• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilemma

Arkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
Aekadaşım sende hormonal değişikliklerden dolayı daha fazla abartıyosun olayları bence. 10 gündür yorgundur oda alışmaya çalışıyodur bebek haberine. Belki canını sıkan bi olay vardır size anlatmıyodur hamile olduğunuz için. Yani sadece10 gündür size olan tavrından dolayı bosanmak düşünülmez. Varsa öncesinde probleminiz o zaman bişe diyemem. Eğer boşansanız bile babasıyla muhattap olmama gibi bi durumunuz söz konusu olmaz. Çünkü burda en masumunuz çocukken siz anlaşamadınız diye babasıyla olan ilişkisine engel olamazsın

İyiydi sıkıntı yok ev falan aldık benim istediğim yerde aileme yakın diye. Ne istersem yapar normalde. Annem içerdeyken gelip lafları sokup gitti
Cocuk ıstemıssınız ev almıssınız..
Cocuk ıstedıgınızde olmus, evinize gecıyorsunuz.

Sukredıp mutlu olmak ıcın onca sebep varken, sukursuz davranan insanlara Allah akıl fikir versin.

Evde iş yapıyordu onlar ben de balkonda oturuyorum. Baya da Bi saat geçti acıktım çok kan şekerim düştü. Acıktın mı diyo evet diyorum şu işlerde bitsin diyo öyle çıkarız yemeğe 2 saat geçti öylece. Aşırı acıkıyorum bekleyecek durumda değilim. Yada çocukla ilgili açıp bişi okumuyo iskele babası kıvamında

Esiniz surekli boyle degil ise muhtemelen tasinma telasindan dusunememistir. Ev tasirken cocukla ilgili makaleler okumak da cok normal olmasa gerek.

Evde iş yapıyordu onlar ben de balkonda oturuyorum. Baya da Bi saat geçti acıktım çok kan şekerim düştü. Acıktın mı diyo evet diyorum şu işlerde bitsin diyo öyle çıkarız yemeğe 2 saat geçti öylece. Aşırı acıkıyorum bekleyecek durumda değilim. Yada çocukla ilgili açıp bişi okumuyo iskele babası kıvamında
Cıkıp yiyebilirsin hatta gelirken onlara da getirebilirsin.
Neden kendin cıkıp yemıyorsun?

Bana karnımı gösterip hayattaki tek başarın bu dedi halbuki çok iyi Bi kariyerim de vardı. İşe yaramaz falan dedi inanın şoktayım
Allah Allah. Çok ilginç. Karısını rahatça ezikleyebilmek için mi yana yakıla çocuk istemiş? Öncesinde de illa ki birkaç sinyal çakmıştır. Ne yapıyordu çocuktan önce mesela sana nasıl davranıyordu?

Cocuk ıstemıssınız ev almıssınız..
Cocuk ıstedıgınızde olmus, evinize gecıyorsunuz.

Sukredıp mutlu olmak ıcın onca sebep varken, sukursuz davranan insanlara Allah akıl fikir versin.

Bazi insanlar boyle her sartta ilgi alaka bekler. Bir de hamileyse normalde gormedigi ilgiyi bekler :)

Bazi insanlar boyle her sartta ilgi alaka bekler. Bir de hamileyse normalde gormedigi ilgiyi bekler :)
Kesinlikle katılıyorum.
Yerinde olmak isteyen onlarca insan var halbuki.
Aciktıysan adamın ısı basından asmıs cık kendin ye, gelirken ona da yemek getir hatta.
Neden saatlerce bırı yemege gotursun dıye bekleyip goturmedı dıye de kızar ki.
Yeni ev ne guzel..
Tadını cikarmak varken... Bılemedım.

Kesinlikle katılıyorum.
Yerinde olmak isteyen onlarca insan var halbuki.
Aciktıysan adamın ısı basından asmıs cık kendin ye, gelirken ona da yemek getir hatta.
Neden saatlerce bırı yemege gotursun dıye bekleyip goturmedı dıye de kızar ki.
Yeni ev ne guzel..
Tadını cikarmak varken... Bılemedım.
Ama senin ne başarın var ki demiş karnını göstererek tek başarın bu demiş enteresan

Ben normalde ilgisiz olsam ne evliliği devam ettiririm nede çocuk yaparım. Eşim çok ilgilidir normal zamanda
Ozaman simdi yorgun diyip hosgor.
Sen uslu uslu otururken adam gelip sovmus hakaret etmıs gıbı anlatıyorsun ama adamın da sucu yok gibi.
Kı daima kadınlardan yanayımdır.
Burda sana hak veremedim pek kusura bakma.
Daha sakın olmayı dene.

Back