şimdi adet oldum ya daha bi duygusalım hep birlite sarılıp ağlaşalım burda hahaha ALLAH senden de sizdende razı olsun bacımmm benimm adaşımOlur oyle kuzum hepimiz insaniz dolayisi ile hicbirimiz 4/4 luk degiliz olamayiz da cunku insaniz! Bende bazen atarli olabiliyorum huyum kurusun :))))
Ihlas suresini bana sevdiren de bu konulardaki ortagim da :))))eliif92 . Oldugu icin aslinda hepimiz onun sayesinde dua ediyoruz Allah razi olsun kendisinden.
şimdi adet oldum ya daha bi duygusalım hep birlite sarılıp ağlaşalım burda hahaha ALLAH senden de sizdende razı olsun bacımmm benimm adaşım
hahaha edayı edaa yapan senin hışımlı çemkirmen oldu bacım maşallah okuyo eda da aferim ona =DHeheh bende bu gun cok duygusalim adet olmadim daha ondan mi:))) aslinda bu yuzden de gerginim biraz o da @Edanursunny1.ye patladi emme :)))
Toplasin kizlar aglayalim heheh :)))
İnşallah geçsin hep mutlu olun canımMatchteacher .kuzum kizmiyorsun demi ya biz iki Elif boyle adasimla makaryi severiz ama M Maviiiii000 . Canim hep beraber kahkahali gunlerimiz olsun insAllah. Bu gun nedense duygusalim emme uyuyunca gecer belkim:)
Haklısın eliffff kendime getirdi Beni:)hahaha edayı edaa yapan senin hışımlı çemkirmen oldu bacım maşallah okuyo eda da aferim ona =D
Bütün dua sureler tabik abdestli ve başın kapalı okunduğunda daha anlamlı ki öylede olmalı evet ama bazen zikir niyetiyle okursan ezberden abdest almana basını örtmenede gerek kalmıyo , calısırken falan ben ezberden okurdum basım acık olur herzamanda abdest alamazdım ama yinede okurdum zikrederek evdeysem rahatsam işimde yoksa kafamı kapatırım abdestimi alırım :) sonucta duan niyetin öenmli ben hep buna bakarımKızlar ya bir sorum var baş acık yada abdestsiz de okunabilir mi? Edrikni,Salâtı tefriciye,sureler vs.?
Bütün dua sureler tabik abdestli ve başın kapalı okunduğunda daha anlamlı ki öylede olmalı evet ama bazen zikir niyetiyle okursan ezberden abdest almana basını örtmenede gerek kalmıyo , calısırken falan ben ezberden okurdum basım acık olur herzamanda abdest alamazdım ama yinede okurdum zikrederek evdeysem rahatsam işimde yoksa kafamı kapatırım abdestimi alırım :) sonucta duan niyetin öenmli ben hep buna bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?