Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DUA SIRASI : @Hanimefendimelek DUASI : Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı, huzurlu, imanlı uzuuun bir ömür geçirmek
1. eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.) 2. CChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması) 3. MMaviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmak.) 4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.) 5. Matchteacher (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)
NOT: 2 gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.
Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen. Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.
DUA SIRASI : Matchteacher DUASI : Nişanlısının işlerinin yolunana girmesi ve hayırlısı ile yuvasını kurabilmek.
1. eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.) 2. CChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması) 3. MMaviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmak.) 4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.) 5. Matchteacher (Nişanlısının işilerinin yoluna girmesi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)
Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen. Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.
DUA SIRASI : eliif92 DUASI : maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş
1. eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.) 2. CChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması) 3. MMaviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olmak.) 4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.) 5. @Edanursunny1 (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)