• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilemma

Nasil yani tek sorun 10 gunluk degisim mi? Daha oncesinde aranizda herhangi bir sorun yok muydu? Bence baska bir sorununuz yoksa bu kadar ani karar vermeyin.
Ufak tefek şeyler olmuştur ama daha önce de yazdım daha önce ev taşımak bebek sahibi olmak borca girmek böyle şeyler yaşamadık. Gezip tozduk o yuzden sorumluluk alamadığını düşünüyorum

Bazıları sözleri ciddiye almaz.Bir avukata gidip görüşseniz,mahkeme kağıdı eline gelse o zaman etekler tutuşur.Yani sadece rızam yok diyip geçiştirmesini de anlayamadım.Sanki ısrar etseniz kabul edecekmiş gibi.Çok tuhaf Cidden 10 gün önce her şey iyiyken birden böyle bir durum olması
Valla ben de onu sezdim, ben günahını almam o çocuğun diyo da sanki ben gidip halletsem kürtajı çok da üzülmez, öyle bi hava sezdim

Ya benden çok ailemin ilgisini çekiyo, bu adamın kaçıncı cocupu diyolar gercekten alakası yok inanın. Annemle babam yapıyp sürekli bişiler. Eşim gidip Bi köşede uzaklara dalmakla mesgul :)
O zaman aileniz dolduruyor sizi, konuşturmayın onları siz de. Siz ne bekliyorsunuz da yapmıyor bu adam anlamadım ki. Daha ortada somut bir çocuk bile yok siz hangi çocuğa neyin ilgisini bekliyorsunuz?

Hamileligimin başlarında kocamı boğmayi filan düşünüyordum sakın ol geçer bu günler de.
Ayrıca bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladığında bu düşüncelerinden utanacaksın

Lokantadan yemek isteseydin. Niye 2 saat bekliyorsun?valla ben pek bişi anlamadım sanırım hamilelik biraz zorluyor seni.

Valla ben de onu sezdim, ben günahını almam o çocuğun diyo da sanki ben gidip halletsem kürtajı çok da üzülmez, öyle bi hava sezdim
Adam zoru görünce kaçmaya çalışan bir tip gibi geldi bana.Sorumluluk gözünü korkutmuş.Bu Adam böyle iyi gününüzde yanınızda kötü gününüzde kaçışlarda.Ne yapacaksanız bu kişiye güvenmeden yapmanızı tavsiye ederim.Keşke çocuk planlamadan önce sorumluluk sahibi bir insan mı diye deneseydiniz onu.

Bana karnımı gösterip hayattaki tek başarın bu dedi halbuki çok iyi Bi kariyerim de vardı. İşe yaramaz falan dedi inanın şoktayım
Bunları durup dururken mi söyledi?
Yani ortada bir şey yoktu ve geldi size yukarıdakinleri söyledi.
Adamın söyledikleri çok davarca ama karşılıklı bir diyalog olmuş olması lazım, kimse durup dururken bunları söylemez

Siz bunu nasıl sakın karşılayabiliyorsunuz, çok sasirdim😳
Benimle hastaneye geldiği için 50 bin kaybetti, kendi hataları yüzünden 1 milyon TL kaybetti adını bile anmadım kendi kazandığın para dedim. Şuan bu durumdaysak eşimin yaptığı finansal hatalar yüzünden ama Bi kere yüzüne vurmadım

Back