• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

DUA SIRASI : @Hanimefendimelek
DUASI : Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı, huzurlu, imanlı uzuuun bir ömür geçirmek

1. eliif92 eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.)
2. C ChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması)
3. M Maviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmak.)
4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.)
5. Matchteacher Matchteacher (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)

NOT: 2 gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.

Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen.
Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim
.

KALAN : 1001

Son düzenleme:
DUA SIRASI : Matchteacher Matchteacher
DUASI : Nişanlısının işlerinin yolunana girmesi ve hayırlısı ile yuvasını kurabilmek.

1. eliif92 eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.)
2. C ChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması)
3. M Maviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmak.)
4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.)
5. Matchteacher Matchteacher (Nişanlısının işilerinin yoluna girmesi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)

Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim
.

KALAN : 1001

DUA SIRASI : eliif92 eliif92
DUASI : maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş

3. M Maviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak hayırlısıyla huzurlu ve mutlu olmak.)
5. @Edanursunny1 (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)

Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.

KALAN : 600

Back