hafta kaldıBence biraz daha sabret bakalım ne olacak
Valla ilgi kısmı olmasa da olur ama bari hakaret etmesin. Eşiniz size hiç hakaret etti mi hamile kaldığınızdan beri gelip laf sokma hakaret etme böyle davranışları oldu muÇocuk mu? Daha pirinç tanesi kadar bir cenin o. Sizin hamilelikten dolayı aşırı ilgi beklediğinizi ve eşinizin bunyüzden stres olduğunu düşünüyorum . Ben 9 haftalık hamileyken eşim hiç bir ev işine yardım etmiyordu , riskli gebelik değilse gerek yok zaten . Ne okuyacak adam taşınma telaşı içinde. Siz okuyun , daha sonra okur o da . Biraz sakin olup kendi davranışlarınızı gözden geçirin lütfen . Bebek onun da bebeği ama asıl sorumlu sizsiniz , okuyun araştırın sizi engelleniyor ki ama ondan aynısını beklemeyin .
İç güveysi psikolojisine girmiş. Naptınız çok mu zorladınız adamı bunun için? Alnına silah mı dayadınız, ne oldu? . İstemiyorum diyememiş mi önceden?Ya konusmaya çalıştım artist artist hareketler yapıyo, Bi garip tavırlar. Çok pişmanmış ailemin yanından ev aldı diye. Niye diyorum cevap yok
Keşke 3. Seçenek olsaTabki de art nyet.. ama kesnlikle hazr hissettiğin zamanda olması en güzeli olurdu..2 seçenek sana ve bebiğine mutsuzluk getirir .. ilk seçeneğede kıyılmaz yaa
Valla kendi fikriydi ben söylemedim bile. Şöyle de bişi geliyo aklıma ailemin yanına taşıdı ki evi o benle ilgilenmek zorunda kalmasın diye ailesi bakar mı dedi acabaİç güveysi psikolojisine girmiş. Naptınız çok mu zorladınız adamı bunun için? Alnına silah mı dayadınız, ne oldu? . İstemiyorum diyememiş mi önceden?
Eğer bu evliliği istemiyorsanıs çocugunuzu tekbaşınıze büyütmek ama sanrm buna cesaretiniz yokKeşke 3. Seçenek olsa
Kaç senedir tanıyorum güya hiç bu yönlerini görmemiştim.Adam zoru görünce kaçmaya çalışan bir tip gibi geldi bana.Sorumluluk gözünü korkutmuş.Bu Adam böyle iyi gününüzde yanınızda kötü gününüzde kaçışlarda.Ne yapacaksanız bu kişiye güvenmeden yapmanızı tavsiye ederim.Keşke çocuk planlamadan önce sorumluluk sahibi bir insan mı diye deneseydiniz onu.
Bence köprüden önce son çıkıştasınız iyi düşününKaç senedir tanıyorum güya hiç bu yönlerini görmemiştim.
Son 10 gün için mi boşanma kararı aldınız. Yoksa evliliğiniz de yaşadığınız hiç güzel günler olmadı da artık son 10 gündür dayanacak gücünüz mü kalmadı.Arkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
Olabilir. Kendi ailesiyle arasında niye bağ yok?Valla kendi fikriydi ben söylemedim bile. Şöyle de bişi geliyo aklıma ailemin yanına taşıdı ki evi o benle ilgilenmek zorunda kalmasın diye ailesi bakar mı dedi acaba
Çok zor Bi karar. Keşke biri benim yerime bu kararı alsaBence köprüden önce son çıkıştasınız iyi düşünün
Hayatınızın ipleri sizin elinizde umarım her şey sizin için güzel olurÇok zor Bi karar. Keşke biri benim yerime bu kararı alsa
Maddi yardım falan eder de pek gidip gelmez, nedenini bilmiyorum ailecek çok bağlı değiller. Demekki ailesi de sevmiyo bunuOlabilir. Kendi ailesiyle arasında niye bağ yok?