- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
- 63
- Konu Sahibi allymcbeal
Vallahi otururken geldi böyle dedi gittiKadın orda otururken gelıp dupdururken bunu dememıstır dıye dusunuyorum zira adamdan cok ıyı dıye bahsediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi otururken geldi böyle dedi gittiKadın orda otururken gelıp dupdururken bunu dememıstır dıye dusunuyorum zira adamdan cok ıyı dıye bahsediyor.
Ozaman kendısı deli.Vallahi otururken geldi böyle dedi gitti
Yerimden kalkınca kendi kızıyo annen yapsın diyo, annem kızıyo sen yapma çocuk düşse daha mı iyi diye psikolojik baskı yapıyo ikisi. Yoksa ben iyiyim yaparım valla. Zaten temizlikçi geldi eşim çok iş yapmadı kiAdam 10 gunde degisti demissiniz. Muhtemelen hamileligi ogrenince oturdugunuz yerden kalkmayip ustune tavir trip yapip adami bunalttiniz. Taze hamileler su baba adaylarini bi salsaniz mi artik
Cocugun dusme tehlikesi var falan mı dedi doktorYerimden kalkınca kendi kızıyo annen yapsın diyo, annem kızıyo sen yapma çocuk düşse daha mı iyi diye psikolojik baskı yapıyo ikisi. Yoksa ben iyiyim yaparım valla. Zaten temizlikçi geldi eşim çok iş yapmadı ki
Aynen rahatsız Bi insanmışOzaman kendısı deli.
Bosanmayı düşünebilirsin
Yok ama daha önce kimyasal gebelik yaşadım ondan ikisi de korkuyo Bi garipler. O gün beni yemek almaya göndermeyen de kendisi, yatalakmışım gibi davranıyolarCocugun dusme tehlikesi var falan mı dedi doktor
Burada aldırma diyenlere bakma.Çocuğu doğurursan bir ömür boyu uğraşacak olan kişi sen olacaksın.Anlattığın kadarıyla bu Adam baba olma sorumluluğunu kaldıramayacak gibi duruyor.Daha hamileyken böyleyse sonrasında artarak gider diye düşünüyorum.Daha yaşın genç ne tekrar evlenmek için ne de anne olmak için geç kalmış değilsin bunu unutma.Çocuk planlayarak mı oldu ?Arkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
Yok özünde iyi değil ama ilgiliydi Allah varAbi kocan kotu desek bu sefer olay ozunde iyidire donuyor:) valla bazen beynim yaniyor benim :)))
Çok planlı değildi daha önce çabaladık olmamıştı, maddi olarak hazır olmadığımız Bi dönemde oldu ama olsun dedik. Aynen öyle hayatım boyunca bu adamla yüzyüze gelcem çocuk için . Çocuğa da yazık kim ister böyle dünyaya gelmek. Tesekkür ederimBurada aldırma diyenlere bakma.Çocuğu doğurursan bir ömür boyu uğraşacak olan kişi sen olacaksın.Anlattığın kadarıyla bu Adam baba olma sorumluluğunu kaldıramayacak gibi duruyor.Daha hamileyken böyleyse sonrasında artarak gider diye düşünüyorum.Daha yaşın genç ne tekrar evlenmek için ne de anne olmak için geç kalmış değilsin bunu unutma.Çocuk planlayarak mı oldu ?
Ya konusmaya çalıştım artist artist hareketler yapıyo, Bi garip tavırlar. Çok pişmanmış ailemin yanından ev aldı diye. Niye diyorum cevap yokBen olsam eşimi karşıma alır sakin bir dilli konuşurum.Nedenini öğrenmeye çalışırım.Sorun ne ise birlikte çözmeye çalışırım.Ortada 10 günlük bir sorun var ve siz kendi başınıza çözüm bulmaya çalışıyorsunuz.Evcilik mi oynuyorsunuz canım! Al kocanı karşına yetişkin iki insan gibi oturup sorununuz her neyse konuşun.
Nasil yani tek sorun 10 gunluk degisim mi? Daha oncesinde aranizda herhangi bir sorun yok muydu? Bence baska bir sorununuz yoksa bu kadar ani karar vermeyin.Arkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
Rica ederim.Bence hareketlerini düzeltmesi gerektiğini yoksa boşanıp kürtaj olacağını söyle bakalım ne tepki verecek ?Çok planlı değildi daha önce çabaladık olmamıştı, maddi olarak hazır olmadığımız Bi dönemde oldu ama olsun dedik. Aynen öyle hayatım boyunca bu adamla yüzyüze gelcem çocuk için . Çocuğa da yazık kim ister böyle dünyaya gelmek. Tesekkür ederim
Evde iş yapıyordu onlar ben de balkonda oturuyorum. Baya da Bi saat geçti acıktım çok kan şekerim düştü. Acıktın mı diyo evet diyorum şu işlerde bitsin diyo öyle çıkarız yemeğe 2 saat geçti öylece. Aşırı acıkıyorum bekleyecek durumda değilim. Yada çocukla ilgili açıp bişi okumuyo iskele babası kıvamında
Açıkcası biz gezdik tozduk tatillere gittik hiç böyle sorumluluğumuz olmamıştı o yüzden iyiydi hep bana karsı çok ilgili ne istesem yapan sürekli hediyeler sürprizler. Valla şok olduk ailecekAllah Allah. Çok ilginç. Karısını rahatça ezikleyebilmek için mi yana yakıla çocuk istemiş? Öncesinde de illa ki birkaç sinyal çakmıştır. Ne yapıyordu çocuktan önce mesela sana nasıl davranıyordu?
Ben söyledim boşanalım diye ciddiye almadı galiba iyi tamam falan dedi sonra bişi olmamış gibi devam ediyor. Kürtajı da söyledim böyle saygısız davranacaksan istemiyorum dedim benim rızam yok dedi sadeceRica ederim.Bence hareketlerini düzeltmesi gerektiğini yoksa boşanıp kürtaj olacağını söyle bakalım ne tepki verecek ?
Ya benden çok ailemin ilgisini çekiyo, bu adamın kaçıncı cocupu diyolar gercekten alakası yok inanın. Annemle babam yapıyp sürekli bişiler. Eşim gidip Bi köşede uzaklara dalmakla mesgul :)E söyleyin. Bekleyemem çok acıktım ben demek çok mu zor? Öyle aç açına beklemeye devam edince ne geçti elinize? İskele babası olmasıyla çocukla ilgili kitap okumamasının alakasını da kuramadım. Eskiler kitapla mı çocuk büyütmüş? Zamanla o da babalığı benimser. Siz daha kendiniz anneliği benimseyememişsiniz o yüzden karşı taraf hemen bu moda girsin diye beklemeniz anlamsız
Bazıları sözleri ciddiye almaz.Bir avukata gidip görüşseniz,mahkeme kağıdı eline gelse o zaman etekler tutuşur.Yani sadece rızam yok diyip geçiştirmesini de anlayamadım.Sanki ısrar etseniz kabul edecekmiş gibi.Çok tuhaf Cidden 10 gün önce her şey iyiyken birden böyle bir durum olmasıBen söyledim boşanalım diye ciddiye almadı galiba iyi tamam falan dedi sonra bişi olmamış gibi devam ediyor. Kürtajı da söyledim böyle saygısız davranacaksan istemiyorum dedim benim rızam yok dedi sadece