• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

Kizlar gecen Matchteacher Matchteacher . Arkadasimiz liste bitmeden cikmisti haksizlik olmasin onun icin eliif92 eliif92 .arkadasimizdan devam edelim olur mu. Ben bu gun katilamiycam onun icin benim sirami da pas gecin.
Birde herkes dileklerini yazsin listelere yazalim herkesin dileklerini siz ne dersiniz bilmem ama daha iyi olur gibi geldi bana :)

Arkadaşlar C ChillOutt bacım bugun okuma yapamıcak . Ama hepimize herzaman okuduğu için ben onun yerine okuyorum

301 aldım
kalan 700

Yaa canimsin kardesim benim :KK200::KK200::KK200:
Bana okumayin haksizlik olmasin demistim ama guzel kalpli akidesim eliif92 eliif92 . Cok tesekkur ederim hasta hasta liste duzenledin hep hasta halinle okumalara katildin kimseye ayip olmasin diye hepimiz adina sana cok cok tesekkur ederim canim benim.
Ayrica bana okuma yapan Matchteacher Matchteacher . Ve M Maviiiii000 . Size de cok tesekkur ederim kizlar dualarinizi esirgemediginiz icin Allah bin kere razi olsun :KK200:
Matchteacher Matchteacher .Sana olan kizginligim gecti heheh :KK70:

Bana okumayin haksizlik olmasin demistim ama guzel kalpli akidesim eliif92 eliif92 . Cok tesekkur ederim hasta hasta liste duzenledin hep hasta halinle okumalara katildin kimseye ayip olmasin diye hepimiz adina sana cok cok tesekkur ederim canim benim.
Ayrica bana okuma yapan Matchteacher Matchteacher . Ve M Maviiiii000 . Size de cok tesekkur ederim kizlar dualarinizi esirgemediginiz icin Allah bin kere razi olsun :KK200:
Cok sevindim mucizem. Ne demek tabiki okuruz ama iyi ki yazmışım dün yoksa öğrenemeyecektim yaptığım yanlışları :D

Cok sevindim mucizem. Ne demek tabiki okuruz ama iyi ki yazmışım dün yoksa öğrenemeyecektim yaptığım yanlışları :KK70:

Olur oyle kuzum hepimiz insaniz dolayisi ile hicbirimiz 4/4 luk degiliz olamayiz da cunku insaniz! Bende bazen atarli olabiliyorum huyum kurusun :))))
Ihlas suresini bana sevdiren de bu konulardaki ortagim da :)))) eliif92 eliif92 . Oldugu icin aslinda hepimiz onun sayesinde dua ediyoruz Allah razi olsun kendisinden.

yaaaaa canım kardeşim benimm :KK200: ne demek kalbimden gelerek okuyorum ve okucam herzaman bacımm inş. Birbirimize dua ediyoruz ne güzel burdaki arkadaşlarımızla özellikle bazıları etiketlediğin hatunların hakkını yemicem:KK200:

Back