- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
insallah canim yazdimCnm benim dileğimi hayırlı sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlat olarak yazar mısın kanamam bitince bende dönücem inşallah ismim de ebru bu arada
Canım ben yarin ve çarşamba günü giremiycegim evde mevlut okutucagizda hazırlık yapicam yarin çarşambada mevlut olun uçak sana bildiriyim bi sikinti olur mu canım acebainsallah canim yazdim
allah mevludunuzu kabul etsin insallah cnim soyledigin icin sorun olmaz bekleriz sira sana gelirse de okuruz ❤Canım ben yarin ve çarşamba günü giremiycegim evde mevlut okutucagizda hazırlık yapicam yarin çarşambada mevlut olun uçak sana bildiriyim bi sikinti olur mu canım aceba
tamam canim yaziyorumCanım benim niyetimide yazarsan sevinirim.dileğim hayırlı ve sağlıklı evlat
tesekkur ederim canım allah razi olsunallah mevludunuzu kabul etsin insallah cnim soyledigin icin sorun olmaz bekleriz sira sana gelirse de okuruz ❤
tamam canim nasil istersenMasmavi bir yol merhaba beni listeden çıkarır misiniz arada gelip ben okurum yine insallah ama boyle az okuyunca baskalarinin hakkına girmis gibi oluyorum.
Tamam canim cok sagoltamam canim nasil istersen
katilmak istediginde tekrar yaz olurm u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?