- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
arkadaslar hepinizden Allah razı olsun Allah dualarimızı kabul etsin insallah
G Greeneliton icin okuyoruz HAYIRLI DILEGININ KABUL OLMASI ICIN diye niyet edelim
haydi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
kalan 313
G Greeneliton için 20 alıyorum kalan :280
G Greeneliton için 30 okudum. Rabbim hepinizin hayırlı dileklerini kabul eylesin . Evlat isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kalan : 250
20 aldım kalan 230
elbette kardesim ismini((vermek istemezsen nick olarak niyet ediyoruz)) ve dilegini yazarmisin listeye ekleyeyeim
aminn insallah Rabbim kabul etsin dualarimizi bi an once
G Greeneliton için 30 aldım kalan 200
Allah hepinizden razı olsun kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versinG Greeneliton için 50 aldım kalan 150
canım bende hayırlı sağlıklı evlat istiyorum :) alımın içinde teşekkür ederim❤❤KURALLAR❤❤:
Her gün belli sayıda kişiye okunacak diye bir kuralımız yok tamamen gün içindeki gidişatımıza göre hareketediyoruz.
Mazeretsiz 3 arkadaşa okumayanarkadaşlar liste sonuna alınacak ve pasif hale getirilecektir.Döndüğünde aktif olur ama liste sonunda kalır.Bu durum devam ederse listeden direkt çıkarılır.
Mazeretli olan arkadaşlar ve biten arkadaşlar bildirim yapmayı unutmasınlar.
Her arkadaşımız için mutlaka niyet edip ardından kabulü için duamızı edelim ki Rabbimiz kabul etsin inşallah.
@glmserser SEÇIL hayırli saglıklı evlat mazeretli
tugce0640 TUĞCE hayırlı sağlıklı evlat
GlySn GÜLAY hayırlı saģlıklı evlat
@blondgunes ----------
Esseteacher ESRA hayırlı saģlıklı evlat mazeretli
@Tazegelin33 ALI KİZİ KÜBRA --------
M Masalyuzlusevdam -----------
4 41EEEEE41 EBRU hayırlı saglikli gebelik,hayırlı saģlıklı evlatlar mazeretli
ftmclk FATMA hayırlı saģlıklı evlat
Z Zehra_gns hayırlı sağlıklı evlat
yelsem ----------
R Rhm2323 ----- hayirlı sağlıklı evlat
Kadifepembe ----------mazeretli
@yesilbahar ----------
M Mirac440 ----------
Masmavi bir yol FATMAeşiveçocuklarıyla hayırlı sağlıklı ömür
_asmunikal_ -----Rabbim bu sıkıntılıgünlerinden bir an önce ferahacıkarması mazeretli
C cibilicibilisaksak06 ------ eşiyle birliktegörevli olarak yurtdısına gitmek
Umutvar123 ----- hayırlı evlatlara hamilekalmak oçin
G Greeneliton --------#
@denizkaplan YADİGAR dilegi karnında taşıdığı yavrusunu düsük olmadan saģlıklı ve hayırlı şekilde kucaģina almak
Listemiz alıma açıktır
Allah okunan dualarımızı kabul etsininşallah
AMIN
haydi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM❤
teşekkür ederim :)G Greeneliton için 30 aldım kalan 200
aminnn hepimizin Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin inşalllah tez zamandaG Greeneliton için 30 okudum. Rabbim hepinizin hayırlı dileklerini kabul eylesin . Evlat isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kalan : 250
Allah razı olsun . Emeğine yüreğine sağlıkekledim canim Rabbim evladını sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah❤
aminnn hepimizin Allah razı olsun canım ne muradın varsa versin inşalllah tez zamanda
rica ederim canim ne demek❤canım bende hayırlı sağlıklı evlat istiyorum :) alımın içinde teşekkür ederim
sizden de razi olsun insallah❤Allah razı olsun . Emeğine yüreğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?