Tamam canım teşekkür ederim saol cevabın için :)Canım konu sahibi ben değilim arkadaşımız devraldı o gelince seni katar listeye :)
estagfirullah canim ekliyorum listeyekatılmak istiyorum müsadenizle alım varsa
estagfirullah canim arkadasiniz buyursun gelsin nickini söyleyin etiketleyelimKizlar affiniza siğinarak secil kardesimiz buralara gelirse ona dua paylasacagız evlat isteme duasi bolumune bi bakabilir mi diye ileti düsmek istedim.
Secilcim bi evlat isteme bolumune bakabilir misin canim
Yanlış anladın canım arkadaş benim burda olduğumu bildiği için yazmış buraya ben başka duada da varım ben görmeyince buraya yazmışestagfirullah canim arkadasiniz buyursun gelsin nickini söyleyin etiketleyelim
kusura bakma canim bilemedim baska bi arkadasi cagiriyor sandimYanlış anladın canım arkadaş benim burda olduğumu bildiği için yazmış buraya ben başka duada da varım ben görmeyince buraya yazmış
Estağfurullah canım sağ olkusura bakma canim bilemedim baska bi arkadasi cagiriyor sandim
sen burdan hic gitme❤
hepimizden razi olsun insallah Rabbim❤birbirimiz icin dua ediyoruz insallah kabul olur dualarimizEstağfurullah canım sağ olgönlün temiz ki sen grubu aldığından beri yeniden hareketlendi sanki burası yeni arkadaşlar da geliyor ben devam edeceğim canım Allah razı olsun senden devam ettirdin ben yetisemiyordum artık hakkını veremiyordum ellerine emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?